1274
Grand Theft Auto San Andreas
-
#66 Akkor majmokkal fogsz? ;) -
#65 Az is lehet. :-)
Bár engem nem izgat, nem fogok játékok miatt emberekkel vitatkozni. -
#64 Ez orok tema mert sok bunko vanaki untakozik. Mutass nekem egyetlenegy olyan alkalmat amikor egy konzolos ment a PC-es forumba pofazni. Soha! (esetleg lehet elofordult de en meg soha sem lattam). Viszont a Pc-esekmindig ide jonnek kotekedni! Aszem unatkoznak... te... varjal mar... lehet azert unatkoznak mert manapsag Pc-re nincs semmi jo jatek Ps2-on meg mar a 8adik megjelenesnel tartunk ebben a honapban? Nocsak :))))))))))) -
#63 Októberig valamivel el kell ütni az időt. -
#62 Már itt is ez megy??? -
#61 Én PC párti vagyok, soha nem akartam konzolt, de nem értem mi értelme van ennek a PC-konzol háborúnak. Mindenféle faszságon összevitatkoznak az emberek, hogy melyik a jobb.
Sztem mindkettőnek megvannak a maga előnye, és hátránya. -
gyurmandia #60 Abban igazad van, hogy nem volt épületes az a stílus amit éjszaka bemutattam (ez egy fél üveg Jack Daniels miatt volt:)ezért bocs. Csak az a baj, hogy igazam volt (a hangnemet kivéve). Van egy topic ami egy játékról (GTA) szól és hirtelen előkerül 2-3 muki aki elkezdi itt a konzol vs. PC gyökérséget. Mire jó ez? Hogy kerül hirtelen elő példának a Far Cry? Meg a többi ostobaság: videokártya, TV vs.monitor, felbontás stb... Sajnos kurvára igazam volt! -
#59 De kit erdekel a Pc-esek hozzaszolasa?:))))))
Mi egy evvel hamarabb fogjuk jaccani :))))))))))) -
#58 lol topic :DDD -
#57 na akkor közkívánatra mentem...
örültem a beszélgetésnek!
bye all! -
#56 ha te mondod apuci...!
legyen úgy ahogy akarod!:P
nem mind1 neked melyik fórumban vagyok úgy egyébként?
na nekem8... -
#54 ebben biztos lehetsz!:P -
#53 Remélem, hogy ismét remek zenei repertoárral dicsekedhet majd a program - imádkozom, hogy Lazlow is legyen, máskülönben hogy fogok legurulni a székről a röhögéstől? -
gyurmandia #48 Ez egy KONZOLOS fórum! -
gyurmandia #46 Te majd megmondod... -
gyurmandia #45 Te miről beszélsz? Én már végig játszottam amikor Te csak nézegeted a képeket. -
#41 inkább maradok!:PPP
miért alig jött ki a Colin4,me már bejelentették hogy jön az 5 is!
GTA mindíg nagyon jó játék volt...pláne a Vice City...szerintem nagyon jó... -
#40 Nagyon szívesen :)
Személy szerint én azt mondom, hogy a Rockstarnak még várnia kellett volna ezzel az új GTA epizóddal. Szinte alig pár hónap telt el (cirka 16) az előző kis szösszenet óta, ráadásul a hardver sem változott. Kétlem, hogy annyi újdonságot lenne képes felmutatni, ami jócskán kibővíteni a játékban rejlő lehetőségeket. Ettől függetlenül már most biztos, hogy kasszasiker lesz... -
#39 ezt még elmondom!:))
az nem jelent semmit ha egy gép közép kategória!én leszarom hogy milyen a gépem...az a lényeg hogy elinduljon a játék és hogy élvezhetően tudjak vele játszani!
igen játszani!ezzel én is így vagyok!de mennyivel jobb az ha a saját kreálmányomd vagy kicserélt cuccod megy a játékban!
TV elé leülni ua. mint a gép elé leülni!csak annyi a 2 között a kül. hogy ütögeted a kontrollert én meg a bill.-t!:PPPP
én tisztelem más véleményét!nem azt mondtam hogy mindenki vegyen PC-t...csak annyit hogy én PC rulz vagyok...
egy csomó játék(nem mondom hogy PC-re nem)kiment a játéktermekből konzolra...példa a Tekken(asszem....mind1 más verekedős játék is)csak nem a játékteremben bambulva üti a gombot hanem otthon!:))))
na mind1...vissza a témához...én meg léptem...konzol nem az én világom...!:PPPPPPPPPPPPPPPPPP
köszönöm a beszélgetést!:PPPP -
#38 Nem etetett be senki engem köszönöm szépen - olvasd el figyelmesen a hozzászólásom. Pénteken csöppentem bele a konzolok világába. Az elavulás tapasztalat - tavaly szeptemberben vettem a gépem, akkor high-endnek számított, ma viszont a középkategóriát erősíti.
A fileokban való túrkálás pedig egyéni ízlés dolga, nem hiszem, hogy egy laikus azzal töltené az idejét, hogy átnézze, vajon talál-e valami érdekeset a több ezer adatcsomag között. Az egyszeri ember JÁTSZANI akar, amit megtehet mind PC -n, mind konzolon - utóbbi sokkal könnyebb és az esetek többségében élvezetesebb is. Kellemes dolog dög fáradtan hazajőve lehuppanni a TV elé nyomni egy könnyed kis programot, hidd el.
A kulccszó még mindig a TISZTELET: én is, te is tartsd tiszteletben mások véleményét, érzéseit, kedvenceit. Valaki a PC-ket favorizálja, valaki a konzolokot, valaki mindkettőt. Én az utóbbbiak táborába tartozom és jól megvagyok mindenfajta háboruskodás nélkül, köszönöm szépen.
Az offtopicból azt hiszem ennyi elég volt egy életre, térjünk inkább vissza a témához. Vajon sikerül-e a Rockstarnak a Vice City-nél tapasztalt kasszasikert ismét elérni, avagy ezúttal a játékosok nem érik be mindössze ennyi újítással? -
#37 ezt nem tudom ki etette be nektek hogy pár év és elavul egy PC-s cucc...szar Tescos használtat veszel akkor persze...de ha frissen veszel,szaküzletben nem hiszem hogy pár év és kuka...
ja és meg a másik...egy PS,PS2 játék sokkal drágább mint a legdrágább PC-s játék...
-
#36 nekem egy p4 2.4Mhz-es gépem van
nagyon sok játék van ami gyönyörű grafikájú és nem igényel max 1-1,5Ghz-t hogy akadásmentesen menjen...ja és nem is beszéltem még hogy tuningolni is lehet a procit...tehát +tartalékokat lehet kicsalni...és nem hinném hogy 2 évente cserélni kéne...nekem vagy 4-5 évig volt egy 400Mhz es procim és még a GTA3 is elment rajta simán---jó az egy dolog hogy szaggatott,de ment élvezhetően...
én csak bizonyos játéktípusoknak hódolok...FPS,autószimulátorok és egyéb jóságok...
ez hülyeség hogy a PC-nek csak pár éve van hátra...csak jönnek és jönnek az új cuccok...példa a mostani E3!
különben is PC-n is játszhatóak a PS játékok...csak emulátor kell és ennyi...
és szerintem a konzolosok "butuskábbak" mint a PC-ek..
csak beteszik a korongot és már ütik is a kontrollert...egy PC-nek fell kell tennie és turkálhat a mappákban!pl:GTA-ban csomó szart kilehet cserélni!nem tudom hogy egy konzolos hol tudja kicserélni a kocsikat,stb...hol tud a fájlokban turkálni...
sehol... -
#35 210 ezerrel jött be, HCG-nél akciósan volt 180ezer pár hónappal megjelenés után ;D
Nem akarom újra elindítani az örökbecsű konzolgamer vs pc gamer flamelést - sem energiám nincs rá, értelmét sem látom. Jómagam múlt hét pénteken ruháztam be egy PS2-re és nem bántam meg.
Az általad említett upgrade-ről: valóban kijön a gép árából a frissítés, azonban nem számoltál az elavulási idővel, ami egy PC esetében kevesebb mint fél évet jelent, ezzel szemben a konzolok hardvere konstans. Példával illusztrálva: a ps2 már a negyedik évét tapossa, mégis számos program képes egy Far Cry-on vagy Painkilleren edzett állszerkezet kiakasztására. Ez nem fanatizmus, ez tény.
A "nem izgat a képi megjelenítés" mottó nálam egyenértékű a "csak a belső számít" frázissal, jobban mondva közhellyel. Mindenkit izgat a látvány, csak épp egyeseket nem olyan mértékben. Ha egy program képes elvarázsolni, órák elé a monitor/TV elé kötni, az ember hajlamos a kompromisszumra. Ugyan kéremszépen kit érdekel, ha nekem a kedvencem mondjuk a velem egyidős Defender of the Crown? CSúnya? Mihez képest? Lehet, hogy számomra az a csúcs, játékmenetben és látványban egyaránt favorit. Miért nem lehet ezt tiszteletben tartani? -
#34 azért nemkéne a commondor 64-hez hasonlítani a ps2-őt
1.ps2-őre is vannak gyönyörű játékok (ghost hunter,f.f.x,MGS stb´)
2. a pc-ket évente ujjítani kell a ps2-ővel meg évekig elvagy persze a ps3-ig ami a pcvel szerintem csúnyán elfog bánni
3.ha mindenhol kiépül majd netes ps2-ps3 akkor sokan otthaggyák majd a pc-jüket amit meg is értek
4.és végül a konzolokra sokkal több minőségi játék jön ki
sok olyan játák van amelyről csak álmodik a pc
ennyi:)
a pcéknek már csak pár évük van hehe:) -
#33 vagy mivan?jó helyre ment az!:PPP
nah..lényeg ott van a #31-ben! -
#32 hopp ez nem neked ment CrucifX...hanem torrentének...boccs! -
#31 emléxem amikor bejött a PS2...mennyi volt?80-90 ezer?ha van valakinek egy tré gépe---abból simán fellehet újítani egy min 1Ghz-es gépre a 300-ast...és máris jobb...90000ért PS2 ami "300MHz"-es???nem tudom...inkább egy gép...ami szerintem 6x jobb mint egy PS...vagy PS2...
de ha nem izgat a képi megjelenítés akkor játszhatnál Commodor 64-es gépen is!:PPP -
#30 Bocs hogy élek! Ígérem többet nem írok ebbe a fórumba. Csak annyit akartam kihozni, hogy konzolon jó játszani! -
#29 A processzor órajele az utolsó, ami egy konzol esetében számít. Az architektúra a lényeg, és kérlek ne mondd, hogy 4 éven belül születik egy teljesen jól funkcionáló PS2 emulátor - elég csak a dual RISC procira gondolni. -
#28 Egy 300 MHz-es gépen is olyan jól működne a Far Cry? Mert ugye a ps2 ennél nem több. -
#27 A 2 éve vásárolt videókártyámmal vajon miért nem lehet játszani a Far Cry-jal óriási szaggatások nélkül? Vegyek 30000-ért egy újat? A plazmát meg felejtsd el. Akkor inkább egy 72-82 cm-s tv-re gondolj. Ekkora tv+konzol=pc ára. TV meg ugye minden családban van... -
#26 A 2 éve vásárolt videókártyámmal vajon miért nem lehet játszani a Far Cry-jal óriási szaggatások nélkül? Vegyek 30000-ért egy újat? A plazmát meg felejtsd el. Akkor inkább egy 72-82 cm-s tv-re gondolj. Ekkora tv+konzol=pc ára. TV meg ugye minden családban van... -
#25 Ismerem az erzest :) -
#24 Far Cry Insticts. Xbox-os verzió némely ponton majdhogynem übereli a PC-s portot (mondom én, aki egészen a múlt hét péntekig szerelmes volt piciny PCjébe) -
#23 Ja es a Ps2 most jelenleg 42000 FT ujjonan es meghozza a V10 50004 -es verza ket platinum jatekkal! -
#22 Far Cry kiment konzolra?nem tudom hogy kiment e!ha nem akkor nemtudjátok konzolosok milyen a grafikája...milyen realisztikus...James Bond mellette csak segédmunkás lehet!:)))) -
#21 nem is lesz konzolom!
ebben tévedsz hogy monitoron szarabb!
TV kéves 800*600-nál,vagy max 1024*768-nál nagyobb felbontásra???
de nincsen mindenkinek pénze 120cm-s plazma TV-re!abból a pénzből már egy klafa PC konfigot lehet venni! -
#20 A konzolos és PC-s verzió között nagy különbségek szoktak lenni. Ráadásul nem hiszem, hogy azért nyitottak a moderátorok külön konzolos részleget a fórumnak, hogy az kihasználatlan legyen. -
#19 Lehet hogy igénytelen vagyok a grafikára, de ha egy játékba beleesek, akkor nem is izgat annyira a képi megjelenítés. Biztosan jól szórakoztak már a pc-sek az új James Bonddal. Ja, hogy még ki sem jött pc-re... -
Darkboy #18 és? nagyba mehetne a san andreas topicba vazzeg