Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elég régóta indexelt a kisbusz, a robogós bealudt.. amikor motorozok mindig 120%-os éberséggel pásztázom a terepet mert ilyen bármikor előfordulhat. remélem nem lett komoly baja
Utoljára szerkesztette: cement, 2024.09.07. 12:35:01
Utoljára szerkesztette: cement, 2024.09.07. 12:35:01
respect to the man in the ice cream van
Szabálytalanul kanyarodott egy furgonos a Könyves Kálmán körúton, elütött egy robogóst
Itt azért a robogós elkerülhette volna szerintem. Ilyenkor le kell dudálni, és fékezni, nem elé hajtani.
//www.youtube.com/embed/kYvyY12wS6k
Itt azért a robogós elkerülhette volna szerintem. Ilyenkor le kell dudálni, és fékezni, nem elé hajtani.
odatekertem az izgi részhez :)
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Forgatásunkat egy nem várt esemény szakította félbe, forgatás közben épp egy STOP táblát figyelmen kívül hagyó sofőr rohant a rendészeti autóba
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
"Közúti közlekedési baleset történt 2024. augusztus 27-én 18 óra 30 perc körül a 8-as számú főút 15-ös kilométerszelvényében."
Honda Civic Type R - 25 milla
Honda Civic Type R - 25 milla
Ma emiatt álltunk egy keveset az átjáróban de visszafordítottak mindenkit.
Latorca IC Cegléd Budai úti megálló
Az autó sofőrje elhunyt
Latorca IC Cegléd Budai úti megálló
Az autó sofőrje elhunyt
Brutál baleset Szegeden, a Rókusi körúton a Tésztaház előtt: egy megkülönböztető jelzésekkel vonuló tűzoltó fecskendőnek nem adott elsőbbséget egy Mazda, az ütközés következtében a fecskendő a villamosmegállóba hajtott és a tetejére borult. Láthatóan történt személyi sérülés is, remélhetőleg nem a megállóban ütött el valakit az iranyíthatatlan tűzoltóautó.
Fotók: Szegeden közlekedünk, Szegeden láttalak, Minden, ami Szeged!

Fotók: Szegeden közlekedünk, Szegeden láttalak, Minden, ami Szeged!

Angliában az ötfős családból négyen ültek az autóban amivel egy motoros és utasa ütközött, mind a 6 fő életét vesztette.
Girl, 11, orphaned by crash which killed six people in West Yorkshire
//www.youtube.com/embed/90ji2mMVjoM
Plans revealed for future of girl, 11, left orphaned after horror car crash that killed four family members
independent
Girl, 11, orphaned by crash which killed six people in West Yorkshire
Plans revealed for future of girl, 11, left orphaned after horror car crash that killed four family members
independent
Főnök van egy ki gond . . .
" két fiatal műhelyi alkalmazott dél körül egy hosszabb próbaútra vitte az 500 LE-s terepjárót."
VN24 – Ez maradt egy Audi SQ7-ből egy tűzbaleset után
//www.youtube.com/embed/r84wAHhhpaU
Utoljára szerkesztette: ximix, 2024.07.24. 00:03:42
" két fiatal műhelyi alkalmazott dél körül egy hosszabb próbaútra vitte az 500 LE-s terepjárót."
VN24 – Ez maradt egy Audi SQ7-ből egy tűzbaleset után
Utoljára szerkesztette: ximix, 2024.07.24. 00:03:42
És közben van egy nagy csavar is az ügyben:
A Schadl-ügy egyik tanúja halhatott meg az Árpád-hídon történt balesetben
Ennyit a rendőrségről, hogy elengedték azt a rohadék drogost, kezetekhez vér tapad
Megrázó videót tettek ki a rendőrök az Árpád hídi balesetről - valóban csak erős idegzetűeknek ajánljuk
//www.youtube.com/embed/tT1v6OE-Kr4
150 Shocking Moments Of Luckiest People Caught On Camera | Idiots In Cars!
//www.youtube.com/embed/fadb26g_CH0
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Truck trailer blown over by wind in Cape Town
//www.youtube.com/embed/mNjOt3lWGuU
Trucks blown over by Black South Easter - Western Cape
//www.youtube.com/embed/x9qlH_MUaMI
Stormy weather sees trucks overturning & roofs collapse
//www.youtube.com/embed/RM_xY0wSbd8
Trucks blown over by Black South Easter - Western Cape
Stormy weather sees trucks overturning & roofs collapse
féktávon a jobb segge kitört mert leért a fűre...ezáltal megcsúszott...onnantól csak utas volt a sofőr is.
1000éves szabály, hogy lassító / sikán előtt - után legalább 100m-re NEM állhat ember.
2004-2009 között rádiós voltam, számtalanszor szóltam emberekre, hogy ROSSZ HELYEN állsz...jött a magyar virtus...."mert ki a fasz vagy hogy nekem magyarázol?...."
Aztán jöttek a nagyobb darab "rendezők" és helyre tették...néhány kocsival ott ahol álltak, becsúszott egy zsiga....
ha akkor ott nem szólnak nekik ők se szurkolnának többet...
Sajnálom ami történt. Részvétem a családoknak.
1000éves szabály, hogy lassító / sikán előtt - után legalább 100m-re NEM állhat ember.
2004-2009 között rádiós voltam, számtalanszor szóltam emberekre, hogy ROSSZ HELYEN állsz...jött a magyar virtus...."mert ki a fasz vagy hogy nekem magyarázol?...."
Aztán jöttek a nagyobb darab "rendezők" és helyre tették...néhány kocsival ott ahol álltak, becsúszott egy zsiga....
ha akkor ott nem szólnak nekik ők se szurkolnának többet...
Sajnálom ami történt. Részvétem a családoknak.
Régi
//www.youtube.com/embed/i_YnQSlYMro
Rocas se desprendieron desde cerro y cayeron en la Carretera Central
https://canaln.pe/peru/rocas-se-desprendieron-desde-cerro-cayeron-carretera-central-n471412
"Két hatalmas sziklaomlás tragédiával végződhetett volna.
Mindez a San Mateo-i központi autópálya 97-es kilométerénél történt.
A hatalmas kövek lehullottak a dombok tetejéről, a pótkocsi szerkezete használhatatlanná vált a nehéz sziklák becsapódása után, a gumik is tönkrementek.
A második utánfutó szélvédője és karosszériája tönkrement, a szemtanúk szerint a sofőr kiszállt, az autó pedig tolatott, pontosan abban a pillanatban, amikor a második kő leesett és az egész pályát betörte.
Az egyik jármű a középső hegyek, mások a főváros felé tartottak, szerencsére csak anyagi kár keletkezett. A nagy mennyiségű homok és kő végül négy órára eltorlaszolta az utat, ami a járművek torlódását okozta.
Gépek segítségével az utat megtisztították és délután egykor újra megnyitották, délután ötkor azonban egy második sziklaomlás is történt. A hajnali órákban kitartó eső okozta volna a katasztrófát."
Miközben kerestem más videót szembe jött ez a régebbi szikla omlás, "mázli bácsi" itt is jelen volt.
//www.youtube.com/embed/20XrSu4l3EQ
https://canaln.pe/peru/rocas-se-desprendieron-desde-cerro-cayeron-carretera-central-n471412
Mindez a San Mateo-i központi autópálya 97-es kilométerénél történt.
A hatalmas kövek lehullottak a dombok tetejéről, a pótkocsi szerkezete használhatatlanná vált a nehéz sziklák becsapódása után, a gumik is tönkrementek.
A második utánfutó szélvédője és karosszériája tönkrement, a szemtanúk szerint a sofőr kiszállt, az autó pedig tolatott, pontosan abban a pillanatban, amikor a második kő leesett és az egész pályát betörte.
Az egyik jármű a középső hegyek, mások a főváros felé tartottak, szerencsére csak anyagi kár keletkezett. A nagy mennyiségű homok és kő végül négy órára eltorlaszolta az utat, ami a járművek torlódását okozta.
Gépek segítségével az utat megtisztították és délután egykor újra megnyitották, délután ötkor azonban egy második sziklaomlás is történt. A hajnali órákban kitartó eső okozta volna a katasztrófát."
Miközben kerestem más videót szembe jött ez a régebbi szikla omlás, "mázli bácsi" itt is jelen volt.
Háttérben az a kamion lehetett ami rögzítette a videót.
forrás
https://twitter.com/DeviandesPeru/status/1763944975090270713
Utoljára szerkesztette: ximix, 2024.03.03. 19:26:18
forrás
https://twitter.com/DeviandesPeru/status/1763944975090270713
Utoljára szerkesztette: ximix, 2024.03.03. 19:26:18
Azt a leborult szivarvégit.
Emberünk biztos elmondott pár fohászt miközben tolatott.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2024.03.03. 19:22:59
Emberünk biztos elmondott pár fohászt miközben tolatott.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2024.03.03. 19:22:59
Per Aspera Ad Inferi.