Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://streamable.com/tgb34m
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2021.11.21. 13:44:25
Per Aspera Ad Inferi.
van 1-2 ismerős aki el is helyezkedett benne
respect to the man in the ice cream van
A régi kamionosok kikopnak sajnos, akik térképet olvastak, útvonalat terveztek...
Nem helyettük terveztek utat....
RIP <#rinya>#rinya>
Utoljára szerkesztette: desigo, 2021.11.17. 00:24:52
Ez egy ívóvíztározó volt, 1,5millio gallonos.
Nigerben egy építés alatt álló ház roskadt össze becslések szerint vagy 100 munkás dolgozhatott ép.
A képeket nézve szomorú, de nem sok túlélési esélyt látni, mert a szintek, mint a rakott palacsinta olyan szépen egymásra ültek, max ha volt valami alépítménye a föld alatt és az nem omlott össze, ott lehet vannak túlélők.
Láttam ezt a képet ahol azt írták, hogy felrobban a robogó.
Nem értettem, tippre benzin ilyet nem csinál, gázra átszerelt lett volna
aztán a hsz.-eket olvasva kiderült, hogy emberünk a tűzijátékot vitte volna eladni,
de útközben felrobbant, szerencsétlenségére a fiát is vitte elöl az ölében.
Már nem az első ilyen videó jön szembe, főleg ázsiai országokban.
Tippre a csatornahálózatban az erjedésből keletkezett metán gáz robban be.
reddit link
Dec 31-ig ingyenes, csak ugye az M30 Miskolc - Szikszó közé betettek egy mérőállomás..(NKH/NAV) ki hogy hívja...
A GPS-ek nem írják, így sokan gondolom megijednek hogy helló, ez az út nincs is.
Bár tény, hogy Miskolc után Szikszónál tud lejönni, megfordulni, visszamenni...az kb 10km...
Szerencse, hogy nagyobb forgalom nem volt..
De, vissza fordulni??? Fejlövés, oszt csá...<#idiota>#idiota>
Miután észlelte, hogy nem azon a pályaoldalon halad, ahol szeretett volna, úgy döntött, hogy megfordul és ugyan a forgalommal szemben, de a lehető legrövidebb úton letér a sztrádáról. A rendőrség közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt viszont eljárást indított a sofőrrel szemben, akinek a jogosítványát is bevonták.
Az agyam leolvad mindjárt . . . jó irányba ment csak valószínűleg elnézett valami lehajtót, erre nem a kövin lehajt és elteszi az emléket a "tanulópénz" nevű rekeszbe, hanem képes megfordulni az autópályán, majd szembe forgalomban vissza kocsikázni a lehajtóig . . . .
Az M30-as új szakaszának átadása óta forgalomfigyelő kameráink 3 olyan autóst rögzítettek, akik először szabályosan haladtak a pályán, majd megfordultak és a forgalommal szemben haladtak.
Valószínűleg az új szakasz miatti forgalom rend változás kavar be, de akkor is, velem is előfordult nem egyszer ilyen, de zsebből kifizettem a plusz benyát, a kerülőt meg az "Ismerd meg hazádat mozgalom" keretében letudtam, mint nézelődni valót.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.11.11. 20:44:05
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
De, ehelyett majd könnyen megússza, hiszen, jogsi nem kell az autó vezetéshez, lebukási esély minimális!
Ahhoz relative, de több közúti ellenőrzésre lenne szükség, olyan meg csak akkcijósan van! Azt is előre bejelentve, rövid ideig, szűk környezetben...<#ijedt>#ijedt>
A rendőrség meg remélem véletlen bevonta jogsiját egy félévre minimum.
ettől függetlenül a csávó erre nagyon rábaszott és egy vissza kurva anyázás elég lett volna, el is törhette volna a lábát simán a cangásnak.....az meg amiért ő is fasz maradhatott volna otthon 8 hétig+ az apró betegszabin
Vonalban az M1-es balesetet elkerülő Audis
Le a kalappal a sofőr előtt.Abban a helyzetben segíteni amit csak tud <#eljen>#eljen>
persze az is totálkár lett volna,és lehet törik ez az,csont stb,ezt nem kérhetjük...én is lehúztam volna ha ezt látom a tükörben
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.10.20. 21:02:09
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
RUHA NÉLKÜL VEZETETT A KAMION ELÉ HAJTÓ SOFŐR - HALOTTAT TALÁLTAK A FÉRFI LAKÓHELYÉN
kisalfold.hu
Az illetékesek tényleg kezdhetnének ezzel valamit, hogy az autók, kisárúszállítók, teherautók ütközési felületei egy magasságban legyenek és hogy megfelelő erősségűek legyenek.
Persze ez sem egy mindent kivédő megoldás csak talán kicsivel megnöveli a túlélés esélyét.
A piros kisbuszon a váznyúlvány mondhatni sértetlen, mert felette a lápák és a motorháztető találkozott az aláfutásgátlónak nem nevezhető, max lápatartó vassal.
Ezért a kisbusz túlságosan alácsúszott és így a plató éle, ami viszont igen masszív, behatolt az utastérbe.

http://www.ma.hu/kekhirek/368567/Oten_haltak_meg_az_M1es_autopalyan_tortent_balesetben
★★★★★
Érdekes ez a kettős kontraszt, az egyik oldalon a gyarapodó vasúti balesetek, a másik oldalon a médiában hallani, hogy majd az új vonalakon 160km/h-val is mehetnek a szerelvények.
Én fejben úgy kezelem a vasúti átjárót, hogy az egy magasabb rangú út, mit amin vagyok, ezért az "Elsőbbségadás kötelező", úgy közelítem meg ect. és akkor nincs gond.
Alexease #36400
Az az autós aki mellett a baleset történt, szépen lelécelt, ha rend éber őrei utána néznek lesz pár álmatlan éjszakája, ha jól tudom.
Nézni tehetetlenül ahogy rommá zúzol egy autót benne valakivel.
https://www.instagram.com/p/CVIyg1xo5GL/
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2021.10.18. 20:04:09
-Mé nem nézett körül?
-Men elsőbbségem vótt!
-Éééés???
-De, elsőbbségem vót!!!
...Zombi, fejbe lőni...
<#violent>#violent><#idiota>#idiota>
(hiszen nincs elsőbbsége ilyen formában, csak, ha tolja)
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2021.10.18. 09:53:19
ezért ismétlem önmagam: a zabrára "lépés" előtt akkor is szétnézünk ha egy kurva üres mezőn van az a zebra,mert mentek a tepisbe vagy a tolószékbe
Utoljára szerkesztette: nordan, 2021.10.17. 10:33:07
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Per Aspera Ad Inferi.
Lassan kell szerelni valami acél tolólapot a vonatok elejére, ami szerencsés esetben félrelöki a tilosban áthajtókat és nem gyűri maga alá.
Olyat mint régen a gőzösökön is volt "cowcatcher"

Utoljára szerkesztette: ximix, 2021.10.14. 22:54:23
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2021.10.14. 19:42:55
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.