Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@Roger6:
Jogos! :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
/me nincs szifonja csak okoskodni próbál
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Honnan a faxból van ez a videó? Úgy értem azt vágom, hogy az utas készítette, de nem úgy volt, hogy az ütközéskor őt a sofőr húzta ki és már égett is ki a kocsi, mint a Reischtag?
Ennyire ügyes volt a sofőr, hogy arra is volt lélekjelenléte, hogy a srác telefonját kimentse???
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Nulla tenaci invia est via"
1600kedvelővel is átlag 400-an nézik meg amiket kiposztolok 😊
"Nulla tenaci invia est via"
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Nagykáta
http://www.boon.hu/ketten-haltak-meg-a-kette-szakadt-autoban-a-26-os-fouton-ejszaka/2743820
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.01.20. 12:43:37
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Egész életemben nem keresek annyit, amennyibe egy ilyen autó kerül, már pedig ha megtörném kb. azonnal arról szólna a további életem, hogy kifizessem ezt a szart.
németbe elég gyakran megfordulok, ott élvezem nagyon 170-180 de rohadt para azért nagyon kell figyelni, olyan fékeket kell néha nyomni hogy hihetetlen, 330al bele se merek gondolni milyen lehet:S egyszer volt szerencsém egy 640dhez 255 volt a vége de az is para volt........
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Németeknél okés, de itt nem lehet
150,180,220,250 vagy még ott sem?
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Opel Movano 2.8DTi