1274
Grand Theft Auto San Andreas
-
#146 Azt hittem, hogy megvan és nem is jelezted, meg nem is hoztad el mikor taliztunk ((; -
#145 Azt vágom, hogy kijött, csak a rohadt Dakota nem megy, igy nem tudok warezolnim kapni meg még nem lehet, szal sehogy nem tudok hozzájutni, pedig már tűkön ülök.. -
rrroka #144 Nem ez még a VC :) -
#143 Szerintem nem az SA-ról beszélt...
Egyébként meglehetne neki, kijött warezben. -
#142 Bazzeg megvan neked már az SA? (: -
#141 Nem kellet, hogy bemenj egy bárba, elég volt, ha álltál az utcán és másfelé néztél... Talán ez volt a legbosszantóbb hibája a sorozatnak, ha ezt kijavítják, szinte tökéletes lesz. -
rrroka #140 ja az de durva volt, hogy odaparkoltama verdávala bár elé, bementem aküldetésért, hogy gyorsan huzzak a haverért a másik szigetre mert éppen kínozzák, azt amikor kijöttem sehol a veda! :DDD -
#139 Írhatnátok pár szót, aki próbálta...
Például még mindig eltünnek az kocsik, ha elfordulunk?? -
#138 Ugy legyen! -olok :) -
#137 te még nem, de erre jöhetnek olyan hozzászólások, amik igen. nem is akarom tovább szaporítani a szót... -
#136 En messze nem a politikusrol beszeltem :) -
#135 el ne kezdjünk itt politizálni... -
#134 Orban Viktor pl tuti nem lesz benne :))) -
Freeeee #133 Az eleg kevesnek tunik. -
#132 Nem dupla. 2.62 Gb. -
rolika #131 most néztem meg az új trélert. én nem szeretem a stílust, de ez...
mi NEM lesz ebben a játékban?? -
#130 Tenyelg... ez jou kerdes... bar nem ugy nezem... -
Freeeee #129 Dupla Dvd? -
#128 PlayStation 2 Grand Theft Auto: San Andreas (c) Rockstar Games *NTSC* *FULLDVD*
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA -
fanatifo #127 nah megjelent:DDDDDDDDDDDDDDvégre hamarosan lehuzva:) -
#126 megjelent, örüljetek gec!k -
#125 Na arany lett! October 26-odikan jelenik meg! :) -
#124 Jajjjistenem... Akkor mégiscsak beszerzek egy sony-t, ez meg +marad másodiknak. (Bár, amíg bírja, addig jó ez.) -
#123 Olyat én is vettem, kettőt is.. :)) Gyakorlatilag a Champions of Norrath végignyüstölése után pár hónappal mindkettőnek az analóg karja felmondta a szolgálatot.. :)) -
#122 Még nem próbáltam rá menteni, mert egyenlőre nincs eredeti Ps1 játékom. A gép amúgy látja+minden, szóval valsz. okés a dolog. -
rrroka #121 a ps1 kártya is müxik? -
#120 Nekem nem volt ilyen szerencsém. Mind1, hétvégén voltam teszkóban, aztán vettem egy ilyen "gazdaságos" joy-t. Valami noname, adtak hozzá egy ps1 memókártyát, kemény 2k HUF volt. :) De működik! Persze nem tudom, hogy az ilyen földön landolásos dolgokat hogyan fogja bírni, de akkor is megérte. A Sony joy még mindig 10k körül van, szóval, addig amíg még csóró vagyok, jó lesz ez is. :) -
#119 figyej. Egyik ismerosom szulinapjan fogtak a Sony Joyt es azzal szorakoztak hogy mezbe martottak majd vizbe mostak le. rohelyes hogy meg ma is mukodik :P -
#118 ...akartam... -
#117 Virtua Fighter 4-nél halt + végképp. Csodálkoztam, hogy néha olyan kombók jönnek ki, aminek nem kellene, amit meg én akarta, az **szott működni.
Aztán beraktam egy dvd filmet és a menüben elkezdett futkározni ide-oda. -
rrroka #116 próbáld ki hátha pont jót kombóziki automatán a tekkenbe 2. playernek :)))
-
#115 Áhh... ez már +hótt... Próbáltam kitisztítani, jó is volt egy ideig, de aztán olyat produkált, hogy ugrált a menük között mint a hülye, úgy érzékelte, mitha össze-vissza nyomkodnám a gombjait, nem lehetett vele semmit csinálni. Szóval r.i.p. kedves kis sony joy.... :) -
rrroka #114 mosd ki lanygos tiszta vizzel és száritsd ki, hátha belekövült a cukros lé és ez meg kioldja.- elcseszni mánem tudod ugyse :))) -
#113 Én előrendeltem a gamát 576-éktól -remélem nov. elejére ideér-, remélem addigra tudok venni új joy-t is. A mostani pár hete meghótt, mert le lett öntve kóóóóóólával, aztán nem bírta. :) Úgyhogy azóta sajnos nem ps2-zöm... :(((( Bár néha fingani sincs időm, nemhogy játszani. -
#112 Te jo eg... en most fogom fel hogy kicsit felek tole... nem reg kaptam meg Ps2-re a Vicecity-t es idegesitett a vezerles :) -
#111 Már levesebb mint egy honap.....:) -
#110 Dobtam még 50 friss screen-t a ...lapra -
#109 Azt mar kibirjuk!
En november 8-adikan kapok szabit :) -
Jinchuu #108 okt. 26, a hivatalos tréler 2 szerint. -
#107 okt 19.