Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hozzátenném 10(!) éve történt. A csávó vígan éldegél szabadlábon.
2010-es cikk
-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?
persze egy ilyen súlyú dolognál vállalhatná, ha lenne gerince. de ha lenne, nem is tartana ott ahol?
.: mobilize.hu :.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Amikor a legjobb barátom halt meg autó balesetben 2005ben...fél - egy évig nem tértem magamhoz. Ugyanis a barátom be volt rúgva...sõt szerintem szívott is szerintem de hátul ült a hátsó ülésen, nem volt bekötve. Aki vezetett szintén bebaszva, anyós ülésen lévõ is. 80nál elvesztette a srác a kocsi felett az uralmát és neki mentek egy kõ kerítésnek...barátom hátul úgy beverte a halántékát hogy azonnal meghalt. Aki vezetett karcolásokkal úszta meg, anyós ülésen lévõ súlyos sérüléseket szenvedett. Napokig kerestük a sofõrt. Egyszer majdnem halálra verték amikor meglátták az iskolában. Ha én láttam volna biztos nem "majdnem" lett volna...
Azóta is bennem van ez, ha ilyet hallok ráadásul rangosabb körökbõl akik papolnak nekünk hogy így vigyázz úgy vigyázz...Belegondolok hogy ha az asszonyt elcsapnák...már van frankó kínzási ötletem.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Azt emlitenem sem kell hogy egy átlag emberrel mit tennének egy ugyanilyen szituációban...
hát az milyen,hogy felhívta a csaját,hogy jöjjön oda és vállalja magára a balesetet õ meg elment mielõtt megjöttek a rendõrök
lol
balesetet bármilyen rutinos,tapasztalt ember okozhat
nade ittasan,felelõsség alól kibújva
min 10 évre elvenném jogsiját,vadásztársaságból kitiltanám,retekklubból kivágnám...
jó kapcsolat + pénz combo segít...
a nagy vadász úr egyszer részegen fog lelõni valaki ártatlant
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Már az elõzõ balesetnél véglegesen kellett volna bevonni a jogsiát.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
"S. Andrást a rendõrség a 'balesetben részt vevõ félnek' tekinti" ---> Gondom azért, mert hírességrõl van szó ... fasza ! <#szomoru2>#szomoru2>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Most jöttem haza 138 assal, és láttam, hogy csepel összes rendõrje,tûzoltója,mentõje ment befele az AVIA melletti kis úton.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.