Augusztusban jönnek a 64 bites Pentium 4 processzorok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ööö. A 64 bites Windows XP béta ingyen letölthetõ jó ideje, és azért megyenget az egyeseknek.
Ha a 64-bites részei is felélednek a Prescotnak, akkor menyit fog fogyasztani?
Szerintem ugyanis mégtöbbet!
Szerintem ugyanis mégtöbbet!
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Nem érdekel.
"vagy te tudsz 64 bites desktop operációs rendszerrõl és 64 bitre írt programokról?"
Kicsit mozdulj ki a wines vilagbol es Te is tudsz...
Kicsit mozdulj ki a wines vilagbol es Te is tudsz...
jóleszez, ott van a Jaguár, meg hozzá a G5-ös. Több mint egy éve hozzáférhetõ, valódi 64 bites rendszer.
Szoftverbõl nem vagyok túl tájékozódott, a Photoshop-hoz vannak pluginek, amik kihasználják a 64bitet jól.
Szoftverbõl nem vagyok túl tájékozódott, a Photoshop-hoz vannak pluginek, amik kihasználják a 64bitet jól.
Most pont azt csinálják mint az AMD már rég óta: ráakaszkodtak a másikra (Az AMD az Inteltõl vett át minden új technológiát: x386, MMX, SSE, SSE2) - kivétel a 3DNow, az AMD találmány, bár senki sem használja.
Intel most megvárta míg az AMD utat tör, veszekszik az MS-sel hogy legyen 64bit op, stb. és pont mikorra megjelenik a 2003-ashoz az SP1, kihozzák a 64 bites CPU-t.
Megspórolták a kockázatot, a tesztelés javát stb., és semmirõl sem maradtak le.
Nekem csak egy gondom van ezzel: az egyetlen értelmes CPU az utóbbi években az Itanium volt (nem a kivitelezés, mert az elég buktán sikerült, hanem az utasításkészlet és az architektúra), viszont valószínûleg ezzel végleg elveszett az esély arra hogy ez legyen a jövõ desktop processzora az x86 architektúra helyett...
Intel most megvárta míg az AMD utat tör, veszekszik az MS-sel hogy legyen 64bit op, stb. és pont mikorra megjelenik a 2003-ashoz az SP1, kihozzák a 64 bites CPU-t.
Megspórolták a kockázatot, a tesztelés javát stb., és semmirõl sem maradtak le.
Nekem csak egy gondom van ezzel: az egyetlen értelmes CPU az utóbbi években az Itanium volt (nem a kivitelezés, mert az elég buktán sikerült, hanem az utasításkészlet és az architektúra), viszont valószínûleg ezzel végleg elveszett az esély arra hogy ez legyen a jövõ desktop processzora az x86 architektúra helyett...
Persze. Már 8086-ban is ott lapult.
És tényleg nem lesznek drágábbak? Akkor valószínûleg gyorsabbak sem lesznek. Ennél drágábbak meg már amúgy sem nagyon lehetnének.
És tényleg nem lesznek drágábbak? Akkor valószínûleg gyorsabbak sem lesznek. Ennél drágábbak meg már amúgy sem nagyon lehetnének.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
Egy picit késtek az AMD-hez képest, nem? 😊