Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
majd megérkezett ő is o.0
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.01.13. 09:36:33
"Nulla tenaci invia est via"
Nyári 6 fok alatt kikeményedik olyan lesz mint a PVC. Szóval 6 fok alatt életveszélyes.
A 4 évszakos meg sehol nem jó, tehát aki azt vesz meg is érdemli.
Mindig azt hallgatom, hogy régen nem kellett. Ez igaz, de azt is hozzá kell tenni, hogy régen nem is egy évszakra tervezték a gumikat. Tehát meg kell venni az adott évszakra a gumikat. Sajna.. :-(
Downhill!!
"Nulla tenaci invia est via"
Akkor inkább venne az ilyen egy szett télit, és azzal járna nyáron is.. (általában egyedül vezetek, de folyamatosan karban tartom az autómat, inkább nem megyek vele, ha baj van, de hát már ezt se oktatják jóideje)
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Én mindent megtennék,hogy jól karbantartott autóval,jó téligumival,jó minőségű gyereküléssel óvjam a gyerekem épségét miközben az ilyen alja népek veszélyeztetnek.<#falbav>#falbav>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
nagyon durván eltalálta és pont telibe 😞 nagyot bicsaklik a nő, nagyon nagyot
Utoljára szerkesztette: bertino, 2015.01.11. 22:11:15
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
* A Hyundaion is az van.
Utoljára szerkesztette: Loco, 2015.01.11. 21:40:01
Utoljára szerkesztette: Willi Betz, 2015.01.11. 20:57:39
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ha lenne valami speckó cuccod, ami erős fényjelzést tud leadni, talán, de ha csak rohansz szembe a forgalommal az adott körülmények között (erős havazás, kemény szél, hideg), nagyon messzire kellene futnod, hogy hátha EGY autóst megmentesz, oszt bele halsz. <#wow1>#wow1> Nem azt mondom, hogy valamit ne próbálnék meg, de még a bajba lévőkön se nagyon lehet segíteni, amíg nincsen lezárva az adott szakasz.
(szerintem)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
a másik verda platóján meg 3an ülnek, ha őket bassza telibe a kamionos lenne baj.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Downhill!!
- Ha fékezel akkor is kapod, csak kisebb az ütközés ereje és neked még szerencséd is van, mert az autód eleje a legerősebb, míg ő az oldalával csúszik feléd. Ez a legjobb megoldás, de itt is összetörik az autód :-(
- Ha gázt adsz és a háta mögött megpróbálod kikerülni, szemből többnyire jön más és frontális. Legrosszabb megoldás, vagy a legjobb, ha sehol senki, de ehhez nagy mák kell, mert keresztbe k. sok helyet foglal el a feléd csúszó autós.
- Ha elveszed a gázt, nem fékezel, és lemész az útról jobbra a bokorba az csak akkor jó megoldás, ha nem fák azok a bokrok, vagy nincs ott semmi.
- Akárcsak az előző csak gázadással... néhány esetben bejön, ha nincs ott semmi, de többnyire van, vagy jó meredek az árok :-(
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.11. 11:55:14
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Egyébként nekem az 1. perctől ez ugrott be: Mit teszek, ha én vagyok ott a videózó srác helyében? És nem csak a pofám járatom, de qrvára nem ezt!
Talán paranoiai, de én azt tartom, hogy más nyomorát szándékosan videózni/fényképezni nem szerencsés, rossz karma. Ergo azonnal rohantam volna azon a párhuzamos úton visszafelé figyelmeztetni az embereket, hogy fékezzenek! Ezt simán karjelzéssel is megteheted és ha már kicsit lassítanak lehet, hogy nem ~190-en(!) törik össze a kocsijukat.
Tl,dr: Faszkalap a videós.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.01.11. 09:53:04
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szépen elment a merga eleje
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.01.09. 00:45:12
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
tehát mondjuk 500 méter kietlen út megtétele után egyik balfaxnak sem jutott volna eszébe,hogy egyeztetnek? megnézik a saját navijukat? okosteló? letöltenek egy Olasz WAZE-t vagy fakkom tudja még mennyi navi app van?
látja jönnek szembe, de ő elé kanyarodik, aztán paff.
de nappal is simán csinálják, érthetetlen.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Clarkson is megmondta, hogy a Ferrari navigációs rendszere "is a useless piece of shit" 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep