22
  • UNREG
    "Nintendo sose linkel. Ok mernek ujitani nemcsak a regi bevalt dolgokat fenyesiteni."

Mert aztán a PSP-ben semmi újítás nincs? LOL, te aztán tényleg egy elvakult N-es vagy!
  • cue
    Még három képernyős is volt! :)
  • Nenrandil
    A PSP bizti jobb lesz ha a funkcióit nézzük már akkor jobb... és a kivitelezése is jobb...
  • NEXUS6
    A Ntendónál az ergomókusok, bocs ergonómusok szabadságra mentek;)))

Hát nem tudom, miközben nyomom a SztírFájter2006esixszet, és éppen Vega dédunokájával kűzdök nem hiszem, hogy a lábam közé fogok nézegetni, hogy vajon mennyi a horszpóverom. Ha meg igen akkor buktam a meccset;)

Szal az köztudott, hogy az ember látótere horizontálisan nagyibb mint vertikálisan, nincs olyan lény aki ezzel kényelmesen tudna jáccani, kivéve az 1szemű marslakókat, meg a Ntendó valamelyik nagytudású manegerét.

Nálam is a PSP a nyerő.
  • Nenrandil
    Ez igaz!
  • valaé valaé ná
    Hát ebből akkora bukás lesz fiúk, de akkora, hogy még a Nokia is röhögni fog rajtatok.
  • valamit
    Az biztos, hogy full kvarcjáték érzést ad. Amivel mondjuk én személy szerint azért elég sokat el tudtam ökörködni annakidején, pedig volt vagy 3 fajta játék ami közül válogathattam otthon... Ezzel együtt az Atari Lynx/vagy még régebb óta igazából csak a programok változnak ezeken a gépeken, valszeg azok sikeressége dönti majd, melyik lesz a nyerő.
  • Geeryy
    szanalmas. mintha 1990et irnánk vki szolna nekik hogy 2004-van.
  • HuAn82
    Szerintem a Sony ismét nyerő lesz ilyen konkurenciával szemben.