588
-
#107 Soha de soha nem hasznaltam egyetlen egy zelda jatekhoz sem vegigjacast :D
En nem is fogok! -
#106 nah ehhez kéne nekem végigjátszás... -
#105 Hát nem sokáig! A játék készítője azt mondta, hogy sose foglalkozott egy játékkal se ennyit mint a Twilight Princess-vel... Azért halasztják mert annyira nagy durranást akarnak csinálni hogy az csak na!!!! Az Ocarina of Time-nál úgy tudom több mint 2X hosszabb lesz!!! Sokkal de sokkal jobb lesz ráadásul! És egyben bejelentette a mester, hogy bizony ez lesz az utolsó játéka. Ezzel akar nyugdíjba vonulni! Elhihetitek ez mit jelent!!!!
Egy ember aki fantáziát nem sajnálva utoljára életében csinál egy nagy játékot!!! és a csúcson vissza vonul!!! Ez azéért dúúúrva!!! És már idén meglett volna a játék, csak annyira pátyolgatják és még csinosítgatják, hogy vissza hívták! Úgy tom valami extra miatt.... Ja meg igazán most lesz a GC ereje teljesen kihasználva!!! -
killer1983 #104
KATT FÖL A .JPG -re -
killer1983 #103 ISMERŐS!!!!! MOST JÁTCC VELE PC-n 3 KATTINTÁS ÉS MEGY!!!
KIRÁLY -
#102 Ehh. -
#101 a zelda játékok legfőképpen az ocarina of time a legnagyobbak!a világörökség része -
#100 Nyugszik a beteg! :-P Éljen! Ismét enyém a 100. hozzászólás!!! -
#99 -
#98 A kibaszott eletbe. Mar elnezest.
Faxom kivan hogy ugy eltem egesz evben hogy osszel mar jaccom erre bazeg tobb mint felevet meg kell varni ra.
Na most megharagudtam. -
#97 Szűkült a The Legend of Zelda: The Twilight Princess körül elterjeszkedő lepedő, ami a pontos megjelenési dátumot hivatott titkolni előlünk - ugyanis már nem csak azt tudjuk behatárolni, hogy melyik évszakban fog megjelenni a várva-várt új Zelda epizód Kockára, hanem a hónapot is: áprilisban. Legalábbis az Államokban, de gondoljuk Nintendoék a világpremierbe Európát is beleszámítják. Nagyon, nagyon, nagyon várjuk.
576Online -
Wakka #96 De azér nagyon komoly! Én már megszámolni sem tudom hányszor megnéztem újra és újra és újra... -
#95 lanc... nem mubraner -
#94 lehet, én még nem láttam -
Wakka #93 Ez miért új? Még az E3-on adták ki (májusban) -
MacrosTheBlack #92 felcstolható műbráner -
#91 ARGHHHH!!!!
Eskuszom meg fogok orulni :D -
#90 Új trailer check this -
#89 Mondjuk egy Zelda MMORPG? nekem bejönne :D -
#88 Oszinten most kezdek ketelkedni. Most vagy tenyleg a legnagyobb Zelda cim lesz eddig vagy naon elbaltazak valamivel. Oszinten en a TWW-ert nem voltam ugy oda mint pl a OOT vagy MM-tol szal nem tudom mi lehet.
Az bisztos hogy mar alig varom. Talan a MGS3-mat vartam meg ennyire :D -
#87 Akko mostmár lesz benne mario is.
Végre:) -
#86 Zelda: Egy korszak vége
(Eurogamer) Shigeru Miyamoto, a Zelda sorozat atyja egy friss rádióinterjú során elmondta, hogy a jelenleg készülő Zelda: Twighlight Princess korszak lezáró darab lesz, és ezzel egyben az utolsó Zelda játékot képezi eddig megszokott formájában. Ugyan nem említette, hogy ezután hogyan kivánja újrateremteni majd a sorozatot, viszont elmondása szerint ez az utolsó rész lesz a legjobb, legnagyobb, legélvezetesebb és egyben legmelankólikusabb darabja a szériának. Miyamoto saját szavaival: " Személyesen sokkal több időt fordítottam a játék elkészitésére mint annak idején Wind Waker-nél tettem, sőt kimondhatom, hogy karrierem során nem dolgoztam még egy játékon sem annyit mint ezen."
hardwired.hu -
#85 Mijaza karom a laban? :D O a rozsomak? -
#84 Ilyen farkassá tud majd átalakulni Link(erre kiváncsi leszek):
-
#83 szolj ha meglesz... -
#82 Ha minden igaz rateszem a kezem a jacchato demora az az E3-maon es a Yuriwata show is jacchato volt! !!!!! -
#81 Ha minden igaz rateszem a kezem a jacchato demora az az E3-maon es a Yuriwata show is jacchato volt! !!!!! -
#80 csak jöjjön már! :P -
#79 A dungeon és a város is nagyon ütős! -
#78 [elelvez] -
#77 hát ez egyre csúnyább.... -
#76 No comment:
-
#75 -
#74 Konkrétan INNEN, de máshol is írják -
#73 honnan van az infó? -
#72 A game átcsusszant 2006-ra. Áprilisnál előbb nem jön ki -
#71 Meg mindig nem lehet tudni miku gyun ki oficiel? -
Wakka #70 Természetesen Magyarországot akartam írni:DDD -
Poet #69 Hát itt van a kezemben a Collectors Edition, és rajta van, hogy PAL. Még Ausztráliában nyomják PAL-ban Európán kívül, de a kézikönyv Spanyol nyelvű, és még bíztat is, hogy visita WWW.nintendo.es
Természetesen a játék teljesen angol. -
#68 Az a "külföld" lehetett európában is :P