Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
08:50 az meg tipikus báááázmeg micsoda mázli vagy jó reflex
a végén a gyalogosok, tipikus b@lfasz idióták, nem nézünk szét, fejünkön a kapucni stb.
a legutolsó meg valami horrorfilm, nincs az a reflex ami ezt kivédi.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Rengetegszer futok sötétben és 1-2x már velem is megesett, hogy rám sötétedett, nem volt se csillag, se távoli fények, se Hold, a teljes világítós/fényvisszaverős felszerelésem meg persze otthon. Egy idő után, (főleg, ha már átlépted a határaid) bizony megeshet, hogy picit zavart leszel és elköveted azt a hibát, hogy a könnyebb és gyorsabb haladás érdekében középre beállsz és ott futsz. Mondjuk én még a legrosszabb állapotomban is mindig lemegyek majdnem az árokba, ha már csak messze meghallok egy autót, meg 95%-ban jobban ki vagyok világítva mint az Eiffel-torony :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
amikor lehajolt, a rendőr már reflexből lőtt, ez idáig még jogosnak tűnik, mert lehetett fegyver, de azt nem értem, hogy amikor már futott tovább miért lőtte hátba
leírás és a videó szerint:
a rendőrt kihívták, mert állítólag a férfi fegyverrel fenyegetett egy nőt hogy megöli, majd mikor kiért, jelezték neki hogy kint van a férfi, odament hozzá, majd az rátámad, elkezdet futni, majd leejtett valamit ami akár a fegyvere is lehet... majd végül kiderült hogy tényleg ott volt nála a fegyver
első körben talán elég lett volna csak levegőbe lőni, aztán megpróbálni lábra célozni, de ott abban a helyzetben nem lehetett megitélni hogy mit akar a gyilkossággal fenyegetőző felfegyverzett menekülő
ha nem támad a rendőrre, nem halt volna meg... talán ebből tanulnak mások is..
"Nulla tenaci invia est via"
ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
Véletlenül privátba is ment egy ilyen smile neked! Sry!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Ez a Sztorija nem ?
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.01.25. 01:27:51
Per Aspera Ad Inferi.
>>Katt<<
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
I met God. She's black
Kérdezek mást : Miért nézegeti a privát telefonom magán videóit a rendőrség és milyen jogon tölti fel az internetre?
Persze lehet, hogy utólag megtalálták a telefont és onnan a videó ("gecc, megvan a haver ájfonja, remélem megvan a videó, hogy mekkora király voltam!")
"Nulla tenaci invia est via"
@Roger6:
Jogos! :-D
/me nincs szifonja csak okoskodni próbál
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever