28
-
#28 Hát ha olyan géped lessz, amilyenen 60 fps-sel fog futni a game, akkor biztos lessz pénzed megvenni eredetiben, mert olyan gépet 500 ezer körül fogsz csak találni.
Ui.: a játék szerintem dvd-n vagy 6 cd-n jelenik meg -
Cat #26 ha nem lett volna nyilvánvaló, a többi letöltés között van :) -
Ratty #25 Jó h a 20-ik comentet kimoderálták:P Gondolom az volt a link, de mind1:P
Nekem egyeenlőre nem keltette fel az érdeklődésemet anyira meg időm sem volt rá, meg vizsgák...ez már az én bajom:)
Szóval nem tudok róla sok mindent, de nagyon ígéretesnek ahngzik, az is hogy az 1-et is kaidják az új motorral :)))) Szerintem tuti lesznek bene új részek, vagy más megoldások, és ha a stream-en keresztül elsz csak elérhető az gáz :( Asszem várnom kell majd a warez megjelenésekre is:) Addig tuti nem adok ki pénzt érte, amíg nem lesz anyira tápos gépem, hogy max grafikon 50-60 fps körül pörögjön:P
Azért valamilyen szinten várom a gamét, és remélem nyáron azért lesz időm rá:P Bár kíváncsi vagyok, hogy a barátok, és csajom mit fog szólni ha eltünök 2-3-4 napra :DD -
#24 Pedig mikor belenéztem az alphaba tiszta ismerős cucc volt és azonnal tudtam hogy kell használni, mire jó (jobb egérgomd lök, bal megragad vagy elereszt.... ellöki a gránátot multiba, pedig akkor még nem volt ilyen videó) És nem az E3-as videóból, mert azt később néztem meg hogy összevessem (azelőtt kimaradt az életemből és mikor foglalkozni kezdtem vele így tűnt érdekesebb összehasonlításnak)
Akkor megint hülye vagyok mint mikor 1 éve láttam az xXx2 filmet? -
#21 MáTriX bátyó talált egy divx-es változatot a 700MB-osból, lehet szedegetni. ;) -
#19 sztem vagy budget, vagy pedig ingyen letölthető, de csak a steamen keresztül lesz. -
#17 rosszul emléxel ;) -
#15 Ilyen "garv fegyver" volt az 1-be is, nem? Vagy rosszul emlékszem? Akkor valami más játékba? -
Laslow #14 Sztm jó játék lesz. Értem ez alatt, h már elég valóságos, bár tudni kell, én a teljesen fotorealisztikus fps-ekre várok (már vagy 5 évig). -
:) #12 Cat: te minden gyér témában irsz vmit ?:) -
#11 azért 13 perc, szóval elég jó lett a tömörítés.
de lesz majd biztos jobb verzió is.
Persze most is van, de ki akar erre 650MB-ot áldozni? ;) -
Cat #10 elég gyenge minőségű videó, de érdekes ez a grav. fegyver
a zombik félbevághatók, a palackok robbannak, jól megvan csinálva -
#9 hehe a puska gyolyókat nem lehet majd a grav fegyverrel visszalőni?? :D -
Pöty #8 A linket. ;) -
#6 micsoda? -
Cat #4 elvileg horgony, de én se értem mit zagyvál ez itt össze -
#3 ? ezt emberi nyelven is légyszi. Mi az az anchor?