Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Hajjaj, de még mennyire:D

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Benel
hát most lehet csapatni :D 26cm idáig, és óránként esik 1.<#banplz>

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Varenga
azt kifelejtetted, hogy a legtöbb embert nem is érdekli, hogy jól vezessen....elképzeltem egy plázacirkáló picsát...beül a kis picsa-autójába és elmegy shoppingolni, meg szoli,stb. és biztos nem azon fog gondolkozni, hogy csapja neki a hóban, vagy kiguruljon a ringre nyomni pár kört..

autoszimulator
a balesetek többségért éppen nem íz út a hibás. persze visszavezethetjük, hogy a sok kátyú miatt ment tökre a kerék, majd kapott a tag durrdefektet, stb, de ez hülyeség. Ha tökéletes minõségû négysávos utaink lennének is mindenki törné a másikat, de akkor talán azon a 4 sávon elférne minden sofõrtípus, és csökkenne a baleset. De ez sosem fog bekövetkezni, amíg pedig kétsávos utak vannak, balesetek is lesznek. Ami nem ártana az utak mellé valóban, az a padka, néha segítene a félreállásban kényes szituban.

.: mobilize.hu :.

Totti5
Van az több is. Komolyan, most honnan tudná valaki hogy hogyan kerüljön el egy helyzetet, hogyan közlekedjen különbözõ útviszonyoknál. Aki nem áll neki önállóan a hóba csapatni és felmérni az autó és az õ korlátait annak fogalma sincs hogy mit tegyen ha élesben van valami helyzet... nem tanítják meg, csak azt hogy fogd két kézzel azt a kormányt és tartsd a sebességet, ehhez tényleg nem kell semmi kézség, meg ahhoz sem hogy bemagolja az ember a kreszt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

morál=?! a közlekedõk 30% alkalmatlan a gépkocsi vezetésére-veszélyhelyzetek elkerülésére

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

MaSzKa
gondolom a szar utak a hibásak meg a közlekedései morál
akik a parlamentben cseszik el az adókat azok elsõsorban a felelõsök

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

desigo
"Az utóbbi évtizedben elért hatalmas fejlõdés ellenére évente 42 ezer áldozatot szednek Európa útjai, ebbõl nagyjából 800-1200 ember hazánkban veszíti életét."
gercse
Hali !!Valaki tud valamit a ma reggeli M0-áson történt kamionról?M1 es felé az Anna hegyi emelkedõn kiégett egy Man!Silós vagy tartályos volt pontosan nem tudom!!!Csak a fülke égett ki!!!

Benel
de szar :D nem fizetett jegyet vagy mi?:D

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

desigo
ez eléggé kemény
kb észre se vette a sofõr,hogy felnyílt
DJKonya

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

fook
ohh fuck not again xDxDXD biztos elötte is ügyes volt :)
#8046 : ez meg EPIC XD D::DD

pszihopata

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

OrioN the S
naja a trial az mas teszta :) en, ha tehetnem motocrossoznek.

supermotot szeretnek kovetkezore. vagy lc4 vagy drz.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

pszihopata
én 3 vasat törtem totálra,most triálozom ott lehet esni 5 percenként komolyabb problémák nélkül

OrioN the S
hat 5 eves korom ota motorozok, de most tartok egy kis szunetet... adrenalin vadasz stilus nem egy eletbiztositas es az a gond, hogy amint raulok egy motorra se kep, se hang. csolatas. majd 5-6 ev mulva :)

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

<#wilting><#violent><#gun><#banplz>

bency
Gondolom nem surun motorozol tobbet...:)

:) Semmi okosság :P

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

OrioN the S
isteni szerencse volt... nem lett bajom csak teli lettem zuzodasokkal meg szetment a terdem. ha nincs rajtam buko, akkor a fejem szetloccsan, mert szetfejeltem a kocsit, de ki az a hulye aki buko nelkul motorozik... osszesen 400k kart okoztam a kocsiba. sofor is azt mondta, hogy korhazba kellett volna kikotnom szal kurvanagy makom volt. motor meg eldeformalodot picit. osszerakas utan is csak felaron tudtam eladni :\

MaSzKa
nem tûnik olyan durvának az esés

desigo
http://www.youtube.com/v/nOKW0WrP73I&hl=en_US&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6&hd=1&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/nOKW0WrP73I&hl=en_US&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6&hd=1&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405"></embed></object>
bency
Uhh,lett valami bajod?

:) Semmi okosság :P

OrioN the S
hasonloan tortent az en balesetem is... csak en frontalba kaptam a kocsit. orultem neki...

ahogy kell zebrán és záróvonalon :(
bár a motor se lassan jött

Öreg: te ünneprontó vagyol? :DD

fake

desigo
bakker lentrõl szoktam görgetni és azt hittem hogy a lambónak volt egy félbevágott lambó utánfutója .. hát nem :O :o)

jah az istenbarma :D

MaSzKa

whiskeyman
na az ilyet nagyon bántanám <#violent>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

desigo

pszihopata
kitört a bömbölõ <#nyes>

/az NFS-en biztos jobban ment neki/

pszihopata
szerintem nem lépte át a felezõt

a vérpistike viszont 140-el legalább jött-városban<#idiota>

hmm .. a barom
de a teherautós mit keresett az út közepén? :O

így van, ott a pont

daf xf
Az silós, az nem robbant volna be, azokkal mustármagot, müanyag granulátumot meg ilyen dolgokat szállítanak.:)

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

ladics
ha még a tartálykocsi is berobban az szolt volna :O

\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

DJKonya
Ez egy másik videó... elõször nézz bele aztán jártasd a szád...

ma még nemvolt.

DJKonya
http://www.youtube.com/v/UXBOUGOhP7A&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

pszihopata
jah lecsúszott bányászváros ismerem,nagybátyám ajkai

:D bár már nem gyermekkori rauma de ahonnan a telefonkábel volt telefonhálózatot építettünk ajka és környékén 6-8 cigány alvállalkozóval .. figyelj soha nem láttam még olyat hogy cigányok a munkáÉRT verekedtek!! :DD az egyik vesztes csapat jött nekünk panaszkodni hogy milyen dolog az hogy õket szamurájkarddal üldözik el a munkaterületrõl .. és tényleg a másik csapat ladájában a kalaptartón ott figyelt az eszköz :DD

pszihopata
<#wow2>

talán a gyermekkori traumák:D

/sajnál/

erre az esetre van a kocsiban egy balta egy kalapács és az elõzõ melómból megamaradt 1m hosszú 25-ös telefonkábel :)

OrioN the S
viszont onvedelemre hibatlan.

Tomászító
1 kiló semmire nem elég, én egyszer véletlenül meló közben felgyújtottam egy ikarus-t és kettõ nagy porroltóval alig sikerült eloltanom.

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

na hallod nekem a kocsiban van egy 1 kilós porraloltó de valszeg csak a lelkinyugalmam miatt mert ha használni kéne sem biztos hogy nem futnék e el én is inkább meg ha lenne is vér a pucámban odaállni és oltani a tüzet 1 kiló mire elég? :D