12
  • AtisH
    #12
    Hamár ezt teszi valaki, akkor lehetőleg csinálja titokban és perzse úgy, hogy ne tudjon lebukni. Annak a tanárnak meg úgy kellett, minek nyitotta ki az ajtót.:-P
  • Improve
    #11
    Ilyesmi egyébként megtörtént régebben a suliban ahova jártam (állítólag). Talán épp a diri be akart menni a netes terembe és be volt zárva(belülről). Kopogás után ajtó kinyílt és 1 db tanár volt benn. Ez gyanús lett és megnézték a gépet amin netezett és állítólag valamilyen szexoldalakat találtak. Az ürge egy fegyelmit kapott érte.
    Azóta nemtudom már mire kapott egy újabb fegyelmit az ürge és ki is rúgták.
  • Improve
    #10
    Már nemazért de egy pedagógus az iskolában, ahol gyerekek is vannak (vagy bárki a munkahelyén) ne nézegessen pornót! Ennyire ráért és nem volt dolga vagy mi?
    Másrészt pedig az iskolának csinált számlát (plusz ha úgytetszik le is járatta) úgyhogy ezért szerintem simán kirúghatják.
  • AtisH
    #9
    "Jobb" helyeken a munkaszerződésbe beleírják amennyiben a munkáltató eszközeit magáncélra használják, akkor elbocsájthatják az illetőt. És akkor nem az a kérdés mit nézett hanem az, hogy milyen célból...
  • _Vegeta_
    #8
    "Senki nem bocsátható el pornóoldalak nézegetéséért"
    Nagyon helyes, tamogatom. :)
  • asdasdasd
    #6
    Magyarorszagon ha egy tanart kirugnak, akkor az ki van rugva meg ha jogszerutlenul is rutak ki, csak jar neki egy ideig meg a fizetese. Ismerosomnel volt ilyen, hogy egy tanarnot azonnali hatallyal kirugtak, de mikor kiderult, hogy ezt nem tehettek volna az igazgato megprobalta visszacsinalni, de attol a kirugas mar ervenyes, fel evig ingyert kapta a fizeteset.
  • [HUN]PAStheLoD
    #3
    egy pedagógiai munkatárs .. tanár .. aki pornót néz a neten , haladás :D