1274
Grand Theft Auto San Andreas
-
Jinchuu #186 Nagyon zsír a game! :D -
#185 Igazad van. Viszont általában azok értékelik, akik már kipróbálták. Tehát valamilyen szinten ez már vélemény is. -
#184 Kicsit béna a "táblázat", de asszem érthető... -
#183 Ez nem a játékot pontozza. Afféle "érdekel vagy sem"... A 10 az, hogy nagyon érdekli a játék, az 1, hogy semennyire.
Average User Rating: 5.7
10 366 votes
9 44 votes
8 14 votes
7 6 votes
6 5 votes
5 3 votes
4 3 votes
3 3 votes
2 5 votes
1 366 votes
-
#182 Állítólag nics kirippelve semmi.
Az olvasói pontérték elég meglepő:
http://www.gamerankings.com/htmlpages2/914983.asp -
#181 oké, dc-ről megoldottam. -
#180 tud valaki egyéb forrást, mint a wco? ugyanis a 49-es file crc hibás :(( -
#179 Na figy. az internet 128 kbit/s, vagyis egészen jól jön. A gép meg nem ráér. amugyis az eredeti sokkal drágább. erről ennyit. -
#178 fasza, itt mindig minden csúszik, komolyan mondom mintha Romániában lennénk..
azért thx (: -
#177 Én úgy hallottam, hogy a hivatalos EU megjelenés csúszik nov. 1-re. :(
szóval valamikor elseje után... -
#176 Kérdés: itthon mikortól lehet kapni a gamét? -
rrroka #175 "faszán jön 15Kval"
bakker van türelmed, lassu szar inygenletöltés. -
fanatifo #174 mi az a WCO? -
#173 Megskubiztam az NFO-ját is, az azt írja, hogy nincs rippelve. Egyenlőre ennyi. -
#172 Na cső. Lejött az első rész, és a WinRar azt írja, hogy 4.5 giga, szal rámegy egy DVD-re. -
#171 Igazad van. elég "kakirágó" voltam ezen a téren. Az eredeti sokkal drágább, meg a mai világba 600 Ft mi? Hát nem sok semmi. Most szedem flashgettel a WCO-ról. Faszán jön 15 k-val (128k-s interneten)
Vasárnapra nekem is meglesz. OH YEAH! -
#170 Valaki kiírta már? -
#169 Valami gyanus nekem azugyben.... -
#168 jajj bele kellett kotni:), csak elirtam 2,62ot akartam irni, de fel sem tun ugye?:))) Tele van a dvd? De az nem dupla retegu DVD (9gb). -
#167 Most nem azért, de mit segítsünk nincs egyszerűen ingyen letöltőhely, amit meg is értek mert ingyen nem dolgozik senki, hogy te jáccani tudjál, szerintem rajtam kivül mások is fizetnek havi zsetont, hogy letöltsék a legújabb játékokat, programokat, mp3-kat, stb....A másik meg az, hogy általában 200+áfa 1 nap, ah nincs ennnyi buktad... -
#166 Valaki mondjon már egy linket, mert az a bittorrent nagyon lassú.
Lehet fizetős is, de jelszó 4-5 napig legyen érvényes.
Valaki segítsen pls. -
#165 2.62gB, nem 1.62. és ez kicsomagolva 4.6gB. szóval tele van az a dvd. ha meg rippelve lenne, akkor azt írták volna az nfo-jában. -
#164 Nem ertek en ezekhez a letoltott dolgokhoz (dolgom meg nem volt veluk) , igy a velemenyem csak felemas:) -
#163 figyeljetek. a mortal kombat deception is 2.6 gb volt csomagolva, de igazán bezabálta a 4.7-es dvd-t. -
#162 Dupla DVDn jon ki vagis dupla retegun, ez azota sem valtozott tudtommal, 1,62GB igencsak megvagottnak tunik, aztan lehet hogy csak kama volt az egesz.
Szerintem egy ilyen gamet akkor is igy vagy ugy vetek nem eredetiben megvenni, mert ez az alkotas megerdemli. NEm szerettem a Vice Cityt de ez a resz nagyon jonak igerkezik. Az ara ugyan nem a legolcsobb... de amennyi mokat iger, s a PS2t sem szedi szet mert warez.... mar ma a helyzet. -
#161 valami ingyenes hely, vagy olyan kellene, ahol több ideig tart a regisztráció, és nem egy napig -
karfiol #160 ?????
Hogy lehet,hogy csak 2,62 GB?!?!
Úgy mondták,hogy dupla DVD-s lesz?Nincs kihagyva semmi,nem tudjátok?
Ezt nem értem... -
#159 jó. kösz. egy nap alatt nem jön le, annyi pánzem meg nincs. -
st4n #158 Itt tölthető! -
#157 :DDD -
#156 Pls mondjatok egyet, mert nincs sok kedvem keresgélni, és nagyon szeretnék már játszani. -
#155 Elég sok helyről. -
#154 Honnan lehet letölteni?
-
#153 Ahh csak lesz jo zene is benne. -
#152 Én nekem nincs bajom a feka zenével, de ha csak az lesz benne, akkor kikapcsolom a faxba és tolok vmi sajátot az otthoni válogatások közül. -
#151 Amen. Mint mondottam a GTA-nak nagy reszben a zenei alafutas adta meg a fiilinget.
Kb a rap zenet par szoban le is tudnam irni.
A RAP ZENE :
Ot neger felso nelkul. A RAP zeneben megjeleno szavak :
GIRL
SMOOTH
SOFT
FINE
Pelda :
Girl... ooo girl... your smooth ... your so soft... your FIIINNEEEE!
Tehar ezt ha mellozuk akkor jo jatek lesz :)))) -
#150 remélem is -
#149 Hmm szerintem azért igencsak ütős darab lesz. Mondjuk a zene lehetne más is nem csak csőszkunyhóorrú rapperek hablázása.. ((: Mondjuk a GNR-től a welcome to the jungle elég faszán hangzott a SA trailer alatt (: -
rrroka #148 egyébként szerintem a SA nem fog akkorát szólni,mint a VC,itt nálunk pláne nem. Ha másért nem a zenéi miatt, hiszen kicseszettül fílinges volt a 80as évek zenéire vezetni (én sose használtam mp3at (pCn játszottam)) és ittmeg lesz sok feka zene, amitől már hupililát hányok.
Milyen jó már amikor megszólal a neunundneunzig luftballon?! :D -
rrroka #147 szóltam volna, nyugi! ;)