Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biztos mentek a családhoz.
Lesz egy hangulat ott Szenteste :S:S:S

offocska

Az soha sincs.

desigo
ma sincs szabin a kaszás...

Halálos baleset történt Kisvárdán
Varenga
jaja, Boldog Karit Néktek!

Ajándékokban gazdag karácsonyt mindenkinek ! <#integet2><#pias>

bency
Nyugodt Karácsonyt mindenkinek!

:) Semmi okosság :P

matthias92
Kellemes, békés, balesetmentes karácsonyt kívánok mindenkinek! :)

Balesetmentes Karit mindenkinek !

autoszimulator
Boldog Karácsonyt mindenkinek!

.: mobilize.hu :.

desigo
Boldog Karácsonyt mindenkinek !

ááúúúú :O

Boldog és Békés Karácsonyi Ünnepeket mindannyiótoknak ;))

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

desigo
http://ziza.ru/flv/flvplayer.swf?file=http://dl.ziza.ru/video/122009/24/poterial.flv" quality="high" devicefont="true" bgcolor="#000000" width="590" height="390" name="flvplayer" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
Fasza kis árokparty ! :D

Ezt hogy a fenébe hozták össze? <#szomoru1>

Egyébként kellemes, békés karácsonyi ünnepeket mindenkinek!
MEdievil
Megérte spórolni erre a kis idõre tényleg minek felrakni.
Én is kötelezõvé tenném de igazából az egész KRESZ-t felül kéne vizsgálni és szigorítani-alakítani a dolgokon mert az nem állapot ami itt abszurdiában van.

F

Tomászító
én kötelezõvé tenném a téli gumit, mert nem csak magadra de másokra is nagyon veszélyes vagy. nem egyszer láttam olyat, hogy télen nyári gumival telivágtak vkit hátulról. azért anyira nem drága h ne lehessen megvenni szvsz

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

desigo
Nyári gumikkal árokba borult egy Citroen

még jó,hogy a nagy havazást kibekkelte...

ááá köszi :(( vizuális típus vagyok .. bár kétségtelen átélni szarabb lehetett mint így belegondolni

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Versace21
Erre a legjobb példám én vagyok,én élve szálltam ki a swift-bõl,a bal karom viszont szétment,ahogy a kormány bejött a b oszlop megfogta a könyököm,és tovább tolta a karom,vagyis könyöknél szétszakadt,de tuléltem,csak nem tudom 100% -an kinyitni,és becsukni...

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erõ, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

pszihopata
jah.
átlag suzuki user vidéki középkorú/nyugdíjas 60-70-el megy borért a hegyre,meg bevásárolni a tescoo-ba

esetleg a pesti dugóba álldogálni vagy szétveretni a futómûvet a fos utakon munkába menet tökéletes választás

erre való,nem többre

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Csabesz6
ha meg tudna védeni, már sokkal drágább volna

kis motor->kis kaszni->kis súly->kis fogyasztás stb stb...
nem mellékesen pedig igénytelen.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

úgylátom már mindenki elmondta azt amit írtam volna ;) amúgy nekem 98as stift sedánom volt és nagyon szerettem mint közlekedési eszközt mert megbízható volt és ami elfogyott is rajta azt olcsón lehetett cserélni .. csak persze ha baj van akkor nagy a baj mert nincs ami megvédjen benne

pszihopata
ez 10 évvel fiatalabb úgyhogy nem az a szint

solo
Már kapcsoltam.Sry, nemnéztem, hgoy link van a golf-on.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

pszihopata
most ezt hagyjuk,arról volt szó hogy milyen biztonságos egy 300 000ft -os autó

nem a swift konstrukciójával van baj,83-as szint

olcsón ilyet adnak ami fiatal

milk4
vagy egy civic-et

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

solo
Annyi pénzbõl autót is lehet venni XD
Am nincs bajom a golffal, de rohadt drágák:C

2 es golf meg am alap: D[csak most nézte meg a vidit<#zavart1>]

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

pszihopata
vesz egy biztonságos:))) golfot

Csabesz6
És szerinted milyen autót venne az, aki végül nem a Suzuki mellett teszi le a voksát?
Mellesleg a konstrukció (mint írták már sokan), még régebbi.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

milk4
Hopp,99-nek néztem:D

pszihopata
sõt valójában 83-as konstrukció

bármelyik ekkora autó 83-ból pont ugyanilyen biztonságos

MEdievil
89 nem tíz hanem 20 éve volt és konstrukciót említett nem konkrét évjáratot. Arról nem is beszélve hogy hiába gyártják le 2002 körül ha a biztonsági szint nem nagyon tér el az eredeti verziótól. Sosem volt egy felsõ kategóriás valami olcsón kellett egyszerû gép annak megfelelt de szerintem is életveszélyes.

F

cement
amcsiknak nem kell nyarigumi ahhoz hogy ennyire balfaszok legyenek, teligumival is siman beborulnak csoportostul az arokba :D

respect to the man in the ice cream van

desigo
"ráér még az a téli gumi felrakás"

milk4
Ez hol 25-30éves??????

Ez a tipús 1989-tõl 2004-ig volt gyártva.Tehát legrosszabb esetben is 9-10éves lehet az autó.

miért? :O meik másik 25-30 éves konstrukcióban lennél nagyobb biztonságban?

Na jó... nem veszek Suzukit...<#szomoru1>
desigo
Ezt pont telibe kapta...
Aztaqrwa ! És kisgyerekkel ? Súlyos b+ !

desigo
nem a tulaja vezette
szopó...

DJ RX7
<#nevetes1><#nevetes2>

:3

Csabesz6
nekem is ez jutott eszembe, azért van ott a zárójeles felkiáltójel<#zavart1>

cement
engem senki nem tesz a csomagtartóba <#ejnye1>

respect to the man in the ice cream van

Csabesz6
f@sznak jár ilyen puccos autóval<#zavart1><#gonosz1>

pszihopata
zakóban a plüssre !<#vigyor1>

Csabesz6
2 zsák cement(!!:D) a csomagtartóba, alapszabály