Ulead GIF Animator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
De feltalálod magad sztem, ha érted...
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
a firefox sem meg az explorer sem, de image redy vel elõnézetben igen.
a másik laptopon pedig mûködik. kéne egy kiegészítõ?
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
felraktam, nem ment.
kitöröltem a vip könyvtárat, ment :DDDDd
kösz, pajtás<#worship>#worship>
neked is kösz Bala azért ;)
Pain is inevitable. Suffering is optional.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
hibába töltöm le újra, máshonnan, nem mûködik<#fejvakaras>#fejvakaras>
ezmár vagy másfél hónapja van, de mostmár gondoltam megkérdezem és látom h másnak is...
http://epica.nl
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ezután láthatóvá teszel minden frém-ben egy háttérképet (jobboldalt a háttérképnél a kis szem alakú ikon benyomásával ld. Faq)
2. a feliratot megcsinálod minden frémre, ha van egy feliratod akkor az összes frémen láthatóvá teszed (kis szem ikonnal ha benyomod)
Elõre is köszönöm a választ...
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
add frames>>betallózod.
alul, a frameket mutató sorban a legelsõre kattintasz.
azt a képet, ami a legelsõ framen van, áthelyezed oda, ahova az összes többivel együtt szeretnéd.
ezután jobb oldalon
jobbklikk>>

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Segítenétek nekem abban hogy honnan tudnám letölteni az uga5 teljes verzióját, mert most nekem a trial van és telepítésnél nem kéri a kódot hanem csak telepíti és utánna 15 nap után lejár. Pls HELP. Elõre is köszönöm .
Ui.: Lécci ha linkeltek pontos linket adjatok , köszi :)
ha jól emlékszem max annyit lehet tenni hogy a munkamezõ nagyságának állításánál azt állítod hogy az objektumot a mezõ közepére, vagy melyik sarkától mennyire szúrjad be :)
REAL MADRID
REAL MADRID
Csak annyi ,hogy az Optimise fülre kattintasz (alapból az edit fülön kezdesz)
Na utána meg rákattintasz a Optimization wizard ikonra ,vagy a Compess by size -ra (utóbbiba pontosan csökkentheted a méretet ,az elöbbiben pedíg a színek csökkentésével)
ui:Ha megint félremagyaráztan akkor a faq-ba levan írva.<#wave>#wave>
Nem az a gondom hogy nem tudom a képeket berakni ,hanem hogy a képek mérete összesen meghaladja a 8 MB-ot.És így nem lehet berakni Nick képnek.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Utána az új frame-be csak azt a képet tedd láthatóvá (az objecteknél annál legyen csak szem-jel)
És ha még egyet akarsz akkor ugyanezt tedd meg.<#wave>#wave>
Már régóta tervezem hogy én is animálom valamivel a fejlécemet.
Most készültem el vele.Jó persze még amatör munka de legalább már mozog valami.Így is elég sokáig tartott mire rájöttem hogy mit hogyan .
A kérdésem az lenne hogy miképp lehetne azt elérni hogy más képpekkel( konkrétan háromra gondoltam)együtt jelenjen meg váltakozva.
Mert ha több képet berakok akkor már jelentõsen tullépem a 8Mb-os limitet.
Bocs hogy ilyen láma vagyok ebben a kérdésben,de még csak most kezdeném használni.
Elõre is köszi ha valaki válaszol.
Ja és mielõtt megkapnám,néztem a Faq-ot.