13095
Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!
Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
Sund #10896 Hát ezek a klánok között vannak furcsák. A kedvencem az volt, hogy 1 óra leforgása alatt megismerkedtünk, felvettek a klánba, kirúgtak a klánból, és bannoltak. :))) -
Sund #10895 Mert csak így tudták attól megmenteni, hogy a multi része elsorvadjon. :) -
#10894 miért ne xD? -
#10893 Miért lett ez ingyenes? -
Ha már elég jól tolod akkor megpróbálhatsz komolyabb klánokba (GOW, MIA stb.) bekerülni - miután bizonyítottál nekik -, bár erre kevés az esély.
Vagy alapits egy klánt és toborozz emberkéket, vagy kismillió public klánszerver van a FEAR-ben, ahova ha belépsz a töltés alatt látni lehet hogy "we're looking for new members". Valszeg ott lesz info is az elérhetőségükről. -
Sam16 #10891 háát nagyon sok helyen megfortultam Infinity-s csak nagyon rövid ideig voltam de sok helyet megártam már -
#10890 Szerintem azt említsed meg hogy milyen klánba játszottál ne azt hogy milyen játékkal:DDD -
Sam16 #10889 Hali Szeretnék klánba menni 17 éves vagyok ugyhogy valami velem ídős társaságba érdekel a játék elötte én COD illetve BF 2 stb játékokat toltam. Ha valaki tud ajánlani helyet akkor írjon Privibe vagy csak jelezze. köszi elörre is -
MrW #10888 eredeti? ahhh LOL..dehogy.
"neked az alap f.e.a.r van akkor az 1.7 böl az 1.8gb -os verzio kell"
Ez alatt a Combatot érted?
amugy én is találtam Eu-s patchet(az 1.07-es 300mb) -
Richard90 #10887 asszem október vége fele -
marco2 #10886 sziaztok mikor jelenik meg a kiegészítés? -
j6 #10885 Ha a Combatot is felraktad már csak játszanod kell, nem kell sem patch, sem az alap játék. -
#10884 De van, pl HUN SZ :)) de az zárt.. amugy azokon a szervereken ahol komolyabban nyomják mindenhol le van tiltva a super... pl MIA, ta1nted,SZ,stb... -
Sam16 #10883 felraktam a gémet a lekért CD kulcsal és utána a combat-ot is de utána melyik patch kell és hogy honnan tom leszedni? -
#10882 Hali én tök új vagyok a FEAR világában és állati jó kis cucc kedvenc fagyverem benne a C2A2(nem tom hogy kell irni :). és az eggyetlen bajom vele hogy idegesít az a sok penetratoros meg rakétás noob (akinek nem inge ne vegye magára nem akarok senkit se megbántani de ha idegesítő akkor idekesítő) És az lenne a kérdésem hogy nincs egy szerver ahol ez levan tiltva vagy csak a rakéta? -
j6 #10881 Végülis ha nem eredeti, akkor is elég az EU-s patch. Csak igényelni kell a Combathoz egy kulcsot, majd kicserélni a key.ini-ben -
Sam16 #10880 Lehet 1 kérésem aki jatszik már vele az tud nekem segíteni MSN-en hogy mit meg hogy pontosan mit mikor kell felrakni és hogy mit (a combatot már letöltöttem) plz valaki aki felvenne MSN-en az írjon előre is köszi és érdekelne klán dolog is -
Szikorarobi #10879 Mar van EU Patch is. Kepzeljetek mar nem csak az Amcsik frissithetik a jatekot! Hat nem csodalatos? -
#10878 (HA EREDETI) ezt nem is tudtam akkor bocs
:) -
j6 #10877 Elég a 300MB-os patch is, ha eredeti FEAR-ed van. + Kell még egy kb 70MB-os fájl, amivel felül kell iratni a játékét (EU-s verzióból lesz amcsi). Link valahol pár oldallal ezelőtt volt hozzá(Szikorarobi linkelte). -
#10876 neked az alap f.e.a.r van akkor az 1.7 böl az 1.8gb -os verzio kell -
MrW #10875 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, lehet h hülye kérdés, de ha felrakom a rendes Fear-t, elég e hozzá az 1.07 patch, vagy kellenek az elözőek is. Csak azért gondoltam erre, mert a 7-es patch 300mb, és pl az 5-ös meg 400, tehát h a régebbi patchek esetleg tartalmazhatnak olyan szükséges dolgokat, ami nincs benne a 7-esben.Szal? köszi -
Sund #10874 ebben DOK-ban a legidősebb arc is 17 éves. :O
Amúgy meg miért ilyen erős mostanában penetrator?!! -
#10873 valami gyönyörüen fut :) és nagyon jó is lesz a kieg kafa!!! sokat fogok vele játszani :) :) -
j6 #10872 Innen is letölthető, de kulcsot a hivatalos honlapról kell kérni. -
Richard90 #10871 tess.. minden le van írva -
Sam16 #10870 Hali 1 kérdés tkéletesen fut a Multi? ezzel a hócipővel meg mindennel mert akkor énm egyekl meg hogy honnan lehet letölteni még ezt a combat cuccot mert a hivatalos lapon kurva lassú 13 nap lenne -
#10869 xDDD -
pinehead #10868 tök yo, hogy itt is securom-os a demó... -
vdini #10867 hungs mindig tiszta lagg volt vagy csak mostanaban lett az? egyekent meg tagfelvetel a DoK klánban -
#10866 Sokkal durvább lesz annál...meg kell ölnöd a főgonoszt, amiből kiesik egy durva relic, és abból lehet király bázist építeni! -
Sund #10865 s a Föld lakosságának háromnegyede vérben áll?
úristen, szerintem ezt a játékot tedd le gyorsan, mielőtt nagyon leromlik az álapotod... -
#10864 Na ennek örülök hogy gyorsabb a kieg!
Bár azt énsem értem miért nem optimalizálták a sima FEAR-t rendesen! -
#10863 még csak interval 4-nél vagyok, csak lenne kérdésem. A végefelé mikor kiedrül mindenféle a sztoriból akkor kapok én is ilyen képességeket amivel gondolok egyet és a Föld lakosságának háromnegyede vérben áll? -
#10862 demo tényleg nagyon rövid volt, ez azt sejteti h a kieg sem lesz hosszú :(
Viszont sokkal gyorsabb, mint a fear! Miért nem adták ki az ilyen módon optimalizált fear engine-t egy patch formájában az alapjátékra??? :( -
j6 #10861 Nem biztos, hogy ugyanazt a felbontást használjátok. -
Richard90 #10860 7900gt-vel?????
nekem fullon 25 fps
nagyon durva jeleneteknél (sok törmelék, robbanás stb..) lemegy 9-5 fps-re
3ghz intel, 6600gt 1gb ram -
#10859 nálam sajna fullon az áttetsző szörnyes résznél lement 15fps re néha(amit nem értek , mert amúgy szinte stabil 30. najó néha 20:) ), de nembaj jónak ígérkezik a cucc :) -
#10858 1 gyors és 1xű (remélem:) )kérdés.
A game milyen fájlban, és hol (gondolom a doc & settingsbe) tárolja a favorite listát? :) -
#10857 Combat-ban hogyan tudom aktíválni a taposóaknát?