37102
-
#26637 szép volt -
#26636 Ez a trükk sima régi dízeleknél működött, sőt télen még a szgj kézikönyve szerint is lehetett egy teljes tankhoz 4-5 liter benzint keverni. Pl. a klasszikus "puttonyos" Opel Combo könyvében is van erről pár javaslat elejtve.
A turbós és a modern dízelekbe ez már nagyon nem fasza, túl "száraz" a benzin már pedig a gázolaj kenést is végez... -
#26635 -
VJP #26634 Ha csak 1-2 liter megy bele, akkor az is megoldás ha teletankolod belevaló üzemanyaggal, ha szerencséd van akkor eléggé felhígul a rossz üzemanyag.
DE az a biztos megoldás ha leszívják a tankot! -
#26633 Hu, ezt jó tudni. Egyik kollégámnak sikerült diesel autóba benzint indítania. Mondjuk, hamar rá jött, talán 10 liter, ha bele ment. De, ment trélerre egyből az autó. -
#26632 Pontosan. -
#26631 Nem kapott keveréket. Amíg nem fizeti ki és nem nullázza le a kutas, csak azt az egyfélét engedi a kút tölteni, amit elkezdett. A csaj ezért nyomkodja meg helyezi oda vissza, mert egy csepp sem jött neki abból amit akart. -
#26630 Milyen uzemanyagot kapott az az auto?
Merthat azert hat gondolom annyira nem tesz jot neki ez a vicces keverek!
A no meg azt se tudja milyen autot tankol? Mit szivott?
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2014.09.22. 21:31:58 -
#26629 kíváncsi vagyok hány m-t tett meg vele az ipse.. -
#26628 Ma nekem is volt történés (amúgy nem sok szokott lenni). Dózsa György úti Városligeti parkolóból jövök ki, mennék a Damjanich utcába egyenesen. Hősök tere felé dugó van. Előttem egy autó megáll, nem kerüli ki a belógó autókat, se irányjelző semmi, gondoltam ez jobbra megy a Hősök tere felé. Balra kielőztem majd a Damjanich utcából balra a tér felé kanyarodó baromarc elém beakart fordulni ezzel teljesen elzárva az én utamat (ugye én egyenesen mentem tovább). Amikor láttam már a szándékot, hogy ez befog jönni elém egyből ledudáltam a seggfejt és még ő magyarázott nekem telefonálás közbe.
Vajon miért ment be a kereszteződésbe ha látszott, hogy nem fog tudni normálisan besorolni? Ezzel még nagyobb dugót okoz. -
#26627 Kompilésőn. 3:58-tól egy kis ráadás :D
-
Rev Hard #26626 Most akartam beszúrni én is, baszott nagy mákja volt a csávónak. -
#26625 Meg fékezéskor. -
#26624 A Vihar utcánál (mint ahogy a többinél is, amennyire ismerem) a felújítás óta vadiúj, lámpás zebra van, amit külön keskeny járdasziget is határol a középen futó sineknél, plusz ott vannak azok a fehér, rücskös sávok minden fel- és lelépő szegélynél. Na, emberünknek ebbe sikerült beletalálni. Valószínűleg a Vörösvárira akart kanyarodni balra és elnézte a sávot - ami egyébként totál ki van világítva éjszaka is, a síneket nem észrevenni külön művészeti ág lehet... A védelmében talán annyi felhozható, hogy most a külső sáv egy pár méteres része van felbontva a sarok mindkét oldalán távhő csőcsere miatt, lehet elnézte a belső két sávra terelő táblát és beljebb ment egy kicsivel, mint kellett volna.
Mondjuk az a sarok vonzza az ilyeneket. Tavaly télen, mikor még tartott az egész szétverése és a belső sáv zárva volt mindkét irányban (már a Bécsi úttól kezdve), valakinek estefelé akkor is sikerült belerongyolnia egy jókora munkagödörbe a lezárt sávok *között*, a sínek helyén, kb. csak félig látszott ki belőle.
-
TomBond #26623 Ez egy mai eset! Állok befelé a megszokott parkolóhelyemre, ahol egy tégla színű Peugeot 206 keresztben áll (a dupla parkolóhelyen, úgy állt hogy alig tudtam tőle beparkolni). A parkolóhely kb. 100 m-re van a ház bejáratától. Nem sokkal később egy "hölgy", egy 5-6 éves kislánnyal megérkezik, bemászik az autóba (a kislány az utas ülés mögött állva utazik), majd az egyirányú utcában szemben elindul kifelé. A szembe jövőnek kellett lehúzódnia, hogy neki ne menjen. Erről az egyirányú utcáról egy zsúfolt 2x2 sávos útra lehet kifordulni amit záróvonal választ el egymástól. Mire elsétáltam a ház bejáratáig, addigra a "hölgy" már a házzal szemben lévő parkolóban áll, amit csak a záróvonal átlépésével tudott megoldani. Szóval:
1. Oké (?), hogy valaki nem tud parkolni
2. Szembe halad az egyirányú utcában
3. Nem használ gyerekülést (vagy magasítót), ezért a gyereke nincs is bekötve
4. A záróvonalon keresztül okosan beparkol
... és ez csak egy eset a sokból! -
#26622 Nincs az szarul megépítve. Könnyen észrevehető gyepszőnyeg, amire ha rámegy egy autó, akkor bármilyen más gyepszőnyeghez hasonlóan felgyűri azt. -
StrikeFor #26621 nem láttam még élőben,de az most szarul van megépítve vagy ennyire faxok akik belementek? -
#26620 A Szentendrein befelé 5-6 kocsi csattant össze a belső és kanyarodó sávban, a Monostori útnál. Tipikus "orosz" ráfutásos-összetolós bulinak tűnt a buszból nézve.
A múlt héten meg valaki megint meglátogatta az 1-es villamos pályáját, ezúttal a Vihar utcánál. Láttam a nyomait, de neki sikerült kijönnie és eltűnnie. Valami nagyobb gép lehetett a sáros keréknyomokból ítélve, amivel áttűzött a zebrán. :)
-
Nyiri #26619 Mennyire látszik már az új és a régi autók közötti különbség. Mármint töréskor. -
#26618 kiszakadt az öv. -
#26617 Engem az is meglepett, hogy sima farmer + pólóban tolja, a biztonsági öv nem használata meg egyenesen retardáltság. -
#26616 gyorsulásin nem vagy bekötve vagy wtf?????
piszok mázlista -
#26615 -
#26614 Blyad time !
-
#26613 És Bzzz ilyen helyzetben sem adta fel. Kemény főnököm van nekem :D
-
#26612 Semmi olyan nincs benne, ami egy zsúfolt városban nem lenne teljesen mindennapos. -
#26611 +1
Rengeteg hasonló helyzetet élek át minden évben. -
#26610 Oszt miben??? Sehol egy gyorshajtás, fegyver, száguld kamion, ami szembe megy a forgalommal. Ilyet napi szinten lehet látni Budapest utcáin. SŐT! Egyirányú utcába szembe jön autó rendszeresen (XIII. ker, belső részén pl). Stb... -
Blum #26609 Ezek néha még az oroszoknál is rosszabbak...:o -
Nyiri #26608 Tuti negatív dőlésű a kanyar. -
#26607 Braziliai halálkanyar...
-
66zio #26606 Pont Amcsiba lehetne elképzelni az a törvényt, hogy aki akadályozza a rendőrt azzal bármit megtehetnek, jelen esetben el is üthetné, hogy elkapja az üldözöttet. Lenne egy-két ilyen eset, nem hősködnének, hogy beállnak a kocsi elé... -
#26605 -
Rev Hard #26604 Lett egy kis felfordulás.
-
#26603 motorcycles do burnouts in oncoming traffic through cars
ilyenkor nem jön egy részeg orosz kamionos -
#26602 Ezeknél a videoknál mindig nagy elánnal be akarom nyögni, hogy nem igaz, hogy nem ismerik a jobbkéz-szabályt... aztán a 2. megtekintésre általában csak meglátom az elsőbbségadás kötelező táblát és még inkább egy halk qrva anyád csúszik ki a számom. Hogy a faxba lehet így belemenni egy kereszteződésbe (teherautós)? -
barany #26601 Mázli
-
StrikeFor #26600 Stock gumi volt a Tunning GTR-en...írták is valahol hogy faszság volt azzal mennie -
#26599 Uhh baszki,durva :( -
Blum #26598 Bezzeg ott működik. Itt hiába nyomkodja az ember :D