1274
Grand Theft Auto San Andreas
  • karikusz
    Hú de laza..))

• GregSB
    Nem is tudtam hogy Lenny Kravitz is benne lesz a gémben :DD

• Sephi
    De tenyleg... lehet tudni mar tuti megjelenesi datumot?
  • CoolStuff
    Jó lesz az, idáig is minden GTA-ban a rap stílusú rádóadók voltak a legjobbak!
  • CoolStuff
    B+, marhán kijöhetne már a gém!:(
    Tök feelingem lenne most hozzá...
  • Neme.
    Mindegy, hogy most írom vagy utána, én egy más stílusú játékot szeretnék hasonló technológiával.
  • Sephi
    Butasag!

Ezt majd azutan irjad amiutan jaccotad. Szerintem az eddigi evek egyik legjobb jateka varhato ebben a stilusban!

Egnem csakis az idegesit hogy fekete boruek lesznek a foszereplok. Nem vagyok en kerem fajgyulolo de ha az egesz jatekban buzi rap zene fog menni akkor en kikeszulok.
  • Neme.
    Kezd tetszeni ez a játék, ahogy egyre több mindent mutatnak belőle... Gondolok itt a 3d világ lemodellezésére. Kár, hogy nem csinálnak a GTA mellé ugyenezen 3d világ és az azt megmozgató engine segítségével egy igazi kalandjátékot. No nem azt akarom ezzel mondani, hogy a GTA sz*rt sem ér, de a küldetés alapú játékok ideje szvsz leáldozóban van, és valahogy a fodrászosdi sem nagyon tudja megmozgatni a fantáziámat. Nyomozni, rejtélyeket megoldani többféle lehetséges módon, emberekkel beszélni, utazgatni... épp itt lenne az idő egy új generációs Mercenary-ra vagy Dreamweb-re vagy Rise of the Dragon-ra.
  • Sephi
    Hya tuti ugy lesz.
  • Bagó Péter
    Ezt úgy konkrétan nem mondta meg senki, de valószínűleg a totál 100%-ra gondolt a tisztelt igazgató úr (azaz minden mellékküldetés, összes titkos tárgy, személy, stb.), mert azért nem hinném, hogy ne lehetne 20-25 óra alatt végigfutni a játékon.
  • Sephi
    150 ora ha minden dolgot meg akarunk csinalni vagy a sima egyenesen menni elore teoria apaljan lesz ennyi?

Mert ha 150 kell majd hogy egybol vegig told akkor hany ora kell hogy mindent kicsavarjal a jatekbol? :)
  • Bagó Péter
    Nos, multiplayer az nem lesz, viszont 150 órát igénylő végigjátszás igen.
  • Sephi
    Ez meg nem jelent meg....
  • cue
    Persze, minden ismert helyről tölthető már a játék KÉSZ verziója...
  • uzsidoboz
    Hello!
    nem tudjátok le lehet már tölteni a játékot vhonnan?
    Ugye lesz benne multiplayer?(ha nem elb...ták nagyon)
  • lacokpatok
    ehhh
    bööffff
  • Sephi
    Jo hat en se tudhatok mindent baszus....
  • Martin576
    Üdvözlet, Némo kapitány!
  • Sephi
    Meglehet :PPP
  • Rincewind
    Nem kérlek, SZVSZ ez a Los Angeles Convention Center. :DDD
  • Sephi
    Na kerem...

Ha ez nem a Vice City-bol a Malibu Club akkor en Nemo kapitany vagyok alsogatyban :))
  • Sephi
    Szerintem poenkodik :)
  • torrente
    De azért jellemző, hogy konzol-részlegbe írja, hogy megvan pc-re...
  • sigmavirus1
    Oké, már le is akadtam róla!:)
  • aabyssx
    Összekeveri vmivel. Nem kell ezen fennakadni.
  • sigmavirus1
    Tökr ebírom mikor ilyen és hasonló hozzásszólások érkeznek, azt hiszik páran hogy hülyék vagyunk vagy mi?????
  • barret
    Mivan??? Melyik idősíkban vagy?
  • lacokpatok
  • UNREG
    Heee...???
  • tomimaci
    Hellosztok.Megvan pc-re a GTA san Andreas.Nagyon kul játék Próbáljátok ki megéri
  • gyurmandia
    Jól tetted. Elég gáz volt...
  • Martin576
    A személyeskedéseket kimoderáltam, felkérem az érintetteket, hogy mostantól kultúráltam vitatkozzanak!
  • karfiol

San Andreas nem város, hanem állam - méghozzá Kalifornia virtuális megfelelője (pont úgy, ahogy Vice City Miami megfelelője volt). Három nagyváros található benne: Los Santos (Los Angeles), San Fierro (San Francisco) és Las Venturra (Las Vegas). A városok kierjedésükben nagyjából akkorák, mint Vice City: a történet ezekben, és az őket összekötő területen fog játszódni. Igen: nem csak városok lesznek, hanem "vidéki" területek is, a sztori bizonyos pontjain szépen átvezethetünk Santosból Fierroba. San Andreas összterülete ennek megfelelően úgy hatszor nagyobb, mint Vice Cityé.
    Grafika. A játék alapjául szolgáló RenderWare technológiát alaposan felturbózták: az autókon tükröződik a környezet - ez egyébként az összes fényes / üvegfelületre is igaz. A Rockstar által kidolgozott rendering&streaming technológia a korábbinál jóval nagyobb területek megjelenítését és finomabb mozgatását teszi lehetővé. Minden objektumnak külön nappali / éjszakai változata lesz - így sötétben is jól néznek majd ki. Nagy hangsúlyt fektettek az árnyékok és karaktermodellek finomítására. Az legjelentősebb fejlődést a belső terekben tapasztalhatjuk: a Vice Cityben ezek elég egyszerűen néztek ki, itt JÓVAL komplexebbek lesznek.
    Lehetőségek. A misszióstruktúrát némileg átalakítják - néhány küldetést csak úgy tudunk teljesíteni, ha egy korábbi misszióban megszereztünk egy bizonyos tárgyat vagy képességet. Az assettek jelentősége is megnő - Las Venturraban például kaszinókat is tudunk majd vásárolni - itt különféle szerencsejátékokat is űzhetünk. A legjobb: végre nem csak a missziókon belük tudunk bankot rabolni hanem teljesen szabadon ( egyes házakba is betörhetünk).
    A sztori. Erről már írtunk tegnap, de itt van még némi plusz infó: Carl Johnson (a főhős) Liberty Cityből tér vissza San Andreasba, első feladata régi bandájának (Orange Groove Family) újraszervezése lesz. A sztori során a korábbi részekből ismerős karakterekkel is találkozhatunk majd.
    A városlakók / ellenfelek mesterséges intelligenciáját felpiszkálták, jóval realisztikusabban reagálnak majd az akcióinkra. Az autólopások látványosabbak lesznek: többféle "stílusban" tudunk" autót lopni. A San Andreas kamerakezelésén sokat javítottak - célozni is könnyebb lesz, a harcokban pedig ezúttal akár két fegyvert is használhatunk. Hősünk mozgáskultúrája kibővült: ezúttal pl. úszni is tud majd. A lövöldözések változatosságát a komplexebb sérülésmodell (több találati zóna) és a rongybaba-fizika fogja garantálni.

• karfiol
    Tudod,csak az a szopacs,hogy PS2-re 1 évvel előbb fog megjelenni,mint a nyamvatt kis PC-dre!
  • Sephi
    Szerintem is nagyot fog aratni de oszinten el is varom tole. Szerintem minden GTA fan most valami nagyon utosre gondol es nagyon ugy erzem hogy nem fogunk csalodni!
  • Seth
    90-es évek eleje
  • CalebJoe
    Szerintem nagyon állat lesz mert ahogy a képeket elnéztem ez napjaink amerikájában fog játszódni.
    Főleg az a kép amikor a négerek ülnek a kocsiban ,mint a filmekben a a bandák közti leszámolások.

http://www.rockstargames.com/sanandreas/
    http://www.gta-sanandreas.com/
    http://free.srv.hu/g/t/gtasa/index.php

Itt találhatók infók aki nem tudná.
  • torrente
    Makaay.
  • CrucifX
    ;DD

No kéremszépen, szerintem itt hagyjuk abba a flémelést és ténylegesen a témához kapcsolódó hozzászólásokkal árasszuk el a topikot. Mkay?
  • torrente
    Én a kutyámmal szoktam. Mindig én nyerem a vitát. Néha beleugat, de még így is értelmesebb mint dj skyline. Csak ne lenne olyan büdös a pofája... Márhogy a kutyámnak.