588
-
Wakka #67 Szerintem az nem jelent meg Európában mert amikor meg akartam venni, azt mondták hogy külföldről hozták be és máshol nem nagyon lehet kapni. -
Poet #66 A Zelda Collectors Edition megjelent Európában is Gamacube-ra:
ZeldaI, Zelda II, Ocarina, Majora's Mask
én Cheaptól szereztem... -
#65 ign-en van több is! -
#64 bár ezek asszem benne voltak a videóban.... -
#63 Friss képek: http://www.576.hu/kepgaleria.phtml?galeria_id=8645 -
#62 A Link To The Past megvan GBA-n, és az tetszik nekem, csak egy kicsit nehéznek érzem. Nem vagyok az ilyenhez hozzászokva. Nem szeretem az emulátorokat. Nekem megvan a Zness emu, és egyáltalán nem viszi a Super Mario Kartot. Jobban szeretem Nintendón játszani, meg PC-n csak nem ugyanaz az élmény. Nekem megvan az összes Nintendo konzol, és be tudnám szerezni ezeket, csak pénz kérdése. De azért köszi.
Ui.: jáccani = JÁTSZANI -
#61 Figyelj. Probald igy jaccani oket ha tudod.
Zelda :
A Link To The Past (SNES-es gama. Zsnes emulator es tolsd le a gamat)
Ocarina Of Time (N64/GC Vagy megveszed a GC-es limited es kapod vagy ugyancsak emu)
Majora's Mask (N64 ezt is emuval erdemes. Na jo erdemes N64-en de olyan kinek van?:D)
Wind Waker (GameCube -ra van es nem lehet emulalni PC-en)
A Mimish Cap (GBA-ra jelenet meg es lehet emulatoral jaccani.
Es meg van vagy 5-6 resz sika GameBoyColor-ra :D Az eslo es utolso Zelda amit leirtam fentebb fentrol nezetos 2D -es jatekok a tobbi mind 3D. -
#60 Olyan nincs. Kell legyen egy GameCube konzolod es vedd meg a jatekot. Nem draga. A Limited Edition ami mar tartalmazza az Ocarina Of Time + Master Quest az mar 6500 FT korul forog a jobb helyeken. -
Rockerdog #59 nem tudja valaki hogy a wind waker romot hol lehet letölteni? -
#58 No és, milyen? -
#57 Én miután elolvastam azt a cikket rohantam a boltba megvenni a WW-t :) -
#56 No, majd utánanézek. Azt mondják, hogy a legjobb Zelda az SNES-es Link To The Past volt. De elolvastam a 2003. májusi 576 Konzolos Wind Waker leírást, azóta érdeklődön a Zelda játékok után. -
Wakka #55 De még milyen jó...! Én az Ocarina of Time óta megjelenteket mindet végigvittem többször is.
Ennél jobb kalandjátékot(némi RPG elemmekkel) keresve sem találhatsz, bár nem valami könnyű kategorizálni a stílusát. Ezt a játékot kihagyn bűn. -
#54 javasolnam beszerezni GC-re a Wind Wakernek azt a kiadasat, amihez adjak az Ocarina of Time-t, es elkezdeni azzal...
ha egymas utan vegigtoltad mindkettot, fogadok, nyalcsorgatva varod majd a kovetkezot :) -
#53 Érdekes, nekem valahogy a Zelda kimaradt az életemből. Az tényleg olan jó, mint ahogy azt írják? -
#52 Húúúúú naon jó lesz!!! -
#51 -
#50 Nah, mivel nem latom hogy barki is betette volna ide a linkeket...
Itt le lehet tolteni egy 30(!) perces full ingame videot, ahogy a japanok jatszanak(!) a jatekkal...
Nagyon buntet... en nem is mertem vegignezni :))))
www.kikizo.com
The Legend of Zelda: Twilight Princess ingame videó - HQ
The Legend of Zelda: Twilight Princess ingame videó - LQ -
Wakka #49 Felröppent egy olyan kósza hír hogy pontosan november 25-én jelenik majd meg Európában de a Nintendo nem erősítette még meg úgyhogy passz.
Különben én is jobban várom mint az FF12-őt, pedig az is komoly játéknak igérkezik (remélem az is lesz és nem ba***ák el). -
#48 Pontosan mikor is jelenik meg? Atya eg jobban varom mint a FFXII-ot! -
#47 Ha már ilyen "minden zeldás" a topic akkor tudna nekem segíteni vki a Wind Waker mellékküldetéseiben? Mit kéne tennem ,kinél hol mikor....(mármint a játékban :P ) -
Rockerdog #46 köszi mindent de háromszor legyőztem a fő gerudot és adott egy kulcsot mind a háromszor azzal ki tudtam szabadítani azokat az embereket de ott kapunk egy papírt vagy mit de nem tudom hol végig jártam az egész gerudo fortrest azzal a házzal együtt de nem találtam és ha azt megszerzem akkor egyből mehetek a sivatagba?vagy hogy?azt föl kell mutatni?Kérlek msn-be írjatok:[email protected] előre is köszi -
Wakka #45 Ez neked ment Rockerdog -
Wakka #44 Tükörpajzsot a Spirit Temple-ben találod de csak amikor már "nagy Linkként" mész be.
A Gerudokkal meg nem értem a problémádat...Onnan úgy tudsz kijutni ha legyőzöd a fő Gerudo harcost 3x v. 4x(már nem emlékszem) -
Rockerdog #43 Semmi -
Rockerdog #42 tudja valaki,hogy az oot-ba,hogy lehet megszerezni a tükörpajzsot?Eléggé elakadtam a gerudoba nem tudok továbbjutni mert az őrök állandóan a dutyiba küldenek. segítsetek.köszi -
#41 :D -
#40 pozitiv. ha negativ lenne leirtam volna hogy ejj de szar. :) -
#39 negatív vagy pozitív értelemben? -
#38 nincsmit -
dolfy #37 Rendes volt tőled, sokat segítettél. Köszi szépen!
-
#36 Naddon szep a felso kep:) -
#35 UP! nah lett szép bannerocskánk :) -
#34 Na én unatkoztam és lefordítottam egy angol leírásból, íme:
Egy kis megjegyzés, hogy amikor időre kell menni, akkor hiába használod a furulyát teleporta,nem
működik, mert csak 1 másodperced marad
1. lépés: Felnőttként menj Kakariko-ba és beszéj a csirkés csajjal.Adni fog egy tojást.
Furulyázd el a "song of the sun"-t kétszer és ki fog kelni a csirke.
Fogd a csirkét és vidd abba a házba,ahol Talon alszik.Ébreszd fel,aztán beszélj vele.
Menj ki és mutasd meg a csirkét a csirkés csajnak, erre adni fog egy kék csirkét.
2.lépés: Vidd a kék csirkét a lost wood-ba.Menj balra, itt egy csávó alszik egy fatuskónál
Ébreszd fel a kékcsirkével, erre adni fog egy gombát.
3.lépés: ez időre megy, majd használd a lovat.
Vidd a gombát Kakariko-ba.Menj be a potion shop-ba(az őrtoronyhoz közel)
A shopnak van egy hátsó kijárata, azon menj ki és ugorj le.
Itt menj be a másik shop-ba(egy öregasszony van itt).Beszélj az öregasszonnyal,
erre majd a gombából csinál egy főzetet
4.lépés:Na most vidd vissza ezt a főzetet az erdőbe,akitől a gombát kaptad.
A csávó már nem lesz ott, de egy lány van helyette.Add neki a főzetet, mire ad egy fűrészt.
Kimehetsz az erdőből.
5.lépés:Menj a Gerudo Valley-be,lóval ugord át a szakadékot.
A sátorban add oda a fűrészt az ácsnak, erre ad egy törött Goron kardot
6.lépés: Menj fel a death mountain tetejére.
Itt beszélj a nagy goron-nal és mutasd meg neki a törött goron kardot.
Adni fog egy kártyát.
7.lépés: Menj Zoras Domain-be.Ha még nem mentetted meg a királyt akkor mentsd meg.(kék láng kell)
Mutasd meg neki a kártyát erre adni fog egy eyeball frog-ot.
8.lépés:Most amilyen gyorsan csak tudsz lovagolj el a Hylia tóhoz.
Menj be a laboratóriumba a tóparton és mutasd meg az eyeball frog-ot a tudósnak.
Csinál egy eyedrops-ot belőle.
9.lépés: Megint sietni kell, próbálj meg nem elakadni sehol,pl ne akarj kerítéseken átugratni
mert Epona néha megmakacsolja magát és nem ugrik.
Tehát gyorsan Kakariko-ba.
Megint fel a death mountainra(siess mint a rosseb, ne harcolj, kivéve a falmászós résznél-
a Tektite-et meg csald le a peremről)
Menj a nagy goron-hoz, add neki az eyedrops-ot, erre ad egy claim check-et.
Uccsó lépés:Furulyázd el a Song of the Sun-t párszor hogy elteljen 4 nap.
Beszélj a nagy goron-nal és oda fogja adni a Biggorons kardot
-
dolfy #33 Hali!
Le tudná valaki írni nekem, hogy lehet megszerezni az Ocarina Of Time-ba a Biggoron Swordot. Tudom nem rövid de ha valaki ráérne leírni hálás lennék.
Előre is köszi! -
#32 hat hja:)
meglested mind a 30 percnyi videot? -
#31 Naon ut. -
#30 IGN en van csomo uj video -
#29 -
#28 :D