588
  • Blaziuska
    Sziasztok!
    Elakadtam, de nagyon az ejelén.Még a forest templében. Má három majom megvan.hány kell? Hogy kell kinyitni a z betű előtti láda kapuját? Hogy kell eljutni a leszakadt híd előtti kapuhoz amelyiket az a fehér majom szaggatott le? Fontos lenne!!!
  • Sephi
    Jelzem ez volt az elso jatekom amit non-stop toltam a Wow utan.
  • Sephi
    35+ volt nekem.
  • zola2000
    Hány óra lett neked a játékidő? Én 10óra játék után vagyok a goronoknál.
  • zola2000
    RövidEbb mint a wind waker?
  • Sephi
    Na egy hosszu Zeldas ejszaka utan ... hat vege :( Szerintem eleg rovid volt... peidg sokmingent megcsinaltam.

Oszinten most mar ertem miert kapott 8.8-at de nem tudnam itt elmegyarazni. De jo volt! Naon jo!
  • EndreMan
    Azokat a részeket én is egy picit untam,bár annyira azért nem vészes egyáltalán,mert változatos helyszinek vannak.
    Amúgy szerencsére ez nincs nagyon sokszor és utánna amikor megint farkasnak kell lenni,akkor már abszolut nem gáz,mert történetileg is konkrét oka van,stb.
  • zola2000
    Szóval addig amíg visszaállítom a fényt az egyes helyeken, és visszaváltozok emberré (tehát amíg megszűnik a twilight az egyes helyszíneken.)
  • zola2000
    Nem nagyon akadtam el csak az olyan részeken szeretek túljutni, de mint a villám.
  • Sephi
    Igy van!
  • Beast Machine
    meg szerény is:D
  • Sephi
    Miert? Hol lehet ebben elakadni? En meg egyszersem akadtam el. Igen mert ugyes es szep vagyok!!!1
  • Beast Machine
    Halló!Halló! Van itthon valaki?! Gondolkozz McFly, gondolkozz!!!(nehogy besértődjél, csak poénkodok) ecsém.. szted egy Nintendo által fejlesztett game kijön valaha is pléjsztésönre?
  • zola2000
    Az twilightban farkasként általában (eléggé el nem ítélhető módon) végigjájátszás szerint haladok, csak hogy minél hamarabb túljussak azokon a részeken. Az összes többihez nem használók végigjátszást.
  • zola2000
    Ja most hogy újra visszahoztan A fényt Kakarikoba megint elég élvezhető a játék, de csak azokat a részeket kell valahogy átvészelni, amikor a twilightben (talán homályban) vagyok.
  • Lteam
    Basszus bexarok,ez az isten game nem jött ki Ps2-re?Vagy csak később jön?
  • Sephi
    Valoban kicsit remiszto ez a resz. Nagyott ugrot a kis aranyos fantaziatol a felelmetes fele. Sot egyenesen szomoru helyszinek vannak... az a kihalt varos a hegyekbe...stb.

SPOILER

De az a jelenet amikor a kis ... Zora gyereket kellet elvinni a faluba es ott volt a katonas jelenet...aszitem lefordulok az agyrol ugy rohogtem :D
  • GoKu x
    hát az csak jóó, jo nagy terület, rengeteg játékidő!!
  • zola2000
    Igazában az a baj vele, hogy az eddigi zeldakban több időt töltöttem a tökéletesen kidolgozott világban a mellékküldetések megoldásával, mint magukban a dungeonokban. Itt meg még nem találkoztam mellékküldetéssel, csak rohanok dungeonról dungeonra (persze szerintem később biztosan lesznek még eléggé a játék elején vagyok). Az egésznek a kicsit "horror" hangulata sem túl jó. Viszont úgy látom, hogy elég hosszú lesz, amikor kijutottam a hyrule fieldre ami nem sokkal kisebb mint az oot-ban az a játék egészének kb a 8ada (lehet látni a nagy térképen, a hyrule kastélytól északra még sok felfedezetlen terület van)
  • zola2000
    Most meg 5 óra játékidő után meg mégis tetszik. . . Ma mindegy.
  • baggins
    Igen :)
  • zola2000
    Ja de nekem akkor inkább wind waker, de ez is jó. (mondjuk a wind wakernek csak a 20 perces demoját láttam, de túl lassan jön a torrent, a mario sun is hasonló jó lehet. Itt csak nekem nem jön be a nintendo új irányvonala?)
  • Beast Machine
    én személy szerint már égóta vártam egy komolyabb stílusú, hangvételű Zeldára, de eddig imáim nem találtak meghalgattatásra. Szerintem a Zelda egy tökéletes világ a Dark fantasy stílusnak, örülök, hogy a jelek szerint összehozták!!
  • Sephi
    Aze mekkora volt mar az a jelent amikor a gyereket kellet megmenteni es az a nagy csata volt lovagolva :D Aj ember mekkora ez a gama!!!!

Komolyan... hogy adhattak ennek 8.8-at?
  • Sephi
    Apa meg csak meg sem kozeliti a Fable grafikajat.

A Zelda TP-ben sok helyszin gyonyoru de van sajnos sok ami valami borzalmasan szomoru... es ures. De erted... ezt magat a jatekelemenyt nem rontja el hisz mindegyik 10 percben tortenik valami uj amire nem is szamitottal.

Velemenyem szerint ez a Zelda eddig a legdarkosabb es felelmetesebb. Mintha kicsit komolyabra szabtak volna a stilust. Ami ugye nem egy rosz dolog de... mar nem feltetlenul az a gyerekmese ami eddig volt... es ettol olyan egyedi!
  • zola2000
    a wiisben sem beszelnek? Egyebkent csak a grafikaja olyan fables, nem olyan egyedi mint az eddigi zeldak de szep, ez is olyan jo jatek mint a ww.
  • baggins
    Nem beszélnek. Hála Istennek. A Zeldának így jó a hangulata. Fable koppintás? Na neeeeee...:)
  • zola2000
    Az még nagyon érdekelne, hogy hivatalosan mennyi játékidőt írtak erre a játékra? Mellesleg a grafika fable koppintás. A wind wakeré jobb volt (bár kinek mi jön be) ja és a wiis zeldaban beszélnek is a szereplők, mert itt (gamecuben) nincs beszéd (és a wii full dvdt használ)
  • baggins
    Azt a levelet a Gamespot mindenképpen megérdemelné (már csak a Red Steel miatt is), ezért nézem az értékeléseket mindig a Gametrailers-en.
  • Banyapapa
    nem értem mi a nem hivatalos:P
    Amugy gamepark.hu
  • Sephi
    Most nem azert... de 4 ora jatek utan vagyok az elso temploban... es ha a tobbi templom fele ennyire izgalmas es muveszi... akkor irok egy fajdalmas levet a GameSpot-nak a 8.8 pontozasrol.

Szal ez 1000x jobb mar mint a TWW oszt meg csak 5 ora.... te jo eg mi lesz kesobb?
  • Gábor
    Részletek? Hol kérdezted?

(ha nem "hivatalos" a forrás, akkor a kérdés tárgytalan) ;)
  • Banyapapa
    biztos ami tuti,megkérdeztem.
    Ma jött,és lehet marad is nekem egy példány ye

Ha meg elfogy lesz jövö hétre.
  • Banyapapa
    nemnem,ugy tudom ma
  • Inquisitor
    Nem januárban jön ki?
  • Banyapapa
    nu,lehet már kapni a GC-s verzsiot valahol?:P
  • Jinchuu
    Az biztos hogy a forgó hidakhoz addig felesleges menni amíg nincs meg a bumeráng, amit viszont csak úgy tudsz megszerezni, hogyha 4-5 majmod van és a középső függőhídon át tudsz menni. Így biztos hogy még máshol kell szétnézned.
  • ReVisor
    Én az erdei templomban akadtam el... már elég sokhelyre el tudok jutni 3 majom ki is van szabadítva, de a dupla ellentétesen forgó hidak az utamat állják.... Vagy a vizes barlangteremben a rács kinyitása lesz a megoldás kulcsa? Valaki help pls! :D

Jah, eszméletlenül faxa a játék!
  • zola2000
    Tehát akinek már megvan, ez a zelda jobb vagy a ww?
  • GoKu x
    nah erre én is kiv vok...!