Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
hogy tudjam használni?
PSN ID.: Beegabor
Szeretném kérdezni tudja -e valaki a RE 4 telepítõ kódját?
a fej nem... de a tegnap úgy elestem, hogy egy kicsit fáj a térdem.<#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
es a lemezjatszo meg jo, fej nem serult meg? <#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
És még kapsz egy "kisebb játékot" is amit más karakterekkel is vihetsz!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
(mind2t toltam, wii-n az isten)
anti hero
A probléma az, és olvastam máshol is, hogy a magyarosítás miatt lefagy az inventory, amikor a csajjal vagyok :S Van rá vmi megoldás, vagy most rakhatom újra a játékot? Köszi
..ki ez a szörny a tükörben..
Lenne egy kérdésem még: most újra elkezdeném a resi4-et vagyis már el is kezdtem és azt bánom,h a cuccaim nem maradtak meg,amiket összegyûjtöttem,tuningolt fegyverek,max élet, stb. Nem lehet úgy elkezdeni újból a játékot,hogy azokkal a fegyókkal nyomuljak,amikkel a játék végén,ugyanis most egy kicsit pörgõsebb játékmenetet szerettem volna,egy kis zúzást,de így megint csak az óvatosabbik játékmenet van,szóval a játék végén összegyûjtött fegyverekkel el lehet kezdeni a játékot????
Elõre is thx a helpet!
annyit tok hogy a W,A,S,D az M a térkép és az I-vel nézem meg a löszrem meg hogy mennyi löszerem van még valaki segitsen már
msn-en meg talál [email protected] :)
Majd ne felejtsd el feltenni minimum a patcht,mert egyébként ritka ocsmány
kerestem végigjátszást de nem találtam
valaki akasztota már ki ?
Igazából egy kiváló játék, mind grafika, hangulat, hangok, zene és a történet terén. Az irányítás második "odaülésre" a játékhoz már egyáltalán nem volt szokatlan. Aztán ez így is maradt. Jól váltogatták egymást az ügyességi, logikai és az akció részek, bár az akción van a hangsúly. A minijátékok (a kis lövölde és cserébe bábukat kapunk) kicsit kiszakítottak a borzongásból. Idõnként a nyomasztó atmoszféra nagyon rányomta bélyegét a lelkemre. Emiatt felüdülés volt ez a kis lövöldözés, vagy a kereskedõvel történõ tranzakció. A fegyverek tuningja is kifejezetten jó ötlet.
Azért a vége felé már vártam, hogy befejezzem. Egyszerûen hosszú a játék. Ennyi volt az oka. Hisz nem lett monoton, nem volt benne hullámvölgy. Mindig magasan tartotta az érdeklõdésemet az adott pálya, az érdekes ellenfelek sokasága és a sztori ívelése.
A megnyitott extrákat is módomban volt kipróbálni. Nagyon korrekt kis anyagok. De mivel késõ volt, ezért nem merültem bele ezekbe. Majd késõbb, mikor már kiment belõlem a Resident Evil hatása, nekiülök újfent.
Nagyjából ennyi :)
Most ott akadtam el hogy futok egy nagy köszobor elöl és nyomni kell a 3ast madja z 5öst a végén.Nyomoma z enter hogy fussak de utána nem tudom meik gombot kell nyomni mert mindig rámtapos vagy rámdöl egy oszlop.Nem tudja valaki pc-n mit kell csinálni?
Töltsük le az internetet!
Egy kérdésem lenne a játékkal vagyis a CD-vel kapcsolatban. Le tudná nekem valaki írni a CD-nek a CD Key-ét? Leírtam valahova, de eltûnt.
Köszönöm elõre is : andiku!
Gépem van játék kiírva + megvan a gépen de ha elindítom akkor csak nagy feketeség és jöhet a restart.
azt meg sem merem emliteni, hogy az elozo NORMALIS residentekben iszonyat hangulatos volt, hogy talaltal feljegyzeseket, memoarokat... eszmeletlen feeling volt beleelned magad az egyik biztonsagi or naplojaba, ahogy naprol-napra tortennek a dolgok peldaul a veronicaban a bortonszigeten... aaaahhhh... tok feeling... vagy akar a 2ben a rendorok kiabrandito feljegyzeseit olvasgatva tok szomoru lesz az ember... a kilatastalansag, invazio elleni kuzdes(naprol-napra 1re roszabb) stbstb... szal JO HA AZ EMBER tud "kulfodliul" :D
btw ps2re meg van ket szamomra kedvenc jatek amit nem emlit: Outbreak 1-2... nekem nagyon tetszettek... kicsit mas mint az origi resi... van egy kis teamed es tul kell elned a varost... nagyon feeling, ott is vannak hangulatos feljegyzesek, kis minisztorik...(srac nem tudom mirol beszel, de tuti nem is ismeri ezeket)... na ennyi...
*Veronicaban: NEM ALEXIA(reg meghalt) iranyitja a szigetet, hanem az ikertestvere a srac... a lanytestveret kesobb feleleszti, de o maga a FIU... aki meghasonlott a lany elvesztese miatt es at is oltozik lanyszerkoba es "jatssza a noveret"... na ez beteg ENYHEN :D:D:D szal megintcsak jo, ha tudunk "kulfodiul" :D
http://shearer.wordpress.com/2007/03/07/resident-evil/
kb eddig 14X vittem vegig a gamezt ^^
#1635: ott a pont...
Töltsük le az internetet!
komolyan! :D ehhez azert tudomany kell... valljuk meg... az elozo rezikhez kepest ez zsinoron vezetett tortenet... nem nagyon kell sokat gondolkodni... :D