Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Misuka963
Az biztos :/
Egyik haveromnak a testvére is tûzoltó és az elején õ is azt mondta,hogy nem bírja,mert olyan látvány volt amilyen :-I

Szabi
a síneknél a karokat összeszedni is élmény lehet.. :-/

"Nulla tenaci invia est via"

Misuka963
Gondolom buliból jöttek haza,olyan állapotban...

Azért nem lennék a tûzoltók helyébe,hogy azokat az összeroncsolódott holttesteket szedjem onnan ki :I <#csodalk>

pedobear
"Mi miatt ment át a kocsi a szemközti oldalra?
TELEFONÁLT a vezetõ menet közben?
Újabban ezt NEM közlik ezt (pedig a megtalált készülékbõl ez tudható), ... MERT be vannak rezelve a telefontársaságoktól, ... mivel a biztosító ezt figyelembe veheti ???
Az ittasság, a kocsiban történõ veszekedés és a pillanatnyi elalvás is számba jöhet.
HOGYAN tanuljanak mások az esetekbõl, ha nem közlik az okokat?"

Ez azt hiszem sokakat érdekelne.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Szabi

Misuka963
Misuka963
Neki vissza,hogy rohadna meg azt hiszi,hogy vicces <#violent><#mf2>

milk4

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Ejjjjj....:/

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Misuka963
Szépen gallyra lett vágva :/

milk4

Roger6
Nincs hát, minden grammon spórolni kell.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Szabi

:-/

Alien69
De van, csak tolatás közben nem kötelezõ használni, és tuti, hogy akkor kapcsolta csak ki, amikor hátra fele ment. <#vigyor1>

Totti5
tunningverdában nincs biztöv?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Roger6
Errõl nem tudsz esetleg videót?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Misuka963
<#ticking>

Misuka963
Átment rajta? 😮

RatBaG
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Barnabyka
Segítsetek.. egy balesetrõl keresem a felvételt (gondolom youtube-on fent lehet). Igaz nem közúti baleset, de valaki biztosan emlékszik rá. Ha minden igaz az egyik téli olimpián volt, valamelyik sízós sportban, hogy a versenyzõ bukott és jóformán leszakadt a lába. (tudom ez így kicsit morbid, de ennek ellenére a Tv-ben is hosszú percekig mutogatták a vérben fekvõ sportolót).

Misuka963
Mily meglepo ,hogy ez is neger,remelem,hogy sokaig sitten lesz :/

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Szabi

Misuka963
Nem igaz,hogy az a balfasz nem veszi észre,hogy a sztráda rossz felén megy,pedig még villogtak is rá :/ <#gonosz3>
Szegény csaj sokkot kapott 😞

z0ty4
és hogy nyomja neki. ez nem véletlenûl hajtott fel rossz irányba.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Alien69
Különbözõek vagyunk, és életünkben többször is változhat a véleményünk, akár szöges ellentétben is állhat a pár évvel ezelõtti véleményünkhöz képest. Valszeg Te is másképpen kezdenél gondolkodni, ha TE lennél az áldozat egy ilyen kecseg miatt. <#ijedt> Számomra pl nagyon ellenszenves a viselkedése, és bárhogy véded, nem fogok rá Emberként tekinteni, sorry. <#worship>

milk4

Coral Springs
Tegnapi. Csay szembe ment fel az autópályára, 6 halott.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Misuka963
Na itt a másik példa,erõs autó idióta sofõr aki nem bír magán uralkodni ráadásul vizes aszfalton megy,mint a hülye,az ilyen vessen magára :/

Misuka963
Én nem azt mondtam,nehogy félreérts,de a motorosok túlnyomó többsége egyszerûen túl vagánynak tartja magát,ez miatt is van rengeteg baleset fõleg nyáron :I

z0ty4
Car Crash Compilation # 227

4:15-nél. körforgalom és villamos? na ott mit mond a Kresz...
a legutolsõ videó meg lol. ugrik mindenki mindenfelé <#nevetes1>

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

w77d
nem motoros? ki nem szarja le? ember volt. Hibázott, meghalt és ennyi. Mi különbség van motoros és nem motoros között? semmi az ég világon!

Alien69
Ok, természetesen van sok igazság, amit írsz. DE! A lentebb linkelt xxxx NEM motoros. Hiszen, egyetlen dolog emlékeztet rá, a sisak. Egy "normális" motoros vesz fel cuccot magára, nem farmerban, strandpapucsban fog sport verdára felpattanni. (ok az se strandpapucs, de mindegy)

sovatalevi
Ott is van sérült : A motorkerékpár vezetõje a helyszínen életét vesztette, a személygépkocsi sofõrjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A baleset helyszínén a hatóságok lezárták az érintett útszakaszt és ideiglenesen átterelték a forgalmat az út Segesvárról Marosvásárhelyre vezetõ oldalára.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Nekem is volt barátom aki meghalt egy butaság miatt (Õ volt a buta és hülye), de nála kedvesebb és segítõkészebb embert soha nem láttam és a világ sokkal kevesebb nélküle. Egy idegen persze mondhatja rá, hogy "dögöljön meg aki hülye", de mivel nem ismeri és nem tudja ki volt akkor is érzéketlenség.

Ilyen példa az, mikor a tv2 naplóban épp egy motoros "bandáról" forgattak és az egyik motoros hibát követett el és meghalt. Túl vagány volt. Az életben pedig egy 2 gyermekes orvos aki sok emberen segített.

Na mindegy. Feleslegesen jár a kezem.

Totti5
Lakott területen 200al? gratulálok. Bár ez mindennapos hogy erõsebb motorral egyszerûen képtelenek betartani a sebességhatárokat. Csak az autót és az autóst sajnálom és azokat akik ezt a hülegyereket össze kell hogy szedjék az aszfaltról.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

otisz111
Autósok között is van rengeteg bunkó...
Alien69
Az a szerencse, hogy a vétkes halt meg, nem az áldozat (mert az autóban azért utaztak, ott is lehetne sérült/halott)! Ergo, qrvára hidegen hagy az ilyen kecseg...
Jó hogy ne már sirassam is meg. <#wow1>

bboyatty
Nem vagyok érzéketlen, de azt tartom, hogy aki hülye az dögöljön meg...még mielõtt ebbõl a hülyeségbõl kifolyólag olyat öl meg aki normálisan képes közlekedni az utakon.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Misuka963
Elnézést igazad van,de akkor is be kellene tartani a KRESZ-t és semmi probléma nem volna,csak az a baj,hogy rengetegen még azt sem tudják,hogy kinek mikor van elsõbbsége :I

Attól még egy ember meghalt. Nem kéne ennyire érzéketlennek lenni.

Misuka963
A legtöbb motorost ez nem érdekli ha van -5 fok ha van +35 akkor is ugyanúgy mennek és ez a vége és lehet sírni,aki persze túléli :/

sovatalevi
Februárba...Akár hogy is,de nem a legszárazabb az aszfalt.. Az autós nem is láthatta hogy jön.. :-j

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--