28
  • N.E.O.!!!
    Hát ha olyan géped lessz, amilyenen 60 fps-sel fog futni a game, akkor biztos lessz pénzed megvenni eredetiben, mert olyan gépet 500 ezer körül fogsz csak találni.

Ui.: a játék szerintem dvd-n vagy 6 cd-n jelenik meg
  • Cat #26
    ha nem lett volna nyilvánvaló, a többi letöltés között van :)
  • Ratty
    Jó h a 20-ik comentet kimoderálták:P Gondolom az volt a link, de mind1:P

Nekem egyeenlőre nem keltette fel az érdeklődésemet anyira meg időm sem volt rá, meg vizsgák...ez már az én bajom:)
    Szóval nem tudok róla sok mindent, de nagyon ígéretesnek ahngzik, az is hogy az 1-et is kaidják az új motorral :)))) Szerintem tuti lesznek bene új részek, vagy más megoldások, és ha a stream-en keresztül elsz csak elérhető az gáz :( Asszem várnom kell majd a warez megjelenésekre is:) Addig tuti nem adok ki pénzt érte, amíg nem lesz anyira tápos gépem, hogy max grafikon 50-60 fps körül pörögjön:P
    Azért valamilyen szinten várom a gamét, és remélem nyáron azért lesz időm rá:P Bár kíváncsi vagyok, hogy a barátok, és csajom mit fog szólni ha eltünök 2-3-4 napra :DD
  • janos666 #24
    Pedig mikor belenéztem az alphaba tiszta ismerős cucc volt és azonnal tudtam hogy kell használni, mire jó (jobb egérgomd lök, bal megragad vagy elereszt.... ellöki a gránátot multiba, pedig akkor még nem volt ilyen videó) És nem az E3-as videóból, mert azt később néztem meg hogy összevessem (azelőtt kimaradt az életemből és mikor foglalkozni kezdtem vele így tűnt érdekesebb összehasonlításnak)
    Akkor megint hülye vagyok mint mikor 1 éve láttam az xXx2 filmet?
  • M@TriX
    MáTriX bátyó talált egy divx-es változatot a 700MB-osból, lehet szedegetni. ;)
  • M@TriX
    sztem vagy budget, vagy pedig ingyen letölthető, de csak a steamen keresztül lesz.
  • RelakSfromhome
    rosszul emléxel ;)
  • janos666 #15
    Ilyen "garv fegyver" volt az 1-be is, nem? Vagy rosszul emlékszem? Akkor valami más játékba?
  • Laslow
    Sztm jó játék lesz. Értem ez alatt, h már elég valóságos, bár tudni kell, én a teljesen fotorealisztikus fps-ekre várok (már vagy 5 évig).
  • :)
    Cat: te minden gyér témában irsz vmit ?:)
  • M@TriX
    azért 13 perc, szóval elég jó lett a tömörítés.
    de lesz majd biztos jobb verzió is.
    Persze most is van, de ki akar erre 650MB-ot áldozni? ;)
  • Cat #10
    elég gyenge minőségű videó, de érdekes ez a grav. fegyver
    a zombik félbevághatók, a palackok robbannak, jól megvan csinálva
  • Factor_007
    hehe a puska gyolyókat nem lehet majd a grav fegyverrel visszalőni?? :D
  • Pöty
    A linket. ;)
  • M@TriX
    micsoda?
  • Cat #4
    elvileg horgony, de én se értem mit zagyvál ez itt össze
  • M@TriX
    ? ezt emberi nyelven is légyszi. Mi az az anchor?