Ulead GIF Animator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja és nem tudom elmenteni a gif-et amit készítettem mert mindig kiírja ezt:

Üdv, keretet hogy lehet csinálni?

Maximus4
Fölraktam ide,ha telepítés után nem megy akkor a VIO könyvtárat töröld ki.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

RAZOR27
Fizetõs, boltba.

De feltalálod magad sztem, ha érted...

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

mi?
Benny04
ne warezolj <#ejnye1>

honnan tudom leszedni ezt a progit?
Aquir
a Faq-ban is le van írva, alul lehet lépkedni a frémek között, jobboldalt a képek között :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Azt hogy tudom elérni, hogy a készített animációban a képek között elõre és hátra is lehessen lépni?

üdv! az lenne a problémám, hogy a saját gif animációmat nem játsza le
a firefox sem meg az explorer sem, de image redy vel elõnézetben igen.
a másik laptopon pedig mûködik. kéne egy kiegészítõ?
Benny04
Edit->Resize image...

red bull
Ha van egy animáció és átakarom méretezni az egészet azt hogy kell?

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Maximus4
Nagyon szívesen örülök,hogy segíthettem<#integet2>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

0ppika
köszi, nekem is mûködik <#eljen>

http://epica.nl

PJack
lol.
felraktam, nem ment.

kitöröltem a vip könyvtárat, ment :DDDDd

kösz, pajtás<#worship>

neked is kösz Bala azért ;)

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Maximus4
Feltöltöttem ide amit én használok próbáljátok meg hátha jó.Úgy emlékszem a vio könyvtárat lehet törölni ha valami nem stimmel a progival.

uninstall után használj regcleanert, vagy regseekert(dupla magos procinál), hátha csak emlékszik a régire és azért nem gyó<#nemtudom>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

PJack
hát nálam is pont ezt csinálja..

0ppika
vagyis nálam elindul, majdnem betölt mindent és akkor kilép :/

PJack
na, nekem is ez van!
hibába töltöm le újra, máshonnan, nem mûködik<#fejvakaras>
ezmár vagy másfél hónapja van, de mostmár gondoltam megkérdezem és látom h másnak is...

0ppika
Hello! Megtenné valaki hogy lekicsinyíti EZT a képet, már amennyiben lehetséges, minõség romlás nélkül. Sajnos nem indul el a UGA-m :( hiába telepítem újra ...

Aquir
akkor tedd 0.001-re :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

bazccka
Hogy az égbe lehet gyorsítani a frame-eket? Ha a delay-t 1-re teszem, akkor is a végeredmény : ugyanaz a lassúság, mint az eredetinél...
Aquir
1. kis kockában a mozgóképet beteszed/megcsinálod és/vagy méretezed a megfelelõ méretre (ha te magad állítasz össze mozgást akkor mindig egy következõ frémet (képkockát) csinálsz ld. Faq)
ezután láthatóvá teszel minden frém-ben egy háttérképet (jobboldalt a háttérképnél a kis szem alakú ikon benyomásával ld. Faq)

2. a feliratot megcsinálod minden frémre, ha van egy feliratod akkor az összes frémen láthatóvá teszed (kis szem ikonnal ha benyomod)

Camelia
Sziasztok! Én ma kezdtem el ismerkedni a programmal, és lenne egy-két kérdésem.. Én szeretnék csinálni egy olyan animált gifet amiben van egy állandó kép ami az egész gif alatt látszik, és ezen belül egy kis kockában legyen a mozgókép. Ezt hogy lehet megcsinálni? Vagy azt például hogy egy feliratot szeretnék a gif-re, de ne kelljen az összes képre egyenként rátennem...
Elõre is köszönöm a választ...

Aquir
köszönjük :) én eddig nem nagyon szenvedtem emiatt mivel nem sokszor méreteztem több képet egyszerre:)

PJack
csaknem másfél éve ismerem a programot, mégis csak egy hónapja jöttem rá , hogy hogy lehet gyorsan átméretezni az összes képkockát egyszerre :)

Benny04
Én is gondoltam, hogy csak meg lehet valahogy csinálni ezt. :D

Icebarney
Köszi szépen<#wave> Így mennyivel egyszerûbb<#buck> (el sem akartam hinni, hogy nincs benn ilyen funkció, és tényleg:)

Benny04
áhh, köszi mester<#worship><#worship>

megkéne tanulnom ezt is hazsnálni...<#fejvakaras>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

PJack
#421, #422, #423, #424 :

add frames>>betallózod.
alul, a frameket mutató sorban a legelsõre kattintasz.

azt a képet, ami a legelsõ framen van, áthelyezed oda, ahova az összes többivel együtt szeretnéd.
ezután jobb oldalon kivan jelölve az összes kép.
jobbklikk>>Distribute to Frames.

red bull
Már megvettem kösz :)

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

RAZOR27
Megkell venni....

red bull
Hy all!

Segítenétek nekem abban hogy honnan tudnám letölteni az uga5 teljes verzióját, mert most nekem a trial van és telepítésnél nem kéri a kódot hanem csak telepíti és utánna 15 nap után lejár. Pls HELP. Elõre is köszönöm .

Ui.: Lécci ha linkeltek pontos linket adjatok , köszi :)

Aquir
más méretû keretben? <#buck>

ha jól emlékszem max annyit lehet tenni hogy a munkamezõ nagyságának állításánál azt állítod hogy az objektumot a mezõ közepére, vagy melyik sarkától mennyire szúrjad be :)

sajna nem, mindig is ezt használtam :DDD

REAL MADRID

Icebarney
Fúú, ez így rabszolgamunka<#falbav> Fõleg, hogy számokkal sem lehet normálisan megadni, mert framenként más méretû keretben van a kép<#szomoru1> Nem tudtok más programor ajánlani, ami ezt tudja?<#vigyor>

nemmegoldhato ... legjobb tudomásom szerint framenként kell játszani :(

REAL MADRID

RAZOR27
Csakúgy ,mint nekem...

Benny04
ez nekem is gondot szokott okozni...

Icebarney
Sziasztok! Azt hogy lehet megoldani, hogy egy hátérre beszúrt animációt ne kockánként kelljen a helyére igazítani, hanem egyben mozgatni az egészet?<#confused>

RAZOR27
Ja ,jólvan leeset....
Csak annyi ,hogy az Optimise fülre kattintasz (alapból az edit fülön kezdesz)
Na utána meg rákattintasz a Optimization wizard ikonra ,vagy a Compess by size -ra (utóbbiba pontosan csökkentheted a méretet ,az elöbbiben pedíg a színek csökkentésével)
ui:Ha megint félremagyaráztan akkor a faq-ba levan írva.<#wave>

kaposi1
Lehet hogy félre értettük egymást?
Nem az a gondom hogy nem tudom a képeket berakni ,hanem hogy a képek mérete összesen meghaladja a 8 MB-ot.És így nem lehet berakni Nick képnek.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Köszi szépen! Megpróbálom.<#eljen><#worship>

RAZOR27
Csinál új Frame-et ,és utána Fájl > Add image
Utána az új frame-be csak azt a képet tedd láthatóvá (az objecteknél annál legyen csak szem-jel)
És ha még egyet akarsz akkor ugyanezt tedd meg.<#wave>

kaposi1
Sziasztok!
Már régóta tervezem hogy én is animálom valamivel a fejlécemet.
Most készültem el vele.Jó persze még amatör munka de legalább már mozog valami.Így is elég sokáig tartott mire rájöttem hogy mit hogyan .
A kérdésem az lenne hogy miképp lehetne azt elérni hogy más képpekkel( konkrétan háromra gondoltam)együtt jelenjen meg váltakozva.
Mert ha több képet berakok akkor már jelentõsen tullépem a 8Mb-os limitet.
Bocs hogy ilyen láma vagyok ebben a kérdésben,de még csak most kezdeném használni.
Elõre is köszi ha valaki válaszol.
Ja és mielõtt megkapnám,néztem a Faq-ot.

Benny04
köszi<#worship>

RAZOR27
Edit > resize image

Benny04
Arra lennék kíváncsi, hogy az ugában hogy lehet animációt lekicsinyíteni, hogy elférjen az avataromban, mert ezt a fenyõfát akarnám belerakni: