Mien volt a mai napod ?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
de ez tényleg nagy szívás, hogy így bemásznak a lakásba.. ezek a rohadék sötétek innen se telepszenek messze, de eddig betartották helyesen a távolságot.
*hihi ** *
tehát elmondom..
Reggel suli, matekdoga 1es, mondom jóvan majd még javítok rajta, hazamegyek, fater szólt h mennyünk át a nagymamámékhoz segíteni 5en, mert ugye prominens emberek jönnek hozzá vasárnap, és "kicsit" át kellett alakíttatni a vendégszobát és az udvart, délután 1-tõl 4-ig. Utána 5tõl 6ig aludtam egy keveset, megfürödtem a jó forró kádban meg minden, és készülõdtem az estére, ámde olyannyira elhúzódott egy randi megbeszélése vkivel, hogy végül már az eredetileg tervezett 19:50es helyett a 22:30as busszal mehettem be a városba. Jah közben meg muteromék elmentek Eger mellé egy kicsit szórakozni, tesómék meg máshol voltam, így egyedül voltam itthon. Tehát 22:15kor elindulok otthonról, 20-kor ott vok a buszmegnél, ott állok 11óráig de a qrva busz nemjött, hogy baszódna meg a mátra volán rt.. hazaszaladok, leülök megin a gép elé hogy szóljak az illetõnek h nemtok menni /telefonom meg be van krepálva/, végülis sikerült megbeszélni h akkor holnap este talizok vele, már aszittem örökre elveszítem a leendõ szerelmemet. Tehát ezt is sikerült letudnom. És most jön a nagy szívás: netezgettem olyan éjfél körül, eccer csak lépéseket hallok lentrõl, aszittem anyámék hazajöttek. Így hát lekiabáltam, de nem kaptam választ, viszont a zaj is megszûnt, így lekiabáltam mégegyszer, és elindultam lefele a lépcsõn. Megyek végig a folyosón, onnan látom, hogy a bejárati ajtó tárva-nyitva /amúgy nemvolt kulcsra zárva/, csapkodja azt a szél, az azt biztosító kisajtó is tárva nyitva volt, szintúgy a kocsifeljáró kapu is résnyire volt elhúzva, a nappaliban két fiók tartalma a földön, iratok mindenfele.. aszittem szívrohamot kapok, felkaptam a kerti kuka mellõl egy vasrudat, végigjártam az alsó szintet, felkapcsoltam az összes lenti világítást és a kerti világítást, majd átrohantam az egyik szomszédhoz szólni hogy gáz van. Miután 5percnyi próbálkozás, tépelõdés után megállapítottam h nem mûködik a csengõjük, így már a másik szomszédhoz szaladtam át aki szerencsére már az elsõ csengetésre kinézett az erkélyre, és miután elmondtam neki, h nagy baj van, úgy ahogy volt, pólóban és alsógatyóban jött ki a hidegbe a 2méter magas fiával.. zseblámpákkal körülnéztünk a ház körül, közben hívtuk a rendõröket, megjöttek negyedóra alatt, mondták hogy memkkora mázlim volt h lekiabáltam a lépcsõn mert ettõl megijedhettek h van itthon vki.. de így is elvittek 20.000 Ft-ot az egyik fiókból, baszódjanak meg a rohadékok!!! Félórát vártam rendõrök társaságában muteromékra, elmondásuk szerint 200-al siettek haza a behatolás hallatán.. Szóval velük jegyzõkönyv felvétele, pánikolás, sopánkodás, mert mi lett volna ha mégis elmentem volna hazulról be a városba.. Nyomozás indít meg ilyenek. Már betörtek egyszer hozzánk 1999. márciusában, akkor mindent feldúltak és elvittek.. Amúgy elég csendes környék ez, de a falusiak nyelvén élve, "felvégen" lakunk.. Utálom ezt a helyet, már a saját otthonában se lehet biztonságban az ember! Riasztó ezentúl minden éjjel be lesz kapcsolva odalenn, félek h vissza fog térni próbálkozni mégegyszer a szemétláda..
Mellesleg nyugtató hatása alatt vok, lépek most hajcsikálni, csak eszembejutott elõbb ez a topic, és gondoltam mindenkivel megosztom életem talán legszarabb napját.
Jóéjt mkinek!
abban is lehet érdekes dolgokat találni, hogy melyik részén van véraláfutás, vagyéppen melyik csigojája préselõdött a tüdejébe.
*hihi ** *
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
War. War never changes.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
War. War never changes.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
En most lepek be korhazba apamhoz, aztan elnezek vmi szorakozohelyre, hátha osszejon vmi.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
War. War never changes.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com
Ma lesz egy HP nala...majd meglatjuk! Max jol bebaszok😄
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
kiderült, hogy nemtok motort venni, a barátnõm a legjobb haverommal csalt meg és kurva ideges voltam mert a fejem is fájt! Mindjárt felkötöm magam...
War. War never changes.