F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Privi ment

Egy jo bableves sose rossz!!

En nem. Most neztem a Sierrat es szarra van terhelve. Csak kozlom hogy nincs angol patch. Hiaba toltod le nem lesz jo. Csak amerikai van. Szedd le inkabb a Combatot. Ha tudod....

Nem jol allsz hozza a dolgokhoz. Ha te szeretnel jatszani de nincs penzed hogy megvedd, szerintem orulnel hogy vegre van egy ceg aki ingyen ad valamit. En ennek orulok. Ja te megvetted esetleg es bant hogy az is tud jatszani aki nem adott erte penzt? Erre no comment.

"Egyszerûen bosszant, hogy azoknak szolgáltatnak servert akik nem vették meg! Ennyi."
Miert is? Tan te servert berelsz? Es nyitva hagyod hogy barki jatszon rajta?
Szerintem kizart. Akkor miert is vagy felhaborodva?<#idiota>
Fura egy ember lehetsz.

Csuhai G
Valaki tud adni 1 linket ahonnét gyorsan lejön a Full 1.07 patch?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Frissult a FAQ.

Halfer
Egyszerûen bosszant, hogy azoknak szolgáltatnak servert akik nem vették meg! Ennyi.

Komolyan nem ertelek benneteket. Mindenhol ezzel van tele minden.
Ingyenes a FEAR multi. Minek ehhez faq? Toltsetek le es jatszatok. Mit kell ezt tulbonyolitani.

Halfer
Olvasgattam itt az üzeneteket, de azért mindet nem fogom sry, lenne egy két kérdésem. Aki leugatna nézzen el felette pls 😊

1. Kell hozzá az alap FEAR?
2. Most akkor mindenki játszhat vele, akinek tört verzió van? (Mellesleg megjegyzem hogy ha igen akkor ez nagyon furcsa /serverszolgáltatások/ és kib*szás is)
3. FAQ-ba nem kerül be errõl vmi bõvebb infó?

Elõre is thx.

grebber
Nekem freemail-re pik pak megjött!

Next PC upgrade: 2022

Pretorian
Jahh, Freemailre, Citromailre nem szeretne megérkezni, AIM-re viszont egy pillanat alatt megjött.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

grebber
Mindegy már csorog a Full.

Érdemes hotmail fiokot regisztrálni, mert én is megfigyeltem, hogy Magyar domainre nem szeresse küldeni.
berlinboy6329
Francba,mikor jön meg a CD-kulcs?kitötöttem a név,e-mail... részt,aztán vmi totó,aztán megint visszadobott.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

sztz
Délelõtt 1000 játákos😊)

Szerintem megsérült.
grebber
Nekem valami gáz van mert alul ahol a vetiószámot irja a game már ott is ez van 1.0-ERROR: Invalid String ID.

Belépek a multis beállitásokba és ott is ERROR: Invalid String ID ilyen sorok vannak 😞

Fasztudja mi ez 😞

Leteszteltem, és nekem tökéletes.
Ez a CQ tényleg fasza, kár, hogy dolgoznom kell. 😊
grebber
Na oké ez fasza sehova nem tudok belépni mindehol ezt irja.
Asszem maradt az 1,8GB-os verzió leszedése 😞

grebber
Nekem a hungs.hu CQ szerver azt irja hogy ERROR: Invalid String ID és nemenged be 😞

Mitõl van ez?

köszi

na a második meccsen második lette 😊 azért nem rossz másodjára 😊
amúgy ilyen pontokat kellett elfoglalni

UltimateGamR
PLZZZ egy cd kulcsot!!!!!

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

Felesleges adni.
Belsõ keresõben megkeresed a szervert, vagy a hungs.hu szervereket.
Kicsit várni kell míg a belsõ keresõ megfrissül, utána sorba teszed név szerint, és könnyen megtalálod.
UltimateGamR
Valaki plz küldjön egy cd kulcsot Privátba , hiába regisztrálok nem kapok semmit az email cimemre ( már 3at is kipróbáltam ). thx

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

grebber
Magyar szervert nem látom a game szerverei között 😞

egy kérdés? minden fegyverrel "illik" menni? pl gondolok én itt arra a szögbelövõre?
ja és tudnátok adni maygar szerver ip címeket?

Mennyien játszanak most? Itt vagyok a melóhelyen de nagyon kíváncsi vagyok! 😉
Hehe
Úgy látom CQ befutott.
Kora reggel tele a szerver.
Lacc
Ezt a Stockpile-t láttam eddig az új mapek közül, de nekem nem nagyon jött be eddig. Kicsit elnagyoltnak tûnik, és túl nagy terek vannak benne, ami nem illik ehhez a játékhoz szvsz. Az is biztos, hogy nem elegen voltunk rajta, mert egymással fogócskáztunk, aztán örültem ha láttam valakit.

De volt másik véglet is, annyian voltunk, hogy spawn után ha léptem kettõt, már biztos lehettem benne, hogy mögöttem megint spawnolt valaki 😄
Ti tudtatok regelni a combat-ra ingyenes cd-keyért? 😊
Én mindent jól kitöltök no hibaüzenet majd submit és semmi e-mail nem jön 😛
Noh 3 port berugva.
de szep logo 😊

mooo
Na az igen...
Gondolom egy es sem volt bent. Azert lett lezarva mert rengeteg uj jatekos van. Es mar nem tudtunk bemenni toluk. Az meg hogy onkenyesen befoglalja valami magyar csapat a szerverunket kezd mindennapossa valni. Szoval jelszo csere lesz mert minket egetnek le. Majd a normalis jatekosoknak megmondjuk a sok karomkodo tinininja meg menjen ahova szeretne. Ezert is volt a 10314 es hozzaszolasom. hihetetlen milyen neveletlen nemelyik. Szerintem akad kozottuk egy ket agyilag erosen serult is. Foleg amikor minket zavarnak ki a sajat szerverunkrol mert waruk lesz ott. Komolyan az agyam megall toluk neha. A pofatlansag mar nem is kifejezes.

Lacc
No, voltam bent pár körre, nem mondom, ez még mindíg intenzív 😄

Az serverrõl mondjuk rögtön ki is akartak rúgni ahogy beléptem mert ahogy láttam, valami klános gyakorlás ment. Viszont akkor nem értem, miért nincs más pass, hogy ne lehessen ilyenkor belépni?
ha fel tudod installálni egy combatos cdkeyel vagy utólag arra módosítod valahogy akkor biztos lehet.

Most már a warez FEAR-rel is lehet legálisan (1.07patch feltelepítése után) multizni.??
Vagy csak az 1.9Gb-os Combat-tal?

BlendaStompa ha erre jarsz add meg pls az msn-ed privatban.Koszi.

reger
kössz

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

külön telepíti

reger
Majd ha leszedtem ,és teszem fel ,az ugye nem zavarja meg hogy van feltéve egy nem
eredeti F.E.A.R ,vagy szedjem le?

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

sztz
1000 játékos!!! és ez csak az elsõ nep! még most terjesztik majd! 😊+ akinek lassú a nete az csak holnap jön😊

persze. az a legkényelmesebb.
Sebaj.
Hamarosan +3 port 😊
Régi Kung-fu port mehet? 😄
te milyen szerverkeresõt használsz?
vagy alapból bemész a játékba és ott keresed a szervereket?

Jah kurva nagy szivatás, hogy mindenkinek ingyenes lett a cucc. Teeee. 😊

Na most az elõbb megint toltam egy 30-5öt. Közben 3* kicsrélõdött a garnitúra. 😄 840 játékos volt online.
ez a combat rendesen feldobta a fórum használatát😄 csak ma 100 üzenet érkezett
muhaha ismét egy átverés a sierra részérõl? 2 map és 0 fegyer? szivatás...
lol😄