569
  • Don Laguna
    Szerintem vedmeg nagyon jó game:)
    és nem tom menyi a boltiára de nekem megvan és jó!
    még ruhán is alakíthatsz a karaktere kivétel aki utanoz valakit azsem de már régen jatszotam:)
  • aabyssx
    Az ehavi OPS2M DVD-n van egy T5 demo.
    Nagyon pöpec lett! Asszem, ezt még olcsósodás előtt meg fogom venni!
  • Solidus
    Lenne egy kérdésem ha valaki majd erre jár...Jinpachit nem lehet megszerezni máshogy csak csalókártyával?thx
  • ffxi
    Na, de ha random battle akkor kikapcsolás nélkük kell végig menni? Nem? Az meg nagy gáz!
  • Luiprima
    100 sorry
  • Luiprima
    Nincs semmi + én úgy tudom igaz volt egy más jellegű hozzászólásom is a "71"-es
    de ugye az április 1-én volt
  • ffxi
    Mi van ha az összessel kell? És azután adja be? De tudzs egyátalán, higy kapunk-e? Mert én eddig nem hallottam.
  • Luiprima
    Nem csak Asukával és Christie-vel csináltam az arcadet végig semmi extrát nem kaptam a story mód minél több karakterrel való végigjátszásáért kapod az új karaktereket.
  • ffxi
    Szóval elértél minden karakterrel ARCADE-ban tekken lord fokozatig? És kaptál extrát? Megéri?
  • Luiprima
    Nekem már minden karakter fel van szabadítva Devil Jim volt az utolsó elég jó kari megérte. A story módban Jimpachit 2szer perfectre vertem vele
  • ffxi
    Én is így vagyok vele, de Tekken5-el. Olvassátok el #83 és mondjátok(írjatok) vmit már, mert érdemes vagy nem. Most már a szumós is megvan csinálva:)
  • amatőrps2
    Köszi
    A teljesség kedvéért azért lehet, hogy végigküzdöm magam a Tekken Force - on.
  • aabyssx
    Nem jut eszembe semmi.

Én, mi gyakran játszunk Tekken-t, de csak a VS módot használjuk szinte.
    Abból is 99%-ig csak 2 karaktert.
  • amatőrps2
    Köszi
    Van még esetleg valami plusz, ha teszem azt a Survival - t, vagy valamit végignyomsz, azonkívül, hogy megvan az összes karaktered, plusz a nyitó ill. a záró videók ?
  • aabyssx
    Az a Hon-maru. A Hon-maru az a háttér, ahol a story mód végén Jin, Kazzuya és Heihachi bunyózik. A japán jellegű edzőterem, szentéllyel és piros oszlopokkal (és a legjobb zenével ;).

Heihachi az utolsó ellenfél. De csak egyszer csináltam meg, mer' baromi nehéz volt.
  • amatőrps2
    Köszi, és ez micsoda: dojo background ?
    Ha az öreget (Heihachi), meg a pár segítőjét lenyomtad , utánna van még pálya vagy az a vége ?
  • aabyssx
    Én vér izzadva kitoltam, de nem kaptam új módot. Gratulált aztán annyi.

A viszont lehet, hogy a dojo background-ot csak azóta tudom kiválasztani.
  • amatőrps2
    Sziasztok !

Lenne egy kérdésem.
    Ha a Tekken 4 - ben végigmegyek a Tekken Force - on, akkor állítólag bead egy olyat, hogy Dojo mód - ot.
    Tud erről valaki, valamit ?
    Érdemes kínlódni a Tekken Force - szal, mert egy kicsit nehéznek tűnik.
    Köszi.
  • mb66
    mert? :D de ha egyszer igaz :)
  • Banyapapa
    Ezt el se olvastam :P
  • mb66
    Húha, kevés nyálasabb intrót láttam eddig játékokban, mint a Tekken5 ben...
  • ffxi
    Arcade módban vki végig vitte? Én már igen, de csak 1 karakterrel, de ki***ott nehéz vót'. Meggondolandó, hogy ez mivel jár? Mire végig megyek karácsony lesz és lehet kapni egyátalán extrákat?
  • Luiprima
    Szinte egyszerre egy nagyon kicsi fáziskéséssel kell nyomni azt hiszem 1/3 másodperc de ez nem biztos
  • Gábor
    Azt hiszem egyszerre....egy ideje nem játszottam vele.
  • ffxi
    Tudja vki, hogy a mozgás listában a kapcsos-zárójelben levő kombók mit jelentenek? Lassabban, gyorsabban kell, stb.?! Nekem sosem jön össze az ilyennek. Köszi!
  • Seth
    ez egyébként milyen jelenet,nincs meg a game? :) ugye csak ráesett :)
  • Luiprima
    Na na na Asuka a kedvencem őt más nem kaphatja meg
  • ffxi
  • Seth
  • UNREG
  • ffxi
    THX!!!
  • Luiprima
    9 kyu val kezdessz ez akkor jó ha csökken 9-8-7-...-1 ig akkor 1 kyu-nál ha nyersz akkor megkapod a dan fokozatot 1 dan ez azután nő 1 dan-tól 9 dan-ig majd nevesített fokozatok lesznek. Hozzád képest minél erősebb ellenfelet győzöl le annál több pénzt kapsz
  • ffxi
    Köszi! De ez minden jó és rendben van, de én legalább 70 stage-t csináltam és nem értem el 1st-nál tovább, sőtt még visszafelé fejlődik a karakterem. Ez miért van? Talán, amikor vége egy stage-nek lehet választani ellenfelet és én mindig a legjobb ellenfelet választottam és fordítva kéne? Vagy nem is kell választani?
  • Luiprima
    Ja + Ha minden karakterrel eléred a 9dan fokozatot és random battle-t választassz és azt a körrel jelölöd ki akkor egy megatitkos vörös sárkány karit kapsz.
  • ffxi
    Emberek! Ugye az 5-ben az arcade-ban csak makit és tapasztalatot lehet gyűjteni és semmi mást? És a nick nevek azok miért vannak szintén arcade-ban? Köszi.
  • Luiprima
    Vásárolni tudsz különböző ruhadarabokat átszinezheted őket stb
  • mila69en
    az arcade modba mire valók a pontok amiket ad?
  • mila69en
    ezaz a soul calibur az más tészta
    aza király!!!! szerintem
    nálam a tekken aza 3. helyet foglalja. budokai3 megelőzte:)
  • ironfist
    Nem akkar valaki tekken 3-azni velem a neten?
  • Moyko
    Tekken mindig is Verekedős szimulátor volt... akinek arcade kell..ott a dead or alive 2-3..(tutik, 3 gomb és kész)... Tekken sorozat a király, Soul Calibur teljesen más téma...
    A Mortal... nem rossz..de az olyan heavy metal fantasy stilus.. én annyira nem gerjedek a Fireball ra..., Akkor inkább Budokai 3, na az üt...a legjobb ebben a stílusban. a mortal legjobb esetben is csak 3. lehet... és a mozgások... tudnék én abban mutatni nem egy kamu mozgást...