Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Per Aspera Ad Inferi.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"2 pedestrians were hit and both of them survived" - hogy a nõ hogy élte túl.. 😮
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Feltehetõen a túlzott sebesség miatt csúszott át Korond közelében a szemközti sávba egy kilencszemélyes kisbusz, amely összeütközött egy teherautóval. A személyszállító jármû 49 éves korondi sofõrjét kórházba szállították, de nem sokkal késõbb belehalt sérüléseibe. A farönköket szállító nyerges vontató 31 éves sofõrje sérülések nélkül úszta meg a balesetet.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Per Aspera Ad Inferi.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Ihh a szerencsétlen :/
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Az kemény..Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.