1274
Grand Theft Auto San Andreas
  • Laza
    LOL...

mindegyik 3Ds GTAban ott volt mar az elejen a garazs :) el sem lehet teveszteni :))))))

mindig van bent egy bazi nagy limo szeru luxusautom es egy BMX.. :)
    Kalasnyikov tetkoval a hatamon, kigyurva jol festek egy cangan :))))
  • Sephi
    Nem masert csak van egy verdam amit a belvarosban vettem "kolcson" es idegesit hogy mindig ujratoltesnel el kell menni erte :D
  • Sephi
    En sem lattam bake... koccc :DD
  • musha
    :)))
    ahol menteni lehet (a saját lakásunk) mellett van egy garázs! ráadásul befér egy kocsi + egy motor. én is csak idővel vettem észre, de ott van.
  • Sephi
    Szeritnem 100% hogy lesz de nem az elejen. Arrol is hallotam hogy a jatek kozepe fele mar a fel varos a mi tulajdounk lesz szal tuti lesz garazs is :)
  • cenobite
    Valaki mondja már meg please, hogy van -e a játékban garázs, ahova a verdákat/motorokat/bicajt, stb. pakolhatom? A pc-s fórumban már kérdeztem, de nem válaszoltak.
  • Tyler Durden
    Végigvihette a játékot, de az aki csak végigrohan az egészen, az nem értem minek ült neki. GOndolom ennyi idő alatt semmit nem látott a játékból, csak a küldetéseket.. SZVSZ ez a game nem erről szól, én pl jelenleg magasan szarok a küldikre csak élvezem a motorozás, biciklizés által nyújtott feelinget (:
  • Sephi
    Nekem azon csak a FAT csokken :(
  • musha
    a respect tudomásom szerint a küldetésekkel nő (meg feltételezem, ha más bandákat pusztítasz). a stamina sok mindennel nő. legegyszerűbb a konditerem - szobabicikli. de ha futsz, biciklizel, ilyesmi, akkor is nő. nekem a staminám is meg az erőm is fullon van. kicsit svarcis a srác :)
  • Sephi
    Mondjuk ha mar csutin letoltotte es egesz nap jaccot vele akkor meg elkepzeheto de akkor is szvsz vegig futott rajta.

Egybkent nalam a muskli majdnem max :)))

Te musha? A Staminat es Respectet hogy kell novelni?
  • musha
    hát ezt ne haragudj, de nem kajálom be. amióta megjelent én is játszom vele (oké, nem napi 24 órát), de kb. 8%-nál tartok.
    a `mit mondjak...nem tudom`-ról meg annyi, hogy a klasszikus gta hangulat 100%-ig megvan, csak ez már kezd ilyen Shenmue-s elemeket is magában hordozni. RENGETEG lehetőség van benne. csak egy-egy aljátékkal el lehet tölteni igen hosszú órákat. ahhoz, hogy egy kicsit töltődjön a biciklizési képességem, ahhoz órákat kizárólag biciklin töltöttem el. de gyúrhatsz, játékterembe mehetsz, betörhetsz, és akkor még a küldetésekről nem is beszéltem.

nagyon kamuszagú ez...
  • cenobite
    Mármint végigtoltad a San Andreas-t? Napi 25 órát játszottál, vagy mi a manó? Ne haradudj, de ez kicsit sántít... Igaz én még csak nem is láttam a játékot, de úgy hallottam nem 2 nap, míg végigviszi az emberfia. Vagy csak végigdaráltad? Akkor meg csak sajnálni tudlak...
  • Sephi
    Most ez pozitiv vagy negativ "nemtudom" ?

Mart azt irni errol a jatekrol hogy "vegiszenvedtem" azert kicsit eros.
  • Microcosmos
    Na én nagy nehezen végigszenvedtem magam rajta! Mit mondjak... nemtudom
  • Sephi
    Na hat na... :D most erre mit lehet mondani?
  • Adi
    Jaj Istenem!:)
  • Tyler Durden
    Hja, azon feküdtem le én is (:
  • cenobite
    #203-#204-#205 :DDDDDDDDDDDDDDD
  • vki
    Sorry az ismétlésért.
  • Tyler Durden
    *fetreng*
  • Sephi
  • vki
    Ha egy képet is tudnál mellékelni, az jó lenne.
  • vki
    honnantól az első sarkon?
  • Sephi
    Induj el es az elso sarkon ahol az a fekete mukso mutaogatja magat ott ajj meg es dudajal haromszor egymas utan. Ekkor beszal a hapi is el kell venni ahova mutatja. Ott egy bolt es lehet venni csalasokat olcson!
  • vki
    Valaki működő csalást tud a game-hez?
  • musha
    köszi, mondom, megoldottam a problémát elég gyorsan szerencsére.
  • Adi
    Ellenőrző szám rossz.. működik faszán.. és ha azt nézzed a mérete is jó. szóval csak nyomjál egy javítást és minden rendbe lesz!
  • musha
    crc hibás, ez tuti. én jobbnak szoktam ilyenkor látni egy működőképes file letöltését. de ha működik, akkor oké.
  • Sephi
    Ja oksa!

Mar megijedtem hogy csak nalam lesz baj :))))
  • Adi
    Semmi baja annak a filenek!
    AKINEK WCO-n 49 FILE ROSZZUL JÖTT LE JAVÍTSA KI WINRARRAL.. JAvítás opcióval!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Adi
    Emberek!
    HAdd kérdezem meg.. betörni, hogy lehet. Úgy hallotam, hogy kell vmi kocsit szerezni de nem találom.. igazat megvallva már merntem Ryder-ral betörni asszem de egyszer megmutaták, hol vana kocsi azt nem jegyeztem meg!:(
  • musha
    igen-igen, írtam nekik levelet ezügyben, válaszoltak is, elnézést is kértek, de már azóta megoldottam (meg csak egy napra fizettem be, úgyhogy már nem is él).
  • musha
    lehet, hogy vannak rendezői extrák meg `hogy készítették a játékot` videók a gyárin (nem tudom), de a játékból nem hagytak ki semmit, legalábbis én nekem nem úgy tűnik.
  • torrente
    Már kijavították a hibát!
  • musha
    minden benne van.
  • cenobite
    Nemnemnem... Ez kb. olyan "értékelés" (talán nem ez a lagjobb szó rá), mintha azt kérdeznék Tőled, hogy mennyire várod a Gran Turismo 4-et?
    Mert ugye még az sem jelent meg... 1 a legkevésbé, 10 a kurvára.

Szerintem az online magazinok is majd csak a hivatalos megjelenés után teszik ki a review-kat.
  • REAL_CIÁN
    Ami kimaradt:
    a kocsik
    a városok
    az emberek
    a zenék
    a videók

De ne izgulj, a többit bennthagyták.
  • Tyler Durden
    Én is megszereztem végre a gamét, a kérdés az lenne, hogy mivel 1 dvd-s csak a játék, nem maradt ki belőle semmi? A hivatalos verzió ugye dupla rétegű dvd-ről beszélt..
  • musha
    érdemes kipróbálni valami forgalmas helyen, hogy cirka 2 percig nem nyúlsz semmihez (gyalogosan). nagyon nagyon ötletes megoldást találtak ki a `várakozó üzemmódra`!
  • musha
    bezony...