37102
  • Szabi #27997
  • Roger6
    Félig off, de bringásokat keményebben nézik ezentúl - helyes.
    Bringások, Figyelem!
  • ocskoszilard
    Villamos
  • Roger6
    Fák közé csapódott egy autó
  • StrikeFor
  • zsgaby
    Reggeli híradóban mondták: 100 vagonból álló szerelvény volt.
    Az ütközés után 1 percig még fékezett mire megállt.
    "trainspotting"-olók voltak azért kameráztak annyian.
  • Alien69
    Akkor már minek (inkább előtte)? Azt szoktam mondani, hogy ha jön a vonat, és elkerülhetetlen, akkor inkább nézzél valami szépre, ne az égjen be, hogy jön a vonat, hanem egy szép fa, egy jó csaj, vagy mittomén. De egy tülkölő vonat már nehogy az legyen az utcsó képem az életből.
  • Stockbauer33 #27990
    1:55
  • SötétBarom
    R17 225/45
    Most így hirtelen csak instáról van ilyen foscsy minőségben:

Utoljára szerkesztette: SötétBarom, 2015.03.16. 22:32:53
  • raptor22
    Ciki, nem ciki , de én még szabad jelzésnél is szétnézek vasúti átjáróban. A vonat mindig erősebb lesz. Odafigyeléssel rengeteg ilyen baleset megelőzhető lenne.
  • Alien69
    4:34-től. Előzi a köcsög az egész sort. még örül is, mennyire "okos" (yiha)...
  • Alien69
    A tövénél kapta telibe a fát. Ha a tetejénél próbálkozik, tuti ebből nem lett volna baja, a fa szépen kihajol előle. De a fa is tövében a legerősebb.
  • Alien69
    Nehéz megindokolni a sofőr reakcióját. Évente 1-2 alkalommal megyek autóval "kirándulni/nyaralni". Természetesen, figyelek, mert többségében számomra ismeretlen utakon haladok. De, van gps progim, és érdekes, az figyelmeztet a vasúti átjáróra is (csipog). Ráadásul, a gyerekem ilyenkor szintén "szinkronizálja", és bemondja, "vasúúúúti ártjáróóó"! A videóból remekül hallatszik, és JÓL látható a piros jelzés.
  • bertino
    ilyen hülyét... sajnálom a jobb oldalon ülőket :(
  • Rev Hard
    Volt pár fa a szélen de szerintem nem lehetett nem észrevenni hogy jön a vonat, működött a jelzőberendezés is. Ez a videó ékes bizonyítéka annak hogy az emberek telibeszarják a szabályokat, innentől kezdve meg egy hétig is lehet magolni hogy mi a teendő akár egy vasúti átjárón való áthaladásnál, akár más esetben, teljesen felesleges. Minden az agyban dől el, a sofőr bevállalta a lehetetlent.
  • Nyiri
    Vannak vonatbuzik és ez ha jól láttam ez valami extra long train volt
  • w77d
    de miért videóztak ennyien? valami spéci vonat elé hajtott a szerencsétlen?
  • Tuvok #27980
    Na ja....no comment... :(
  • Nyiri
    Két halott két sérült. Mondjuk nem meglepő. Mivel jobb oldalról jött a vonat így a sofőr tuti csak sérült. Gratula neki
    Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2015.03.16. 20:25:20
  • w77d
    ajóqvaélet!
  • desigo
    Milyen nyári felnijeid vannak?
    Képek?
  • Rev Hard

• bmwcrash
    Még jó hogy:)
  • Tinman #27974
    Extrémsport -.-

#27973: Remélem a D5-ről beszélsz... ;-)
  • bmwcrash
    Ahh, legszebb hangú diesel a földön!
  • Stockbauer33 #27972
    2:55 b+ nemkell ezeknek ADAC törés teszt :DD
  • SötétBarom
    Én szeretem, szerintem vicces. :DDD Öt felet eszik átlagban, és tényleg ötezerből meg lehet oldani rajta szinte mindent. Nem kell emberkedni vele, mert menni nem megy, cserébe kurva szar az úttartás. 155/75 r13 asszem.. :DDD Mondjuk legalább fel lehet gumizni 40 rugóból

A rendes autómra most rendeltem gumit, az pl kapásból 120. :|
    Utoljára szerkesztette: SötétBarom, 2015.03.16. 17:37:58
  • Roger6
    Friss
  • Willi Betz
    Nah ja,halálos mint a vonat.
  • Tinman #27968
    Ebben semmi nincs, még egy nyomorék szervó se.

Van benne kormány, letekerhető ablakok, gáz, fék, kuplung, váltó, ülések és ezzel ki is merülnek az extrák.

Gondolhatod, milyen hétvégén vezetni az S80 D5-öt, majd hétfőn ezzel melóba menni és hajtani néha egész nap -.-
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.16. 14:17:54
  • SötétBarom
    SZerintem te is érzed, hogy te vagy a sáros. ;D A balesethez egy rossz döntés vezetett, nem az, hogy kijöttek eléd.. Az csak közvetve. Amúgy B corsa vaddisznó vas, simán megjavíttatod 12.500 forintból kb. ;DDD Nekünk is van egy itthon, szal tudom miről beszélek! :DD

Szerk.: gondolom ebben sem volt ABS..
    Utoljára szerkesztette: SötétBarom, 2015.03.16. 14:11:58
  • SötétBarom
    Érdekes, hogy milyen kis fák is hogy bírják..
  • Willi Betz
    Németeknél történt. Fa és autó.
  • Tinman #27964
    Fogadjunk bármennyibe, hogy engem fognak hibásnak kihozni!

Mondom az indokokat:

- sebesség helytelen megválasztása
    - nem az útviszonyoknak megfelelő vezetés
    - teleportáció teljes hiánya
    - Ferrari motor hiány

Ha vettem volna dashcamet...
  • Roger6
    Ez kemény. Remélem tényleg minden rendben.
  • Tinman #27962
    Baleset Zalaegerszegen

Most jöttem nemrég a helyszínelés még tartott, az egyik résztvevő én voltam a céges roncsommal.

Rövid történet:

Zeg felé tartottunk párommal. Közeledtünk egy kereszteződéshez, melynél STOP tábla szolgált volna arra, hogy a mellékútról érkezők ELSŐBBSÉGET(!) adjanak a VÉDETT útvonalon érkezőnek.

Egy Renault Clio szgk kijött elénk, majd kövér gázt nyomott. Kitettem az indexet, hogy megelőzzem, mert már megszoktam a STOP tábla az itt nem érdekli az embereket. Az előzés közben láttam, hogy a szemből lassúnak hitt kukáskocsi bizony nem cammog, hanem nagy tempóval jön. Úgy ítéltem meg, hogy ezzel a lassú szarral nem fogok időben beférni, főleg, hogy a csaj is a gázt nyomta, ezért ráléptem picit a fékre. Ekkor az autó stabiliását vesztette, az autó elejével elértem a Clio hátulját, majd ő balra, mi jobbra mentünk, ő az árokba, mi a rézsű szélére.

Az utat legalább 30 percre mind a 2 irányban lezárták.

A csaj légzsákja nem nyílt ki, nekünk olyanunk ebbe a fosba nincs, így nyilván az se nyílt. A csaj a hátát fájlalta, de az ütközés után 2 perccel már kiszállt, jött-ment, leguggolt. Ettől függetlenül mentőt hívtam és rendőrt, a mentősök elvitték, kivizsgálásra. Nekünk is javasolták, de nem volt rá szükségünk. A tűzoltók kijöttek, de maguk se tudják miért. Levették a céges verda akksijáról a sarut, meg a másikról is. Ennyit tettek.

Az autót kihúzva én még bejöttem vele a cégbe.

- karosszériaelem defomálódott jobb oldalt annyira, hogy a vezető oldali ajtót csak kicsit lehet kinyitni
    - hűtő sérült, csöpög
    - motorháztető kvázi sértetlen, lámpák, minden más ok
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.03.16. 11:02:25
  • Stockbauer33 #27961
    2:40 5:18
  • RatBaG #27960
  • Rev Hard
    Neked orvos kéne ember, egy agysebész. Gratulálok a műbalhédhoz.
    Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.03.15. 14:28:16
  • acsati