Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benel

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Versace21
Hát az a fekete csoda mit keres ott?:O

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erõ, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Carlos
rosszkor rossz helyen

Þór vígi þessi rúnar

Norbi1990
OMG!
Ez a a kamionos elég szerencsétlen volt :S

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Benel
LOL ezt láttam reggel ahogy jöttem. Nem a halmon volt, hanem egyszerûen az emelet padlószintjén volt és onnan rombolt(akkor még egyenes volt alatta a szint), néztem is mi a faxt csinál az ott fönt :D Hát le is jött látom XD

jahh :(

játszóautó oroszoknál:

ez meg úgylátszik újabban divat

w77d
basszon már meg a magasfeszültség XXXD

biztos arra jártál és utánad akart csapni a markolókanállal és megbillent XD

w77d
hát azon a meredek törmelékhalmazon nem tudom hogy akart átoldalazni...

hát ez felborult...

többi kép

Carlos
Bezzeg ha nem a "mûvészúr" csinálja, akkor bevarrják a delikvenst elsõre. Neki meg ez már nem az elsõ ilyen esete!

Þór vígi þessi rúnar

w77d
én az M7-essel jártam így párszor. Tavaly a kamion korlátátszakítós balesetnél 1 órán keresztül semennyit sem haladtunk, aztán kezdtünk el csordogálni. Fehérvártól állt a sor Pestig, egy laza 4 és fél óra alatt sikerült Pestre érni....

1-5 év ismerõsöm azt mondta nagy esély van rá hogy a cserbenhagyást megúszhatja :|

máshol:
"Súlyosabb esetben ilyen jellegû bûncselekményekért 3 vagy 5 évig terjedõ, letöltendõ börtönbüntetést is kiszabhatnak. Ilyen lehet, ha a baleset egyik áldozat maradandó sérülést szenved vagy meghal. Az ittasság fokát is figyelembe veszik. Valószínûtlen, hogy a színész büntetését felfüggesztik - mondta el a büntetõjogász a Napi Ászban. "

Jól emlékszem anno én is araszolgattam hasonló dugóban az M3-ason... mondanom sem kell hogy mennyire élveztem, Nyiregyháza-Budapest távot a szokásos 1 megállásos 2 óra helyett 4 óra alatt tettem meg... :/
Hát ez gáz<#szomoru1>
Emiatt álltunk mi is másfél órát, meg a hülye .... miatt akik poénból hiszik, hogy mi is viccbõl állunk a sorban és nyugodalmasan megelõznek és 150 méterrel késõbb meg jelzés nélkül bevágódnak.Én is ugyanúgy haza akartam érni mint õk, sõt hogy még jó 2 óra utazás volt elõttünk és másnap korán kelés, de mégse pofátlankodok jobbra balra.<#boxer>

Azért óvatosan a tréfarépával, nehogy a seggedbe álljon.

Gödöllõnél leterelik az autópályáról a Budapest felé haladókat. Az M3-ason ugyanis több baleset is történt nem messze egymástól - közölte a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság (PMRFK) sajtóügyeletese vasárnap késõ délután. A rendõrség késõbb azt közölte: a korábbi hírekkel szemben nem négy, hanem két baleset történt. Mindkét balesetben négy-négy autó ütközött.

A Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje egyelõre annyit tudott közölni, hogy az elsõ információk szerint az M3-as autópálya 25-ös kilométere környékén történtek baleset – közölte a Független Hírügynökség. A mentés megkezdõdött, az autópályán teljes útzár van. A rendõrség késõbb úgy pontosította a hírt, hogy a balesetek a 26-os kilométernél történtek.

Az elsõ baleset úgy történt, hogy egy autó letért az útról, mögötte pedig még hárman belementek. Ezt a torlódást próbálták kikerülni a második baleset résztvevõi. Az egyik autóban – az ütközések következtésben – négyen, egy család tagjai, súlyosan megsérültek.

A baleset nyomán az M3-ason a délutáni órákban hatalmas torlódás alakult ki Budapest irányába. Az autósok Gödöllõrõl a 3-as úton, Kistarcsán és Kerepesen keresztül juthatnak el Budapestre, vagy Kistarcsa határában az M0-s körgyûrûre.

én arról nem tehetek, h messze laksz a beton úttól :D

.. megúszhatja .. bocsánat

nagy valószínûséggel meg úszhatja a cserbenhagyás részét és csak az ittasvezetés - balesetokozása miatt kell felelnie :|

desigo
jah mivel rákényszerült...
Benel
Crash caught on tape - aki még nem látta nézze meg.
Légzsáknak itt azért volt szerepe :S

bertino
nem tudom volt-e már, de a Stohl elismerte, hogy ittasan vezetett.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Azé nem sûrûn látok ide belinkelve optikai tuningos autót. A probléma nem itt kezdõdik.

#9201: Faszán levágtad amit írtam. <#eljen> (Amúgy helyesírást ellenõrizni jársz ide, vagy mi a francnak ?)

dobálózNÉK .... nem dobálom semmit, csak megemlítettem

desigo
fiatal boyracerek meg újgazdagok gyerekei minden országban vannak,nem ezek a problémásak nálunk hanem a sok suttyó aki iszik és utána a volán mögé ül...
MaSzKa
valahol nem a tudással van a baj, hanem azzal, hogy versenypályának nézik a közutat és mások életével is játszanak

meg sufni optikai tuning-os autókkal erõlködnek feleslegesen (meggyõzõdésük ezeknek a barmoknak, hogy ezzel lesz nagy az EGOjuk)

felelõtlen ember is sok van sajnos

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

desigo
jah
az autó képességeivel sincsenek sokan tisztában
fogalmuk sincs arról,hogy mi fog történni ha pl nyomnak egy padló gázt vagy egy satu féket...
bertino
simán, ez mindig így szokott lenni.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Én a múltal nem dobálóznák... jönnek ki a gyorsabbnál gyorsabb, és dinamikusabb autók, és a jogosítvánnyal rendelkezõk többsége alkalmatlan a vezetésre. A tapasztalat, és a tudás, sajnos nem változik párhuzamosan a világ fejlõdésével, és ha nem lesz gyökeres változás a rendszerben, még sok ember fog meghalni az utakon.

Ulvar
én pl: ma végig ordítoztam apámra...hát 80al ment az egyirányú utcába...hát azt hittem lepetélek. Meg olyan féktávot vett hogy jajj... mondtam neki addig fogok pofázni meg ordítozni hátulról amíg nem megy normálisan, mer komolyan abnormálisan vezet már...és mindig õ beszél arról hogy így menj úgy menj, közben én rendesen betartom a szabályokat.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

nem tudom te hol közlekedsz de szerintem a jogosítvánnyal rendelkezõ emberek egyrésze teljesen alkalmatlan a vezetésre :( és nem arra gondolok hogy hogyan reagálna egy esteleges veszélyhelyzetben hanem az olyan egyszerû dolgokra mint a gyorsítás-lassítás-jobbratartás

musha
MaSzKa
meg nem volt ennyi önjelölt barom az utakon

ez is az új rendszer hibája
elamerikaisodtunk

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

bency
Ott a pont!

:) Semmi okosság :P

Szabi84
nem is volt ennyi autó

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

15-20 éve nem voltak ilyen szarok a kocsikban (abs, esp, tbc, otp....), nem is volt ennyi baleset

a balesetek 1/3da figyelmetlenségre vezethetõ vissza .. szerintem igenis kellenek az ilyen vezetõt támogató rendszerek

Attól függetlenül mûködnek ezek a rendszerek, a Mercinél is volt egy ehhez hasonló, mikor egy alagútban bebaszott a távolságkövetõ rendszer... ennyi, égõ mert a media elött történt, de háth kijavítják és annál biztonságosabb lesz.

XeeN
Nekem nincs jogsim és nem is lesz soha (kizárólag kerékpárral közlekedem), de amikor engem ütött el egy autós, aki részeg volt, az bosszantott fel igazán, hogy tegezõdött a helyszínelõkkel és még engem hoztak ki 30%-ban hibásnak, mert nem volt kivilágítva a bicajom (szeptember elején, du. ötkor). Jah, hogy Józsi bácsinak nem kellett megfújni a szondát!? Elfelejtették... Ennyit arról, hogy ki-kit keres meg...

cement
alapbol nem ertem az ilyen rendszereket. figyeljenek az emberek azt csá nem kell ilyen sok elektromos szar

respect to the man in the ice cream van

Carlos
Azért egy volvo-ban kevésbé félnék mint bármi másban!

Þór vígi þessi rúnar

Máté94
Nem izgat. Attól még kéne a kocsi:D
milk4
:D

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

SötétBarom
Ouh. Szopó.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

desigo
Lebõgött a Volvo balesetmegelõzõ rendszere

http://files.indavideo.hu/player/gup.swf" /><param name="bgcolor" value="#666666" /><embed flashvars="vID=82637529e6&autostart=false" src="http://files.indavideo.hu/player/gup.swf" quality="high" bgcolor="#666666" width="580" height="400" name="guPlayer-82637529e6" align="middle" allowScriptAccess="always" allowFullScreen="true" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></embed></object>