A Coca-Cola megtalál!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát ez kurvajó ... UNEXPECTED COCA-COLA EVENT .. ION CANNON LAUNCHED ..BYBY
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Hát ja, mint irtam, "hogy mûködik e az más kérdés" 😊
De a boltosoknak is vannak baratai akikkel meg lehet dumalni egy 50-50 uzletet esetleg egy adasveteli szerzodest az auto ertekenek tizedeert 😊
De nagy fassag ezis
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
De unatkozhatnak....
Ez az összes itthoni nyereményakcióban is így volt, és így is lesz. Hogy mûködik e vagy nem, az más kérdés...
Súly alapján lehet, hogy megtalálható a megfelelõ göngyöleg...
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
ez itthon tuti nem mûködne.....
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ráadásul minden akcióban oda van irva az apróbetûben, hogy az árusítóhelyek alkalmazottai, és azok közvetlen hozzátartozói nem vehetnek részt az akcióban...
Az amcsik ezt isszák többnyire víz helyett, szóval ott életképes ez az ipari csomagolás. Itt ziher hogy nem lesz ilyen.
"a Coca-Cola 100 db ilyen kólásdobozt fog elrejteni a 12, 18, 20 és 24-es csomagolásokban"
Ebbõl szerintem kiderül, hogy egyesével nem lesz kapható.😉
Ebbõl szerintem kiderül, hogy egyesével nem lesz kapható.😉
Live your life like it\'s your last day...
Nem értem, hogy-hogy nem fogják észrevenni, hogy az egyik doboz az nem kólásdoboz....elég feltûnõnek láccik......
De sztem nem gondolták végíg megint a dolgot, mert a boltban 1-esével is lehet kapni, és megen a boltos jár jól 😄
De sztem nem gondolták végíg megint a dolgot, mert a boltban 1-esével is lehet kapni, és megen a boltos jár jól 😄
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
lol, boltosok ugy kikapkodják mint állat 😊
😊