Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
#9326: Olvasd el mégegyszer amit írtam. Én csak a kijelentésedet cáfoltam meg, attól függetlenül hogy a HC reális vagy sem.
Az miért rossz ha kevés a gyorshajtó?? Annak csak örülni kéne.
Ja, hogy a sünöknek ez a legkönnyebb bevételi forrásuk, mert csak mereszteni kell a seggüket az autóban és bemérni az autókat.
Az államnak kéne fizetni a rendõröket nem a gyorshajtóknak -.-"
Azért, historic mod ba minden segítség off, sitgray.Próbáld ki:D
Ott nincs digitális gáz.0-1.ott finoman kell, mert eldobja magátmint a szar:D
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Lujó!! 188-al lakott területen!!
itt is .. meg 'tönkremegy a rendõrség' kevés a gyorshajtó :|
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
- Amúgy az rFactorral játszottam olyan fél órát, háth az irányítás könnyebb volt mint a TDU -non hc. A beállításokra nem nagyon feküdtem rá, biztos vagyok benne hogy valahol lehetett volna nehezíteni, de a pályaversenyzõs játékok nem jönnek be, így delete lett a a game sorsa.
- Régen a WTC 3 -at toltam, meg az nfs Pro Streetet, ez a két pályaversenyzõs game ami tetszett, a többi nálam kilõve.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
de amúgy van 3D Driving School
amivel a Kresszt lehet gyakorolni
és ebben is be lehet állítani a G25 G27-et
de vannak még ezeken kívül jó kormányok, meg Szimulátor Cockpit-ek amivel jobban át lehet élni

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
#9316: Minden esetre nekem tetszett<#smile>#smile>
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
LFS + rFactor + RBR ami közelebb áll a szimulátorhoz :)
a TDU a közelében sincs :)
Nekem az elsõ ilyen szituációm egy cég betonplaccán volt egy 7 méteres teherautóval 20 centis hóban. Élveztem amúgy a dolgot és elõtte még sose keveredtem ilyenbe hogy ellenkormányozni kelljen, de az elsõ "megcsúszásnál" mikor megfogtam akkor éreztem hogy azért a szimulátorozás adott valami alapot. De persze az hogy 30km/h-nál vagy 70km/h-nál megfogni egy autót, az teljesen más, ott azért lényegesebben gyorsan kell cselekedni.
Multkor rutinra gyakoroltam <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
LFS sokat segít.Elég reális a fizikája, és ott lehet gyakorolni az ilyeneket.
(Elõtte CSAK ÉS KIZÁRÓLAG az autós játékokban kellett ellenkormányoznom)
Ergo:
Szerintem adhat egy picike (nagyon kicsi) rutint az autós játék.
Vélemények?
Þór vígi þessi rúnar
Láttál már alúlról, az aszfaltbõl 3 bar nyomással felszele "esõ" esõt? XXD
Aki pedig "véletlenûl" mégis elég nagy tempóval rámegy a pocsolyára, és felúszik az autó ott nem nagyon van mit tenni.
Magyar vezetési oktatávssal az a baj, hogy kb azt mutatják meg, hogy hogy kanyarodj be egy utcába, hgoy parkolj, hogy használd a kuplungot-féket..De semmi olyat, hogy mivan, ha nyújtott balosba elúszik a segge.
Ha tanítanák akkor egyes vezetõket biztos, hogy nem érné teljesen váratlanúl, és tudnának mit tenni.
Másik meg, hogy sok sofõr nincs tisztában a kocsija képességeivel.télen ki kell menni jó nagy jégre, és ott lehet gyakoroloni.Persze forgalomtól elzárva.
Nemtudom hol szokott ilyen lenni bent a városba is, mintha régebben hõsök terén lett volna ilyen.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Þór vígi þessi rúnar
ott már senki sem hozza vissza ellenkormányzással a jó irányt
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ha balra indul el az autó, nem balra fogsz kanyarodni nem is elengeded a kormányt és várod hogy mi lesz, hanem ellen kormányzol. Csak sokan nem tudják lereagálni a szituációt.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
A legegyszerübb mód: 50-60 betartása szvsz

Szomorú. :|
Bazdmeg ez az ami kegyetlen szomorú. Igazságtalanság egyszerûen. Nõvéremnek is van egy 10 hónapos babája és látom mennyire ragaszkodik hozzá a gyerek... Szörnyû és fájdalmas ebbe belegondolni...
Nekiment egy autónak. Csak az eleje tört meg, az ablak ép, tehát nem volt ez annyira durva.
Þór vígi þessi rúnar
:) Semmi okosság :P