37102
  • Nyiri
    De akárhogy is rohadt nagy mákjuk van hogy élnek!
  • w77d
    "előbbinek ráadásul mindkét lábát amputálni kellett…"

Az utolsó kép alapján ezt a műveletet az oszlop elvégezte még a mentősök előtt...
  • Stockbauer33 #27075
    http://hvg.hu/cegauto/20141128_Csak_egy_roncskupac_maradt_az_oszlopnak_v?s=hk
  • sovatalevi
    Nem olyan a tapadás igy november vége fele mind nyáron :) Aztán ezt elfelejtik,és meg is van a baj.
  • desigo
    McLaren P1

• w77d
    naponta beteszi valaki?
  • pedobear

Kettészelte a fa a Toyota sportkocsit

• Blum
    boon.hu

C'mon...
  • SimaSuna #27069
    Üldözés az M3-as autópályán..

FAKE.
    Hát menjenek az anyjuk picsájába, kibaszott szennylap..ez megint ilyen páva dolog, hogy hyperlaps videót kell csinálni, kamu címmel?...édes jóistenem..
  • Nohab

Utoljára szerkesztette: Nohab, 2014.11.27. 10:36:56
  • w77d
    nakussolsz XD
  • z0ty4
    előbujt az igazi éned. tudtuk, hogy langyi vagy de hogy pedo is :) XDDD
  • w77d
    18 az öreg, kell a fasznak XXD
  • cement
    idezojelet vegyuk eszre.
  • szabii98
    nem az ő barátnőjéről van szó :D
  • pedobear
    link
    link

Utoljára szerkesztette: pedobear, 2014.11.25. 14:46:36
  • Blum
    CCC 420
  • Nyiri
    Egy szóval nem mondtam, na mindegy.
  • Roger6
    Hiszen minden 18 éves lány ugyanolyan. Ja nem.
  • Nyiri
    Minden tiszteletem hogy ennyi idősen 18 éves barátnőd van. Nem lenne türelmem hozzá :D
  • RatBaG #27057
    hatásos :D
    http://gfycat.com/FickleQuickAmethystgemclam
  • SimaSuna #27056
    nyilván csak ízt tudom írni, amit írtak. Sajnos ismerem a médiát, sokszor rosszul, átfogalmazva kerül a TV-be, rádióba.
    Így köszönöm a kiigazítást, most már tudjuk, hogy nem szalagavató volt a cél..
  • w77d
    "A lány aki meghalt a barátnőm évfolyamtársa, 28án lett volna a szalagavatójuk... Kíváncsi leszek, hogy apuci hogy simítja el a dolgot... A srác saját lábán szállt ki a "kocsiból". Amit a híradóban mondtak, hogy szalagavatóra siettek, szimpla kamu. Mondjuk nincs min meglepődni, máskor sem azt mondják ami történt.."
  • SimaSuna #27054
    18 éves lány az áldozat..

Szalagavatóra siettek... :/
  • Tinman #27053
    Mikor pár éve kemény 30km/h-val nekicsúsztam egy Suzuki Swift hátuljának, az ürge azonnal kiugrott és ordított, mint a sakál, hogy mocskos részeg tróger vagyok. Valójában totál absztinens vagyok, az ABS meg szépen bekapcsolt és nekiengedte az ürge hátuljának, a baleset meg úgy történt, hogy jött az ismerőse szembe, az ismerősének volt akadálya ő meg nyomott egy satut, hogy a szembejövőnek nehogy ám aztán meg kelljen állnia. Kvázi az én kontómra is lemondott a saját elsőbbségérő a semmi közepén... nyilván számítottam rá, hogy satuzni fog (not). Persze én voltam a hibás, mert nem tartottam be a követési távot... lényeg, hogy a kedves ismerős vigyorogva ment tovább, az elsőbbségről lemondó Suzukis meg én állhatunk ott 1 órát, mire lerendeződött az ügy, ugyanis instant rendőrt hívtam, a baromja, meg nem akarta ám megvárni! Hirtelen sürgős dolga volt. Meg is szondáztattak, de a rendőrcsaj hangosan felröhögött, mert azt mondta, ilyen erővel ember még nem fújt szondát... tsókolom totál antialkesz vagyok :-P
  • PetruZ
    A vasút kötött pálya, így "előnyben" van, de azért 200+ tonnát sem könnyű megfogni, ha a vezető ugyanúgy önjelölt fizikusnak képzeli magát (l. pl. a tavalyi spanyol esetet, ahol 79-en haltak meg). Szerintem sokkal célravezetőbb minden ilyen esetnél azt nézni, hogy mi történt és hogyan lehetett volna elkerülni, mintsem azt, hogy mi történhetett volna, mert utóbbinak semmi értelme, felesleges ujjal mutogatás és nem segít a jövőbeli bajok elkerülésében, csak az árkokat húzza még mélyebbre.
  • Tuvok #27051
    Én sem ócsúdtam még fel az alig egy hete meghalt mozdonyvezető kollégám halálhíréből, nem tudom eldönteni, hogy a gyászom iránta, vagy a düh a halálát okozó, tilos jelzést lesz*ró féreg iránt az erősebb.
    És valahogy nem tudom kiverni a fejemből, hogy mi lett volna ha a videón látható második vonat, ami személy, ugyanúgy jár mint a teher, siklik, borul, fedélzetén utasok tucatjaival, százaival.
    Nem tudok szabadulni a rommá tört, kiborult vonatok képeitől, a megsérült, meghalt utasok gondolatától, vagy a fájdalomtól síró közel 80 éves nénitől, aki a lábárt törte, mert egy rég a nyugdíj korhatáron túl levő, feketén dolgozó traktoros rongyolt a vonat elé, mert szerinte ha a szemébe süt a nap, akkor nem kell lassítani, szétnézni és az útviszonyoknak megfelelően közlekedni.
    Sajnos elég ilyet látok és tapasztalok ahhoz, hogy hülyére stresszeljem magam, és merjek azonnal ítélkezni felettük, mert kellemes meglepetésre úgysem számíthatok.
    És most félreértés ne essék, nem kívánom senki halálát, továbbra se értem miért nem ugrott ki, de azt ne felejtsük el, hogy azon túl, hogy az ő halála is tragédia, sokkal-sokkal nagyobb tragédia is bekövetkezhetett volna. És ez nap mint nap a levegőben lóg az utak önjelölt, 20 tonnás, szelektív látású és hallású királyai miatt.
  • Blum
    Pár évvel ezelőtt suliba menet az orrom előtt csaptak el egy gyalogost. Kapásból ott termett az autó körül pár okoskodó f.szkalap aki az autósnak mutogatott meg magyarázott. Amúgy a gyalogos volt a hibás, autóban a csávó meg úgy nézett ki mint aki szellemet látott (sokk)...hihetetlen, hogy az ilyen helyzeteknél kapásból van pár emberke akinek a segítségnyújtás helyett a fröcsögés az első dolga.
  • w77d
    amúgy az ilyen azonnal ítélkező lincselő annyira jellemző kicsiny hazánkban... három hónapja még össze sem szedtem magam az elém forduló picsa miatti balesetben, de egy járókelő már jött fröcsögő szájjal, hogy a szemét állat mercis meg akart ölni egy családot...ha nem értek volna ki olyan gyorsan a hatóságok, egy lökhárító darabbal vertem volna szájon...
  • w77d
    az biztos hogy tő gázzal többre mehetett volna, de utólag könnyű okosnak lenni :S
  • Ricsi234
    Jégen nincs az az isten hogy megállítanál egy 24T-s kamiont, (pláne ha meg is van rakva). Szerencsétlen hiába nyomta a motorféket, féket, kéziféket nem bírt megállni.
  • bertino
    még talán túl is élte volna, de ezt a pechet öregem, hogy 2 vonat is jöjjön, mikor ő kicsuszik a vágányokra... ez tényleg sajnálatos, még az első vonatot valamennyire szerintem túl is élte volna, de a második volt a végítélet :(
    sajnálom.
  • Blum
    Arrafelé nincsenek kamionos pihenők?
  • RatBaG #27044
  • Master91
    :(
  • PetruZ
    Látszik, hogy fékez, már kb. félúttól. Hátul mozog a rakomány és elől a fülke is folyamatosan billeg előre. 0:24-től látszik, hogy majdnem állóra fékezne, de a trailer megtolja, a ponyva is felhullámosodik fent.
  • Tuvok #27041
    Ez oda-vissza működik.
  • Rev Hard
    Csak akkor beszélj ha a mondanivalód értelmesebb a csendnél.
  • w77d
    szerencsétlen srác fékezett ahogy tudott, de tükör jég az út... nem nevezném nyomorult baromnak, és igen sajnos kapott egy halálos pofont szegény.
  • z0ty4
    5:06-nál csak bepróbálkozott a faszi, és nem jött össze neki :)
    5:25 az jujjjjjj ez nekem fájt
    5:40 szegényke várhatott volna estig is mire átengedik