22
-
#22 "Nintendo sose linkel. Ok mernek ujitani nemcsak a regi bevalt dolgokat fenyesiteni."
Mert aztán a PSP-ben semmi újítás nincs? LOL, te aztán tényleg egy elvakult N-es vagy! -
cue #15 Még három képernyős is volt! :) -
#11 A PSP bizti jobb lesz ha a funkcióit nézzük már akkor jobb... és a kivitelezése is jobb...
-
#10 A Ntendónál az ergomókusok, bocs ergonómusok szabadságra mentek;)))
Hát nem tudom, miközben nyomom a SztírFájter2006esixszet, és éppen Vega dédunokájával kűzdök nem hiszem, hogy a lábam közé fogok nézegetni, hogy vajon mennyi a horszpóverom. Ha meg igen akkor buktam a meccset;)
Szal az köztudott, hogy az ember látótere horizontálisan nagyibb mint vertikálisan, nincs olyan lény aki ezzel kényelmesen tudna jáccani, kivéve az 1szemű marslakókat, meg a Ntendó valamelyik nagytudású manegerét.
Nálam is a PSP a nyerő. -
#9 Ez igaz! -
valaé valaé ná #7 Hát ebből akkora bukás lesz fiúk, de akkora, hogy még a Nokia is röhögni fog rajtatok. -
#6 Az biztos, hogy full kvarcjáték érzést ad. Amivel mondjuk én személy szerint azért elég sokat el tudtam ökörködni annakidején, pedig volt vagy 3 fajta játék ami közül válogathattam otthon... Ezzel együtt az Atari Lynx/vagy még régebb óta igazából csak a programok változnak ezeken a gépeken, valszeg azok sikeressége dönti majd, melyik lesz a nyerő. -
#4 szanalmas. mintha 1990et irnánk vki szolna nekik hogy 2004-van. -
#3 Szerintem a Sony ismét nyerő lesz ilyen konkurenciával szemben.