569
-
#24 Fent van a (warez center online) sms web 200ft/1nap -
lowdog #23 köszi!
eddig nem használtam bittorrentet, de most kénytelen vagyok :) -
#22 Torrent-en már mindenhol ott van. www.torrentreactor.net -
lowdog #21 jóvóna ha lenne :)
egyelőre ezt találtam, csak nehéz bejutni. ha láttok máshol tekken5-öt, akkor szóljatok :)
ftp://wo:[email protected]:66/Upload/Tekken_5_USA_PS2-ECHELON/ -
#20 Most néztem meg a gamespotos review-et.Nagyon jónak mondják+rajta van a tekken 1,2,3 is...whoaa -
lowdog #19 már nem, úgy látszik :)
ha valaki tud ftp vagy http letöltési helyet Tekken 5-höz akkor ossza meg velünk (vagy csak velem privátba, haha :))
üdv
lowdog -
Microcosmos #18 Letölthető innen!http://www.solops2.com/index.php -
#17 Nem hiszem, a sony nem engedi ki a markábol a tekkent:) -
Geroka16 #16 Most lesz ez x-box-on????Ha igen akkor mikor? -
ironfist #15 Tekken tag verseny Pécsen!!
Akit érdekel irjon: [email protected] -
#14 Ha az ellenfél támad, akkor a találat pillanatába a chicken alkalmazása kivédi a technikát, megsebesíti a támadót és Te kerülsz előnyös helyzetbe.
(Karakterenként változik, hogy milyen támadásokat tudnak visszafordítani.)
Jin szinte minden ütést és rúgást vissza tud fordítani (még a felütést és néha az ugró rúgásokat is). Sajnos a Tekken 4-ben elvették ezt a képességét és egyszerű parry-t csináltak helyette. -
#13 Hello!
Kicsit off-topic, de...
Valaki el tudná mondani nekem pontosan mi is az a Chicken és hogy kell megcsinálni. Egy angol nyelvű leírásból annyit tudtam kisilabizálni hogy Anna, Nina, Jin és Paul tudja (meg Mokujin ha valamelyiküket imitálja), és hogy jobb rúgással indítunk amit az ellenfél véd(?) mi pedig visszavédünk(?), ekkor hangzik el a Chicken és azután jöhet egy védhetetlen hátdobás(?). Nos nekem a Chicken sem hangzott el :(
HELP, segítsetek! -
#12 Remélem itt már lehet végre hátraszaltózni Yoshival mert a 4-ben nem lehetett!:( -
Dante2 #11 A legújabb TEKKEN 5 Trailer a konzol.hu-n -
#10 GS-en Arcade és PS2-nek írják.
BTW a Tekken sorozat eddig Playstation exkluzív volt. -
#9 "Coming to console in 2005"
Ez mit jelent? Tekken multiplatform lesz? (mondjuk akkor consoles lenne) -
#8 Egy óriási hibája van a 4-ben: a chickent kivették és helyette egyszerű parry-t csinál. -
Dante2 #7 Nekem főleg a 4esben teccet az új stílusa. Full karate Power RUlz ! -
#6 Megnyugodtam, mer' egy nagyon gyenge minőségű video közben néhány másodpercre felismertem, hogy Asuka Jin-t kalapálja. ;) -
Dante2 #5 Ha nem lesz Jin, akkor én nem is jáccom vele -
#4 Vaze'! Hol van Jin Kazama?!? -
#3 576.hu részlet:
A Namco ezzel párhuzamosan a végeleges karakterlistát is közölte: Kazuya, King, Marshall Law, Ling Xiaoyu, Julia Chang, Steve Fox, Nina Williams, Lei Wulong, Paul Phoenix, Hwoarang - plusz az újak :Raven, Feng Wei, és Kazama Asuka. Sztori? A Namco hallgat, csak a trailer első feléből tudunk következtetni: Heihachi apó halott (atomrobbanás által :-), és viadal (ismét) megindul. -
-
#1 Megjöttek az első képek a Tekken 5-ből is, amikből két dolog derül ki számomra: 1. lesz 3 új szereplő 2. alig változott grafikailag a 4. rész óta... Egyelőre még nincs igazán semmi információ a Namco-tól, úgyhogy a végleges véleménynyilvánítással még várnék.
info: Hardwired