569
  • Laky
    haha :)
    neked ezt ajánlanám
    keresd meg a hibát...
  • Laky
    lassú :)
  • Microcosmos
    Vagy! Innen
  • Microcosmos
    Mi baj van a torrentel? Probáld a DC++ -röl
  • Laky
    nem tud valaki nekem egy olyan linket adni, ami nem torrentes? :)
  • bld
    nm offolom inkább szét a topicotokat a véleményemmel de kösz a segítséget..
  • DoNorBi
    Virtua Fighter 4-nél nincs hosszab verekedős játék!456 győzelemnél hagytam abba és még így messze voltam a Veterán szinthez ami 900 győzelemtől indul és max 10 vereséggel:P
  • DoNorBi
    Szerintem van egy bug a játékba mégpedig mikor nyomom a story módot és ha meghalok 1szer,normálról átállitódik easyre és k*rva nehézzé válik olyan mint ha very hardon nyomnám:P És ha visszaállitom normálra akkor meg olyan lesz mint az easy:D pl:Jinpachinál átállítodót,10 percig szivatott és miután átállitottam normálra elsőre levertem 1szer perfectre aztán meg
    sz*rrá:)Tehát vmi nem stimmel.
  • Skynet
    Hát akármilyen verekedős játékról legyen szó 1 nap alatt bármelyiket ki lehet pörgetni sp-ben...Bár ez eddig a leghosszabb (legalábbis amivel játszottam eddig) mivel a nomrál sztorin kívül ott van a DEVIL mód plussz arcade módban a szintugratósdi (Kyu)....
  • DoNorBi
    Nekem az nem tetszett hogy 1 nap alatt kipörgettem a játékot:( Utána meg már nem volt akkora élmény főleg a VF 4 mellett:P Azzal 1 hónapig elvoltam!Csak ott a pályák messze csúnyábbak voltak mint a tekken 4be.
  • Skynet
    Heihachi viszont erősen songokus lett mert az atomrobbanást is állta....Él..:)
  • Skynet
    Kenoby a tekken-t általában úgy csinálták (3-nál még igaz volt) hogy valódi mozgásokat tettek a játékba amit a való életben meg lehet csinálni....Ezt a soul caliburra meg a MK-ra nem nagyon mondanám el...:)

Tekken 4-el amúgy mi bajotok?:)
    Nem volt benne sok újítás??? Lassabb volt??? Nem volt a végén démon?:) Nekem ezeken kívül más gondon nem volt vele....de a külföldi szaklapok is komoly értékelést adtak neki...
  • Skynet
    Hát az égő templomot meg a sárkányszobros pályát szerintem messze nem veri például....
    SC3 felkötheti a gatyót de sztem kevés lesz:-P
  • DoNorBi
    Jönnek elő pályák a késsőbbiekben?Mert nekem egy kicsit kevésnek tűnik a pálya az emberekhez képest.Akárki akármit mond a Tekken 4-ben lévő erdős-patakos pálya veri az ittenieket.Csak az volt a gáz számomra is hogy csak ennyi pozitívum volt a játékba de ez...a csúcsverekedős játék a soul calibur 3 megjelenéséig!
  • Luiprima
    Hát mikor egy RPG rajongó "én" 3 óráig nem birja abba hagyni a bunyót az már jelent valamit.Szerintem perfect
  • Seth
    Akkor szerintem már nem egészen ilyen lesz a szórakoztatóipar...
  • KaTy
    tegnap egész este bunyóztam.. nagyon állat!
  • aabyssx
    > nincs pénzem egy konzolra is meg pcre is

Nem egy kategória.

ps2 ár = 9600xt ár
  • Microcosmos
    Talán 2050-ben lessz ps2 emu! Majd ugorj vissza! :)
  • Seth
    menj má valahova. Nem létezik működő emu
  • bld
    hi!
    nm tudna nekm vki segíteni abban h pc-n nyomhassam a tekke5-öt kéne vmi emu és maga a game is, nekem a 3 nagyon bejött de nincs pénzem egy konzolra is meg pcre is szal nm sok sanszom van h a közelébe kerüljek....pc re meg ugye nm fog megjelenni..
    thx
  • Microcosmos
    nagyon cool game
  • Skynet
    A tekken a trónon ismét:)
    Ez isten király:)
  • aabyssx
    Nagyon jó rivjúkat kap a T5!
    Még nem láttam 9 alatti pontozást.
    Kiváncsi vagyok.
  • Sephi
    A Soul Calibur 2 mindennel jobb. A Mortal Kombat utolso ket reszerol meg nem tudok a joizles hatarain belul nyilatkozni.
  • Sephi
    Most akkora baromsagot irtal hogy jon hogy irjak valamit de nem fogok mert nem arrol vagyok hires hogy valakit elkudljek a ^%%^@$^-ba es aztan lehulyezem.
  • Kenoby
    vagyishogy van
  • Kenoby
    Itt is rajzolt képregényszerű történet mesélés volt.
  • Seth
    a harcok közti átvezetők voltak rajzoltak,és alatta elmondták a karakterek nobeldíjas történetét, a vége meg anim--de mint mondtam írtó gyengék
  • CHEAPBOY
    Tekken 1,2,3 Arcade verzioi.
  • CHEAPBOY
    Tekken elso rezseben meg volt a Namco szokasa (Ridge Racereknel lathato meg ez) hogy regi urhajos lovoldekkel lehetett amig toltott nyomni, ha mindet kilotted az adott kepernyon, vagy ami feladat volt, extrat kaptal. RRben az osszes auto (kivetel az extrak) valaszthato lett altala,s csak igy lehetett kihozni.

Seth: En a 4ik reszben csak ilyen kepregeny stilusu, szovegesdire emlekszem, bar lehet sohase nyomtam benne vegig egy karakterrel se az Iron Fisteskedést:D MIni jatekok legyenek meg az 5ben ezerrel:)
  • Kenoby
    Benne van a Tekken 2-3 ?? Nem is tudtam. Mondjuk az elején valami idióta régi vektorgrafikás ürhajós képpel nyit addig amig "PRESS START" nincs. Nem nagyon értettem. Bár lehet hogy ez csak a nem hivatalos verzióban van benne. :)
  • Seth
    a 4. részbe is volt videója mindenkinek, habár annyira gyengék hogy nemigaz,akárcsak maga a játék. A tekken 2-3-at én is durvasokat nyomtam,és ha a review-ek nem hazudnak akkor megkapjuk amire régóta várunk :)
  • CHEAPBOY
    Azt is lattam, de az mar csak Retro, en 21. szazadi Tekkent akaroook, amit most vegre megkapok.:) Remelem nem csak az elejen ut az intro, hanem minden karakter kapott megnyeres vidijot, mint regesreg.
  • Seth
    visszahozza biza, mivel azokat is tartalmazza :))
  • CHEAPBOY
    Az eddigi visszhangok, meg az altalam csekkolt kepek/videok alapjan ez a Tekken tenyleg frankon odab*sz, nem ugy mint a lajtosan sz*r TTT, es T4.

Ez szamomra visszahozza a regi T2, T3 feelinget, ugyerzem:)
  • Seth
    Hát izlések és pofonok. Tulajdonképpen nekem mindegyik tetszik...
  • Kenoby
    Hát nekem a Mortal Kombat-ban sokkal folyamatosabban és szebben mozognak a fickók, itt kissé darabos meg elég furcsa mozgások vannak benne. Olyan Virtua Fighter-es idióta mozgások, mellesleg a Soul Calibur is sokkal jobb ennél.
  • Seth
    hülyeséget beszélsz. Éppenhogy a tekkenben van tökéletes motion capture. Már az első résztől fogva. Azt ne mond hogy a mortalba élethűbb mozgások vannak...
  • Kenoby
    Hát nem rossz, de nekem még mindig a Mortal Kombat a verekedős játékok királya. Ott látszik a Motion Capture és az sokat dob a latba. Ez inkább az a tipikus japán fight game.