Mien volt a mai napod ?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bogyoka
Nem volt olyan jó, lehetett volna jobb is.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

PResident Evil
gyere hozzánk, én leszek a KáeM

PResident Evil
kúúúl ! és a holnapi 😄DD

hen-tes
kettõkor keltem
ettem
elmentem boltba
és azóta itt ülök D:

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

The Garrett
á seemmi csak ugyvolt megyünk mágusozni mátéékhoz... 10:20 kor tali a búzán... erre 10:20 kor csörög a telefon én meg erre kelek. Szal elbasztam a zegesz napom 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Szar+unalom egész nap. Döglés. Most kaptam ki egy 2-s dolgozatot, és írtam 1-t ami szerintem 1-s lesz. Szóval pont a legjobb.....
De ennek ellenére tök jó kedvem van

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

ghost cb
2 régi spannal találkoztam elöttük meg csaajjjjj, uttyhogy, nem panaszkodok. Majd a holnapi! na az szar lesz..

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

Ma jobb volt mint tegnap,de rosszabb mint tegnapelõtt

Match
nekem ez a napom egész jó...
Garret: indiszkrét vagyok ha megkérdezem mivót? 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Glpetyus

tomsolo
az én napom olyan volt mint egy kifordított egyujjas gumicsizma miközben a szél hintáztatta az ágat

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

bogyoka
Jóvanna, tényleg, nem a legjobban jön össze a mai napod, a depis kifejezéssel, felakartalak vidítani. Fel a fejjel, mostmár nemsok van hátra.
A mai napból!

Loál János
Szegény Zsonbor!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

traXion
Az átlagosnál jobb. 😊

Szar!

Nem vagyok depis
az idõ szép de az hogy ma 2 órán egymásután röpdoga volt és elötte basztak szolni ehh.
Szarul is sikerültek
meg semmi se müxik normálisan pl. a gép se
és rengeteg dolgot kell ma csinálnom
ehh.Száksz

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

bogyoka
Heyy!! Nelégy már ilyen depis, Tehh, Szép nyárias idõ van.

Egyre szarabb

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

Glpetyus
😊))

Mai napom?
S.Z.A.R. !
bazzek

bogyoka

Neaggódj, van ilyenem:

Glpetyus
Ez is yó program tud lenni...😊

Glpetyus

De yó valakinek...😊

The Garrett
én akkor keltem mikor ezt beírtam 😄 1 kedves telefon után 😛

Pyx
2??? D😄

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

shaba23
én még semmit nem csináltam és most ezt fogom folytatni
Glpetyus
Nekem má' reggel óta az...😞(((

The Garrett
ez a nap már most szar.

Glpetyus

tomsolo
2 nap van hátra!!!!!!!!!

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

bogyoka
Elképzelhetõ, ma este lesz pont a tévében, hogy hamarosan jön a világvége, ami fagyhalállal jár.

ghost cb
Szar mert ugy volt ma találkozok barátnõmmel, aztán rosszul volt és nem találkoztunk!!! Meg unalmas...

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

hen-tes
fejfájós

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Glpetyus
Fura én is fázom...
Lehet itt a vég?

bogyoka
Nekem nagyon nyomott, és egész nap fázom, meg veszekedõs hangulatomban voltam.

Glpetyus
ide😛

Glpetyus
Meleg

Voltan
A mai semmi különös, de tegnap ögész jó koncertet nyomtunk Törökbálinton. Az jaú nap volt.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

ON: Felkeltem 11kor, egész nap pakoltunk nagymamáméknál, pár szobát át kellett rendezni náluk, és felállítottunk 1 bazinagy pavilonsátrat, ugyanis holnap, vagyis ma jönnek hozzá vendégeskedni többé-kevésbé híres emberek (pl. Gyurkocics Tibi, Raksányi Gellért), kb. 20an. Lesz sütés-fõzés, tiszta nyugdíjasparty.. Mellesleg az este a városban voltam, soha nem láttam még akkora punnyt, alig akadt ismerõs.. És megint nemtudtam talizni az illetõvel, holott 8-ra megbeszéltük egy helyen, és 2órán keresztül vártam rá. Fuck off..

Davidus
ien oan

V9ykn8_TZL0

Köszi a tanácsod, éppen fent az emeleten is van 3 parányi figyelõkamera, és rádióhullámokkal mûködnek a lenti nappaliban levõ központi kezelõvel. Csak éppen ki vannak kapcsolva 😉 Kezelõ nincs sajnos, távvezérléssel mûködtethetõ riasztórendszerünk van. Mellesleg ha akartam volna, bekapcsolhattm volna tegnap este a lenti riasztót, de mivel muteromék bármikor hazajöhettek volna, ezért volt a biztonság nulla odalent.. /nemvolt kulcsra zárva az ajtó stb/ Meg csak egy kapcsoló van sajnos, lehet van vhol 1 másik 😉 Jóideje kicsit "eltunyultunk", gyakran be se kapcsoltunk a riasztót pár napos házonkívüliség esetén is. De este 9óta már be van kapcsolva odalent a riasztó, remélem soká úgy is marad a késõbbiekben is. Most sokkal nyugodtabb vagyok azzal a tudattal h lent figyelnek a kamerák 😉
Egyébként nem vagyunk rákötve semmilyen szolgáltatáshoz, de jó lenne ezt is megfontolni.

The Garrett
még mindig sszar a mai nap. és marad is így.

Bandew
Eddig szar, de este megyek Kispál koncira, az talán jó lesz.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ghost cb
Unalmas, szar, no program nap lesz ez. nekem... baze
Asszem olvasgatok, vagy jáccok.

Mien igaz. :>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Szar egy dolog. 1vmit mondok, addig orulj amig van mit elvinniuk. (tod optimista felfogas) 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Match
minden nap szarul indul, mert fel kell kelni!

The Garrett
A mai szarul indult.. hajnalban dögunalom volt ugyhogy eljöttünk "buliból" 3 ra hazasétáltam 11 kor keltem kb.
Kíváncsian várom a folytatást 😊

Match
jah, és hogy ne offoljak nagyon...
a mai napom eddig egész kellemes...
a tegnapi is jóra fordult a végén...ugyanis a barátnõm elhatározta hoyg ki akar menni németországba bébiszitterkedni...
ez egy kicsit lesújtott, pláne hoyg ezzel ébresztett reggel.
aztán tegnap éjfélkor már felmerült bennem a gondolat (és remélem benne is) hoyg mégsem megy...tehtá végülis heppi befejezés lett...
ma meg a köcsög UPC-t szereltem a padláson ahol több a por mint a Zoxigén.

Match
biztonságtechnikával foglalkozom...
emeletes háznál mindig úgy kell csinálni hogy estére hga fent vagy, akkor lent bekapcsolod.
kell fentre is egy kezelõ!
kérdés: szolgálatra rá vagytok kötve?
mert ha igen,akkor a rendõrség hamarabb tud róla mint ahogy fel tudnád hívni õket.