1274
Grand Theft Auto San Andreas
  • Tyler Durden
    Azt hittem, hogy megvan és nem is jelezted, meg nem is hoztad el mikor taliztunk ((;
  • Tyler Durden
    Azt vágom, hogy kijött, csak a rohadt Dakota nem megy, igy nem tudok warezolnim kapni meg még nem lehet, szal sehogy nem tudok hozzájutni, pedig már tűkön ülök..
  • rrroka
    Nem ez még a VC :)
  • UNREG
    Szerintem nem az SA-ról beszélt...
    Egyébként meglehetne neki, kijött warezben.
  • Tyler Durden
    Bazzeg megvan neked már az SA? (:
  • UNREG
    Nem kellet, hogy bemenj egy bárba, elég volt, ha álltál az utcán és másfelé néztél... Talán ez volt a legbosszantóbb hibája a sorozatnak, ha ezt kijavítják, szinte tökéletes lesz.
  • rrroka
    ja az de durva volt, hogy odaparkoltama verdávala bár elé, bementem aküldetésért, hogy gyorsan huzzak a haverért a másik szigetre mert éppen kínozzák, azt amikor kijöttem sehol a veda! :DDD
  • UNREG
    Írhatnátok pár szót, aki próbálta...
    Például még mindig eltünnek az kocsik, ha elfordulunk??
  • Sephi
    Ugy legyen! -olok :)
  • musha
    te még nem, de erre jöhetnek olyan hozzászólások, amik igen. nem is akarom tovább szaporítani a szót...
  • Sephi
    En messze nem a politikusrol beszeltem :)
  • musha
    el ne kezdjünk itt politizálni...
  • Sephi
    Orban Viktor pl tuti nem lesz benne :)))
  • Freeeee
    Az eleg kevesnek tunik.
  • torrente
    Nem dupla. 2.62 Gb.
  • rolika
    most néztem meg az új trélert. én nem szeretem a stílust, de ez...
    mi NEM lesz ebben a játékban??
  • Sephi
    Tenyelg... ez jou kerdes... bar nem ugy nezem...
  • Freeeee
    Dupla Dvd?
  • Sephi
    PlayStation 2 Grand Theft Auto: San Andreas (c) Rockstar Games *NTSC* *FULLDVD*

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  • fanatifo
    nah megjelent:DDDDDDDDDDDDDDvégre hamarosan lehuzva:)
  • Hentes Bill #126
    megjelent, örüljetek gec!k
  • Sephi
    Na arany lett! October 26-odikan jelenik meg! :)
  • cenobite
    Jajjjistenem... Akkor mégiscsak beszerzek egy sony-t, ez meg +marad másodiknak. (Bár, amíg bírja, addig jó ez.)
  • Neme.
    Olyat én is vettem, kettőt is.. :)) Gyakorlatilag a Champions of Norrath végignyüstölése után pár hónappal mindkettőnek az analóg karja felmondta a szolgálatot.. :))
  • cenobite
    Még nem próbáltam rá menteni, mert egyenlőre nincs eredeti Ps1 játékom. A gép amúgy látja+minden, szóval valsz. okés a dolog.
  • rrroka
    a ps1 kártya is müxik?
  • cenobite
    Nekem nem volt ilyen szerencsém. Mind1, hétvégén voltam teszkóban, aztán vettem egy ilyen "gazdaságos" joy-t. Valami noname, adtak hozzá egy ps1 memókártyát, kemény 2k HUF volt. :) De működik! Persze nem tudom, hogy az ilyen földön landolásos dolgokat hogyan fogja bírni, de akkor is megérte. A Sony joy még mindig 10k körül van, szóval, addig amíg még csóró vagyok, jó lesz ez is. :)
  • Sephi
    figyej. Egyik ismerosom szulinapjan fogtak a Sony Joyt es azzal szorakoztak hogy mezbe martottak majd vizbe mostak le. rohelyes hogy meg ma is mukodik :P
  • cenobite
    ...akartam...
  • cenobite
    Virtua Fighter 4-nél halt + végképp. Csodálkoztam, hogy néha olyan kombók jönnek ki, aminek nem kellene, amit meg én akarta, az **szott működni.
    Aztán beraktam egy dvd filmet és a menüben elkezdett futkározni ide-oda.
  • rrroka
    próbáld ki hátha pont jót kombóziki automatán a tekkenbe 2. playernek :)))
  • cenobite
    Áhh... ez már +hótt... Próbáltam kitisztítani, jó is volt egy ideig, de aztán olyat produkált, hogy ugrált a menük között mint a hülye, úgy érzékelte, mitha össze-vissza nyomkodnám a gombjait, nem lehetett vele semmit csinálni. Szóval r.i.p. kedves kis sony joy.... :)
  • rrroka
    mosd ki lanygos tiszta vizzel és száritsd ki, hátha belekövült a cukros lé és ez meg kioldja.- elcseszni mánem tudod ugyse :)))
  • cenobite
    Én előrendeltem a gamát 576-éktól -remélem nov. elejére ideér-, remélem addigra tudok venni új joy-t is. A mostani pár hete meghótt, mert le lett öntve kóóóóóólával, aztán nem bírta. :) Úgyhogy azóta sajnos nem ps2-zöm... :(((( Bár néha fingani sincs időm, nemhogy játszani.
  • Sephi
    Te jo eg... en most fogom fel hogy kicsit felek tole... nem reg kaptam meg Ps2-re a Vicecity-t es idegesitett a vezerles :)
  • CHEAPBOY
    Már levesebb mint egy honap.....:)
  • karikusz
    Dobtam még 50 friss screen-t a ...lapra
  • Sephi
    Azt mar kibirjuk!

En november 8-adikan kapok szabit :)
  • Jinchuu
    okt. 26, a hivatalos tréler 2 szerint.
  • torrente
    okt 19.