1274
Grand Theft Auto San Andreas
-
#226 LOL...
mindegyik 3Ds GTAban ott volt mar az elejen a garazs :) el sem lehet teveszteni :))))))
mindig van bent egy bazi nagy limo szeru luxusautom es egy BMX.. :)
Kalasnyikov tetkoval a hatamon, kigyurva jol festek egy cangan :)))) -
#225 Nem masert csak van egy verdam amit a belvarosban vettem "kolcson" es idegesit hogy mindig ujratoltesnel el kell menni erte :D -
#224 En sem lattam bake... koccc :DD -
#223 :)))
ahol menteni lehet (a saját lakásunk) mellett van egy garázs! ráadásul befér egy kocsi + egy motor. én is csak idővel vettem észre, de ott van. -
#222 Szeritnem 100% hogy lesz de nem az elejen. Arrol is hallotam hogy a jatek kozepe fele mar a fel varos a mi tulajdounk lesz szal tuti lesz garazs is :) -
#221 Valaki mondja már meg please, hogy van -e a játékban garázs, ahova a verdákat/motorokat/bicajt, stb. pakolhatom? A pc-s fórumban már kérdeztem, de nem válaszoltak. -
#220 Végigvihette a játékot, de az aki csak végigrohan az egészen, az nem értem minek ült neki. GOndolom ennyi idő alatt semmit nem látott a játékból, csak a küldetéseket.. SZVSZ ez a game nem erről szól, én pl jelenleg magasan szarok a küldikre csak élvezem a motorozás, biciklizés által nyújtott feelinget (: -
#219 Nekem azon csak a FAT csokken :( -
#218 a respect tudomásom szerint a küldetésekkel nő (meg feltételezem, ha más bandákat pusztítasz). a stamina sok mindennel nő. legegyszerűbb a konditerem - szobabicikli. de ha futsz, biciklizel, ilyesmi, akkor is nő. nekem a staminám is meg az erőm is fullon van. kicsit svarcis a srác :) -
#217 Mondjuk ha mar csutin letoltotte es egesz nap jaccot vele akkor meg elkepzeheto de akkor is szvsz vegig futott rajta.
Egybkent nalam a muskli majdnem max :)))
Te musha? A Staminat es Respectet hogy kell novelni? -
#216 hát ezt ne haragudj, de nem kajálom be. amióta megjelent én is játszom vele (oké, nem napi 24 órát), de kb. 8%-nál tartok.
a `mit mondjak...nem tudom`-ról meg annyi, hogy a klasszikus gta hangulat 100%-ig megvan, csak ez már kezd ilyen Shenmue-s elemeket is magában hordozni. RENGETEG lehetőség van benne. csak egy-egy aljátékkal el lehet tölteni igen hosszú órákat. ahhoz, hogy egy kicsit töltődjön a biciklizési képességem, ahhoz órákat kizárólag biciklin töltöttem el. de gyúrhatsz, játékterembe mehetsz, betörhetsz, és akkor még a küldetésekről nem is beszéltem.
nagyon kamuszagú ez... -
#215 Mármint végigtoltad a San Andreas-t? Napi 25 órát játszottál, vagy mi a manó? Ne haradudj, de ez kicsit sántít... Igaz én még csak nem is láttam a játékot, de úgy hallottam nem 2 nap, míg végigviszi az emberfia. Vagy csak végigdaráltad? Akkor meg csak sajnálni tudlak... -
#214 Most ez pozitiv vagy negativ "nemtudom" ?
Mart azt irni errol a jatekrol hogy "vegiszenvedtem" azert kicsit eros. -
Microcosmos #213 Na én nagy nehezen végigszenvedtem magam rajta! Mit mondjak... nemtudom -
#212 Na hat na... :D most erre mit lehet mondani? -
#211 Jaj Istenem!:) -
#210 Hja, azon feküdtem le én is (: -
#209 #203-#204-#205 :DDDDDDDDDDDDDDD -
#208 Sorry az ismétlésért. -
#207 *fetreng* -
#206 -
#205 Ha egy képet is tudnál mellékelni, az jó lenne. -
#204 honnantól az első sarkon?
-
#203 Induj el es az elso sarkon ahol az a fekete mukso mutaogatja magat ott ajj meg es dudajal haromszor egymas utan. Ekkor beszal a hapi is el kell venni ahova mutatja. Ott egy bolt es lehet venni csalasokat olcson! -
#202 Valaki működő csalást tud a game-hez? -
#201 köszi, mondom, megoldottam a problémát elég gyorsan szerencsére. -
#200 Ellenőrző szám rossz.. működik faszán.. és ha azt nézzed a mérete is jó. szóval csak nyomjál egy javítást és minden rendbe lesz! -
#199 crc hibás, ez tuti. én jobbnak szoktam ilyenkor látni egy működőképes file letöltését. de ha működik, akkor oké. -
#198 Ja oksa!
Mar megijedtem hogy csak nalam lesz baj :)))) -
#197 Semmi baja annak a filenek!
AKINEK WCO-n 49 FILE ROSZZUL JÖTT LE JAVÍTSA KI WINRARRAL.. JAvítás opcióval!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#196 Emberek!
HAdd kérdezem meg.. betörni, hogy lehet. Úgy hallotam, hogy kell vmi kocsit szerezni de nem találom.. igazat megvallva már merntem Ryder-ral betörni asszem de egyszer megmutaták, hol vana kocsi azt nem jegyeztem meg!:( -
#195 igen-igen, írtam nekik levelet ezügyben, válaszoltak is, elnézést is kértek, de már azóta megoldottam (meg csak egy napra fizettem be, úgyhogy már nem is él). -
#194 lehet, hogy vannak rendezői extrák meg `hogy készítették a játékot` videók a gyárin (nem tudom), de a játékból nem hagytak ki semmit, legalábbis én nekem nem úgy tűnik. -
#193 Már kijavították a hibát! -
#192 minden benne van. -
#191 Nemnemnem... Ez kb. olyan "értékelés" (talán nem ez a lagjobb szó rá), mintha azt kérdeznék Tőled, hogy mennyire várod a Gran Turismo 4-et?
Mert ugye még az sem jelent meg... 1 a legkevésbé, 10 a kurvára.
Szerintem az online magazinok is majd csak a hivatalos megjelenés után teszik ki a review-kat. -
REAL_CIÁN #190 Ami kimaradt:
a kocsik
a városok
az emberek
a zenék
a videók
De ne izgulj, a többit bennthagyták. -
#189 Én is megszereztem végre a gamét, a kérdés az lenne, hogy mivel 1 dvd-s csak a játék, nem maradt ki belőle semmi? A hivatalos verzió ugye dupla rétegű dvd-ről beszélt.. -
#188 érdemes kipróbálni valami forgalmas helyen, hogy cirka 2 percig nem nyúlsz semmihez (gyalogosan). nagyon nagyon ötletes megoldást találtak ki a `várakozó üzemmódra`! -
#187 bezony...