13095

Üdvözlünk a FEAR Topicban!

Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!

fear1b.jpg

Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2

Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.

FAQ - 2006  I  FAQ - 2014

• Sund
    Hát ezek a klánok között vannak furcsák. A kedvencem az volt, hogy 1 óra leforgása alatt megismerkedtünk, felvettek a klánba, kirúgtak a klánból, és bannoltak. :)))
  • Sund
    Mert csak így tudták attól megmenteni, hogy a multi része elsorvadjon. :)
  • mike0013
    miért ne xD?
  • bakvarnyu
    Miért lett ez ingyenes?
  • Blenda Stompa

Ha már elég jól tolod akkor megpróbálhatsz komolyabb klánokba (GOW, MIA stb.) bekerülni - miután bizonyítottál nekik -, bár erre kevés az esély.
    Vagy alapits egy klánt és toborozz emberkéket, vagy kismillió public klánszerver van a FEAR-ben, ahova ha belépsz a töltés alatt látni lehet hogy "we're looking for new members". Valszeg ott lesz info is az elérhetőségükről.
  • Sam16
    háát nagyon sok helyen megfortultam Infinity-s csak nagyon rövid ideig voltam de sok helyet megártam már
  • Fsensei
    Szerintem azt említsed meg hogy milyen klánba játszottál ne azt hogy milyen játékkal:DDD
  • Sam16
    Hali Szeretnék klánba menni 17 éves vagyok ugyhogy valami velem ídős társaságba érdekel a játék elötte én COD illetve BF 2 stb játékokat toltam. Ha valaki tud ajánlani helyet akkor írjon Privibe vagy csak jelezze. köszi elörre is
  • MrW
    eredeti? ahhh LOL..dehogy.
    "neked az alap f.e.a.r van akkor az 1.7 böl az 1.8gb -os verzio kell"
    Ez alatt a Combatot érted?
    amugy én is találtam Eu-s patchet(az 1.07-es 300mb)
  • Richard90
    asszem október vége fele
  • marco2
    sziaztok mikor jelenik meg a kiegészítés?
  • j6
    Ha a Combatot is felraktad már csak játszanod kell, nem kell sem patch, sem az alap játék.
  • sztz
    De van, pl HUN SZ :)) de az zárt.. amugy azokon a szervereken ahol komolyabban nyomják mindenhol le van tiltva a super... pl MIA, ta1nted,SZ,stb...
  • Sam16
    felraktam a gémet a lekért CD kulcsal és utána a combat-ot is de utána melyik patch kell és hogy honnan tom leszedni?
  • Lord Oswal
    Hali én tök új vagyok a FEAR világában és állati jó kis cucc kedvenc fagyverem benne a C2A2(nem tom hogy kell irni :). és az eggyetlen bajom vele hogy idegesít az a sok penetratoros meg rakétás noob (akinek nem inge ne vegye magára nem akarok senkit se megbántani de ha idegesítő akkor idekesítő) És az lenne a kérdésem hogy nincs egy szerver ahol ez levan tiltva vagy csak a rakéta?
  • j6
    Végülis ha nem eredeti, akkor is elég az EU-s patch. Csak igényelni kell a Combathoz egy kulcsot, majd kicserélni a key.ini-ben
  • Sam16
    Lehet 1 kérésem aki jatszik már vele az tud nekem segíteni MSN-en hogy mit meg hogy pontosan mit mikor kell felrakni és hogy mit (a combatot már letöltöttem) plz valaki aki felvenne MSN-en az írjon előre is köszi és érdekelne klán dolog is
  • Szikorarobi
    Mar van EU Patch is. Kepzeljetek mar nem csak az Amcsik frissithetik a jatekot! Hat nem csodalatos?
  • Sarapetike
    (HA EREDETI) ezt nem is tudtam akkor bocs
    :)
  • j6
    Elég a 300MB-os patch is, ha eredeti FEAR-ed van. + Kell még egy kb 70MB-os fájl, amivel felül kell iratni a játékét (EU-s verzióból lesz amcsi). Link valahol pár oldallal ezelőtt volt hozzá(Szikorarobi linkelte).
  • Sarapetike
    neked az alap f.e.a.r van akkor az 1.7 böl az 1.8gb -os verzio kell
  • MrW
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, lehet h hülye kérdés, de ha felrakom a rendes Fear-t, elég e hozzá az 1.07 patch, vagy kellenek az elözőek is. Csak azért gondoltam erre, mert a 7-es patch 300mb, és pl az 5-ös meg 400, tehát h a régebbi patchek esetleg tartalmazhatnak olyan szükséges dolgokat, ami nincs benne a 7-esben.Szal? köszi
  • Sund
    ebben DOK-ban a legidősebb arc is 17 éves. :O

Amúgy meg miért ilyen erős mostanában penetrator?!!
  • Sarapetike
    valami gyönyörüen fut :) és nagyon jó is lesz a kieg kafa!!! sokat fogok vele játszani :) :)
  • j6
    Innen is letölthető, de kulcsot a hivatalos honlapról kell kérni.
  • Richard90
    tess.. minden le van írva
  • Sam16
    Hali 1 kérdés tkéletesen fut a Multi? ezzel a hócipővel meg mindennel mert akkor énm egyekl meg hogy honnan lehet letölteni még ezt a combat cuccot mert a hivatalos lapon kurva lassú 13 nap lenne
  • mike0013
    xDDD
  • pinehead
    tök yo, hogy itt is securom-os a demó...
  • vdini
    hungs mindig tiszta lagg volt vagy csak mostanaban lett az? egyekent meg tagfelvetel a DoK klánban
  • Blenda Stompa
    Sokkal durvább lesz annál...meg kell ölnöd a főgonoszt, amiből kiesik egy durva relic, és abból lehet király bázist építeni!
  • Sund
    s a Föld lakosságának háromnegyede vérben áll?

úristen, szerintem ezt a játékot tedd le gyorsan, mielőtt nagyon leromlik az álapotod...
  • grebber
    Na ennek örülök hogy gyorsabb a kieg!
    Bár azt énsem értem miért nem optimalizálták a sima FEAR-t rendesen!
  • magus
    még csak interval 4-nél vagyok, csak lenne kérdésem. A végefelé mikor kiedrül mindenféle a sztoriból akkor kapok én is ilyen képességeket amivel gondolok egyet és a Föld lakosságának háromnegyede vérben áll?
  • arty
    demo tényleg nagyon rövid volt, ez azt sejteti h a kieg sem lesz hosszú :(

Viszont sokkal gyorsabb, mint a fear! Miért nem adták ki az ilyen módon optimalizált fear engine-t egy patch formájában az alapjátékra??? :(
  • j6
    Nem biztos, hogy ugyanazt a felbontást használjátok.
  • Richard90
    7900gt-vel?????
    nekem fullon 25 fps
    nagyon durva jeleneteknél (sok törmelék, robbanás stb..) lemegy 9-5 fps-re
    3ghz intel, 6600gt 1gb ram
  • reaper4
    nálam sajna fullon az áttetsző szörnyes résznél lement 15fps re néha(amit nem értek , mert amúgy szinte stabil 30. najó néha 20:) ), de nembaj jónak ígérkezik a cucc :)
  • Maxtreme
    1 gyors és 1xű (remélem:) )kérdés.
    A game milyen fájlban, és hol (gondolom a doc & settingsbe) tárolja a favorite listát? :)
  • ffxi
    Combat-ban hogyan tudom aktíválni a taposóaknát?