588
-
#267 Ja csak lenne már meg a gamecubes. (a könyvtárban tegnap voltam, de mára csak a kétharmada volt meg, holnap talán meg lesz) ja a grafikaban mennyi a különbség? -
Jinchuu #266 Na oda én is kb. éjjel 1-2 fele értem el és csöppet felidegesített a wiimote, mert mindent sikerült lelőni kivéve azt az 1 keselyűt amelyik ledobja a bombát a kocsi elé és mehetek még 1 kört. :)
Másnap elsőre meglett az is, úgyhogy jó hogy nem törtem magam tovább rajta.
Én most szereztem meg a Master Sword-öt, eddig nagyon ott van a game, a játékélmény és a grafika odarak rendesen, kifejezetten gyönyörű szerintem is, na majd hétvégén folytatom a dolgokat, sajna hét közben nem vagyok otthon így csak gondolni tudok rá. :P -
#265 Most kell éppen elkísérnem lovon Iliát Kakariko-ba, viszik a Zorák hercegét a sámánhoz. A szekeret üldözi egy halom vaddisznós szörny meg madár, íjjal meg is gyújtják néha, úgyhogy igen nagy élmény. Majdnem éjfél volot tegnap, mikor ideértem, elfogyott a türelmem, majd ma folytatom.:)))) -
Jinchuu #264 Én is úgy vettem észre, hogy csak íjnál , csúzlinál lehet a wiimote-al irányítani a kamerát, normál esetben nem.
Btw ki hol tart? -
#263 Ps2 / Dark Cloud 2
Xbox / Fable -
#262 Először is szerintem Zelda fAn vagy, nem fun, ugye? :)
Másodszor: ilyenek pl. az Alundra 1 és 2 PS1-re, ezek nagyon jó kis játékok, szerintem mindenképpen érdemes rávetődni, főleg az első részre. -
#261 Van benne ilyen? Nem találkoztam hasonlóval. A kamerát csak fps módban tudtam mozgatni vele, pl. íjnál és csúzlinál. -
Kristinity #260 Sziasztok!
Én is nagy Zelda fun vagyok, már a kezdetektől fogva... Csak ezért vettem meg pár gépet. Ha tud valaki mondani olyan játékot N64-re, GC-re, vagy p1-re, ami hasonlít a Zeldára, kérem írjon!
A fő kérdés (met a fórumból számomra nem derült ki), megjelent már GC-re a TP???? Alíg várom! Azt hittem a karácsonyfa alatt, már játszhatok vele... Másik kérdés: ha tényleg annyira jó a wii, nem tudtok valami olcsóbb beszerzési helyet 70ezer pénznél?
Köszi!
-
#259 Amit en probaltam par honapja abba nem igazan volt alkalmam menuzni... majd megnezem este... legyen ma vege a melonaaaaaaaaaaaaaaaak!!!!1 -
#258 értjükmiértjük:) gondolom a játéknak van valami options menüje, ott lehet állítani az ilyen dolgokat, mert sztem ezt nem a wii settingsben fogod megtalálni -
#257 Aki Wii-n Zeldazik az mondja mar el nekem azt hogy be lehet e alitani hogy a Wiimote mozsgasaval lehessen kamerat is iranytani? Ugyertem hogy ha kimegyek balra kepernyo szelere akkor balra nezzen a kamera...
Eztmosjolleirtam:DDDD -
#256 Ha ott fent van akkor ketlem hogy kamu lenne. Csak az a baj hogy aszongya hogy 1.6 giga oszt a Wii-s verza az full dvd... -
Gábor #255 Köszi, ismerem :)
Amit én linkeltem ott "kicsivel" több a seed, csak a valódiságáról nem vagyok meggyőződve. -
#254 Gabi itt fent van mar a gama...
GameCube jatekok -
#253 Az ejjel 5 orat toltam. A harc , pecazas es celzas valami eszmeletlen a Wiimote-al.
Kepzeld el hogy a harcba fizikai megnyilvanulast kell elohozni. Szal szabalyosan belefaradok neha! :DD
Jah es szopjon le az aki megegyszer azt meri mondani hogy szar a grafja. Szerintem GYONYORU! -
Gábor #252 Láttátok már ezt?
http://www.torrentz.com/0c8e2db85aef127a65be11f11386320eb8945db0
-
#251 Playstation1, n64 emu kéne gcre. -
#250 sztem inkább n64 vagy snes,nes emu ps2re nemhiszem h képesek lennének egymást emulálni a gc és a ps2... -
#249 miért van playstation emu gamecubera??? Hol érdekel!!! -
#248 és ezt te elhiszed?? -
#247 Tényleg, még akkor is adnak ki gcre cuccokat? Az jó. -
#246 God Of War 3 jon ki csak GC-re 2008 vegefele! -
#245 Emuval kijott!! :DD -
#244 Ja a grand turismo mikor jön gcre? -
Ersiman #243 Hát, látszik hogy nem ismered. Még egy Zelda sem jött ki Ps2-re, ez sem fog. -
Gábor #242 Jó hír, köszi! -
#241 elvileg most pénteken jön má -
#240 Ááá a ps2 az a régi *** gép már nem bírná xD ... ilyet kérdezni. -
Gábor #239 Megjelent egyáltalán Japánon kívül GCre? -
#238 hmm egyáltalán euban megjelent? me palos kéne... -
#237 Gc-s verziót be lehet szerezni vhol Mo.-on? -
#236 Persze, nyílvánvaló. 24-én lehet már érte sorbanállni, de csak a 876 forgalmazza. -
Lteam #235 Ez a game ugye ki fog jönni Ps2-re is?
Meg röviden vki foglalja már össze mi a sztorija a játéknak,mert nem is,erem csak hallottam róla,. köszi -
#234 Nem is tudom, egesz jo lett gamecubeon is a jatek, a graf meg kis tulzassal majdnem nextgen. -
#233 milyen tévéd van? 4:3-as? -
#232 Én most toltam 1 huzamban 4 és fél órát a játékkal és eléggé megvagyok elégedve.Azt hogy nem a világon a legrészletesebb a grafika a mai szinthez képest,bőven feledtetik a színek és a meseszerűen megrajzolt karakterek,hátterek,stb.
A kezelés pedig nagyon szuper,dehát azthiszem ez nem túl nagy meglepetés,így első körben azt mondom hogy nagyon sok lehetőség rejlik ebben az egész Wii dologban.Egyszerűen számtalan felhasználási lehetősége van és kreativ ötletekkel,játékokkal bőven feledteti az esetleges grafikai lemaradást.Bár sztem abból is lehet még többet kihozni. -
Rockerdog #231 N64-em van console azon végig vittem az ocarina of timet,a majora's maskot elkezdtem de az nem nagyon tetszett. -
#230 a gamecube emu meg nemigen hasznalhato, ajanlom az n64 es zeldakat emuval, vagy egy gamecube vagy wii beszerzését, vagy várj turelemmel egy jo emura, egy erosebb geppel (egy gamecube hasznalt kb 15, csippel + sok jatekkal kb 25e ft wii 70e ft de az n64 et emuval nezd meg a jatekok stilusa miatt. -
Rockerdog #229 mér? -
#228 jahogy emulátoron, na azon se fog menni :D