Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
uhh
az közel volt...
Willi Betz

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

DJ RX7
az a fehér autó amibe belement, kicsit összecsuklott. <#pardon1>

:3

w77d
nna az mutatvány...

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

w77d
hehe XXXD

Varenga
akkó megbünteti a kaller bliccelésért

MaSzKa
és ha megijed jobban és véletlenül beleakad a vonatba...

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Akár a vonat álltal kelltett légörvény is behúzhatta volna, ha meg 10-20 centivel közelebb van a sínekhez, akk ez kemény videó lett volna... :O Így is az.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

5w0rdf15h
ez h is van pontosan? mit hoztak? :-o

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

shumika
Nem tudom, lehet.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

bency
Ciganyfalvan igy megy valoban...

:) Semmi okosság :P

Willi Betz
Pandorában mondták a kékek XD

shumika
nem, csak ezt hallottam egyszer valahol má nem tudom hol.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

w77d
ecsém már megint az álomvilág....

shumika
Kockáztatja mert ha nem akkor jön az ököl. Így szokott lenni aszthiszem

w77d
csak vajon a csöves kockáztatja e hogy börtönbe viszik azért, mert jogsi nélkül vezetett autót?

biztos ki fognak találni majd mást amivel lehet pénzt csiholni :( eü doboz - kiégett izzó - nincs rajtad sapka

engem baszogattak azért mert nem volt benne a jogsimban hogy szemüveg helyett kontaktlencsével is vezethetek

shumika
Pontosan! elég egy csöves aki viszi a balhét.

desigo
"elég egy hajléktalan

Ha jön a büntetés, mostantól egyszerû a dolgunk. Nyolc napon belül juttassuk vissza a hivatalos papírt, miszerint nem mi vezettük az autót.

Olyan valakit célszerû megjelölni vezetõként, akin biztosan nem hajtható be majd a követelés, de láthatóan képes vezetni. Az üzembetartónak nem kötelessége még a vezetõ jogosítványt sem ellenõrizni, elég ha külsõ szemlélõként vezetésre alkalmasnak találja azt az illetõt, akire rábízza autóját."
w77d
ezt nem vitatom

shumika
Egyszerû: nem kell 50-es helyen 80-al menni és kész nem kapsz semmit.

shumika
Az állatság meg "teszi az agyát az ügyeletes HKCS" nem bátorság.

HKCS: Helyi Kemény CSávó

w77d
szerinted tényleg ilyen hülyék a rendõrök? XD Nem érdekli hogy te nem tudod a szabályt, hogy mindig látható helyen kell tartani a táblát.. " A jogszabályok nem ismerete nem ment fel a betartásuk alól"- idéztem a büntetõ törvénykönyvbõl...

shumika
nem mert leesett az úton és eltetted hogy a szerelõ tegye vissza, te nem értesz hozzá. és azt sem tudtad hogy ki kell rakni a szélvédõ elé. ilyenkor viszont véresre szopja a faszod hülyegyerek

Willi Betz
Ehhez nem kell nagy bátorság. Akkor legyél bátor,ha a rendszám is fönt van és mész mint barom.

w77d
netúlozzunk XXXD

w77d
nah jah, de ha járõr látja meg, akkor meg rolytosra basszák az ánuszrózsád XXXD

Willi Betz
És mondta neked az ügyvéd: FIZESS PARASZT!! VAGY MEGB@SZNAK A BÖRTÖNBEN!! XD

shumika
Egyszerü ha gyorsulsz, nyomod neki leveszed az elsõ-hátsó rendszámot és elteszed a kocsiba.:D mérjenek be a rákba ugy oszt kész van mint a kémia lecke :DDDD

w77d
hát bammeg utólag má nem tudom átszerelni XD de pont most hoztak a napokban arra is törvényt, ott is fizetni kell az üzembentartónak, mivel a magyar rendõrségnek hót simán kiadja az adott ország rendõrsége az adatokat és megy is a fizetési felhívás, amit mostantól akár euróban is lehet utalni a rendõrségnek. Amennyiben a külföldi nem fizet, akkor az adott ország veszi át a büntetési eljárást...

Norbi1990
Külföldi rendszám? :D
w77d
az..... ma már nincs kibúvó....

shumika
Hát ez szar ügy bazzeg

w77d
ha lenyilatkozza, akkor alá kell írnia, ergo emg van az akinek fizetni kell :D

shumika
És ha lenyilatkozza a családtag?

Vagyis nem a családtag de ezt õk nem tudják

w77d
ez esetben is neked kell fizetni. Pont ezért változtatták meg a szabályokat. Ezzel a szöveggel egyedül a jogsielvétet tudod megakadályozni, de a családtagog esetében neked kell vállalni a felelõsséget, te perkálsz. Kivétel ha a családtag lenyilatkozza hogy tényleg õ vezette... hidd el ügyvéddel utánajártam rendesen a témának, próbálta én is a 90ezret eltusolni, nem lehet :)

shumika
Nem, ha azt mondod rokonodnak adtad kölcsön és rokon ról nem vagy köteles info-t adni.

w77d
ha nem árulod el ki vezette, akkor meg fizetheted be te mint üzembentartó...

MaSzKa
de van 1 olyan törvény, hogy ha családtag vezeti akkor nagy vagy köteles elárulni, hogy ki volt az

terhelõ vallomást rokonokra nem kötelezõ tenni

w77d
elírták...

MaSzKa
30eft volt a cikkben

w77d
naná, 90ezret... de õ 300ezret akart írni csak elmaradt egy nulla... mondjuk nálam is lespórolhattak volna egy nullát XXD

Norbi1990
Csak 30ezret??
W77D többet kapott én úgy tudom :D
milk4
30ezer? Nem 300ezer?

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

w77d
akkor meg megjelennének a lámpáknál kolduló sünök XXXD

MaSzKa
"Az idei csúcstartó 251-el hajtot az autópályán, egy másik autó 196-tal ott, ahol csak 80-nal lehetett volna, a lakott tarületi csúcsot pedig Fehérgyarmaton állította be egy autós 188-cal. Mindhárom autó gazdája 30 ezer forintos csekket kapott a rendõrségtõl."

és akkor mi van ha nem a gazdája vezette az autót?

desigo
de szép lenne ha kitolásból full senki nem hajtana gyorsan
szemét sünök meg pisloghatnának az út szélén