588
-
#27 kissé furcsa de kicsíny kis gécémen majd kipróbálom mielött kidobom az egészet a kukába!!!! -
#26 Hát sztem ez se egy nagy durranás ahogy a nintendo is elbukott most... -
#25 Nah bemutatták a nintendo konfon! -
dolfy #24 Hali!
Én végigjátszást keresek ehhez a remek game-hez, most szedtem le emu-ra és felelevenítem vele a régi szép időket. Régen sokszor kiakasztottam,de most is ki akarom de már nem nagyon emléxem a dolgokra. Tud valaki ehhez végigjátszást valahol? Az 576 konzolba anno meg volt, de az ujság már sajna nincs meg.
Előrei is köszi! -
#23 fa*om...jolvan en nemtok tovabb varni... majd jovoheten lesz frissites.... -
#22 EMIL!!!!!! ICQ!!!!! -
#21 Ehh ugyertem Wind :))))))))0 -
#20 Wand Waker ?:))))0
Az Wint baszus :)))) -
#19 Tudom közben rájöttem csak nem nyomtam el a boltban jobbra vagy balra az analógot........
Már harcolok javában! (de elkéne egy végigjátszás is!) -
Gábor #18 Venni kell. -
#17 lehet hogy ez most jkicsit offolás:
Most kezdtem el az OoT Master Quest-et és már megtaláltam a kardomat ,de hol van valami pajzs? -
#16 sajna nem elég rondácska (amúgy mind a kettő rajta van a cd-n) -
#15 A GC-s Ocarina of Time kapott valami grafikai tuningot? Bár N64-en is császár volt a grafikája:P -
Gábor #14 A master quest sokkal nehezebb, mint az oot, de ugyanaz. Azt hiszem,h a dungeon-k újra lettek generálva. -
#13 Tud nekem valaki végigjátszást a OoT-hez? -
#12 Mi a külömbség az OoT és az OoT MASTER QUEST között???? -
#11 OoT megvan Gamecubera!
Nekem a Zelda WW Limited edition van meg és ahhoz az volt ajándékba ,de azzal még nem is játszottam komolyabban...asszem előveszem és végigtolom. -
#10 Wand Wakerrel még szégyenszemre nem játszottam, de az OoT vonal folytatása rosszra nem vezethet. =) -
Jinchuu #9 Amúgy tényleg, sokan leszólták ezt a rajzos grafikát, de amúgy tényleg nem volt vele semmi baj, nekem is nagyon tetszett és emelett nagyon szép is volt. Akkor mindenkinek ez a rajzos stílus volt furcsa, de most szvsz pont fordítva van, nekem ez a mostani reálisabb stílus furcsa, de majd ehhez is hozzászokik a szemem, csak jönne már ki!!!! :DD -
#8 Nekem is csak amikor még nem jelent meg ehhez a videóhoz hasonló képekkel áhítottak minket! -
#7 Nekem a mesés-rajzos grafika jobban tetszett... Szerintem a WW eszméletlen szép és stílusos volt. De azért ez is isten lesz :). -
#6 En eddig az oszes eddigi Zeldat (kiveve a TWW) vegig toltam es nekem az a FF utan az orok kedvenc. Amikor meglattam a trailert majdan elelveztem :) -
#5 Kezd a Gamecubom újra a szívemhez nőni! -
#4 A Zeldás játékokba a GC-s Wind Waker óta bele vagyok esve!
És végre itt az amit az előzőre ígértek:csodálatos élethű (és vére nem mesés,rajzos) grafika! -
#3 Új Zelda a láthatáron! Itt a Trailer:http://www.hardwired.hu/dl.hw?id=2256 -
#2 -
#1 NANA! :D