1274
Grand Theft Auto San Andreas
-
#17 120 cm képátlójú plazma tv-n, azért nem lehet olyan rossz játszani szemben egy 40 valahány cm-s monitorral. Ja és csereberélheted 2 évente a videókártyát 30000 Ft-ért. Sokkal egyszerűbb játszani konzolos irányítással. Én sem gondoltam, hogy egy konzol jobb mint egy pc, amíg meg nem vettem. Biztos neked nincs konzolod. -
#16 #7 -
#15 igen-igen...így igaz kolléga... -
#14 Azoknak való, akik nem ígényesek a grafikára, viszont egyszerűen akarnak játszani. Ráadásul egy konzol valamivel olcsóbban jön ki, mint egy gép. Persze ezt leszámítva a teljesítménye (főleg a grafikára gondolok a TV miatt) elkeserítő egy PC-hez képest (VGA kártyától függetlenül). -
kritika #13 ja -
#12 #6 -
#11 Ez a konzolosnak van nagyokos! -
Darkboy #10 hoppá, itt van: szopika!!
-
#9 barátom...
egyet felejtettél csak el...
-egy otthoni konzolos felköti a TV-re ami alapon szarabb mint a monitor...
-meg a másik hogy sokkal szarabban jeleníti meg 1 PS,vagy PS2 a "megjeleníteni valókat",mint egy PC...
-na meg egy fontos dolog...te a konzollal kitudod cserélni a kocsikat...vagy a textúrákat?nem hinném...ennyit a konzolról... -
#8 5 hónappal a megjelenés előtt topicot nyitni... -
#7 Jaja es akkor nem is fog ujra egy konfliktus kialakulni a Konzol-Pc hboruban ugye?... -
#6 Szerintem a PC játékosok fórumán lévő GTA San Andreas topik is elég lenne, nem kell új topik a konzolos verziónak. Legalább akkor egyben lennének a hozzászólások, összegyűjtve. -
#5 jah, bocs. :) -
#4 Van ilyen topic. -
#3 Okt 19-én jelenik meg. -
gyurmandia #2 És ha valami konzolos akkor a GTA az -
gyurmandia #1 Nem találtam a konzolosok fórumán (csak a /PC/játékosok fórumán) az új GTA-val foglalkozó cuccost. Pedig valami egészen csinos dolog készül...