F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor biza táp kevés.
És ez nem a játék hibája.
Az indok igen egyszerü, jól megterheli a géped és a VGA karidat, ezáltal többet fogyaszt, és így kiderült, hogy a gépedhez képest kevés a tápod teljesítménye.
Most már játék közben is újraindul amikor kedve van,Sõt most már akkor mihelyst betöltötte a mapot,és még a kompatibilitását is Windowes Me-re raktam,mert b*x*k XYP-n elindulni.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
tcp 3783,6500,6667,28900,29900-29901 udp 6515,13139,27900
ez mind ott van.-
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
de letöltöttem mannulálsian és jó lett 😊
Jobb klikk a Sajátgép ikonra, tulajdonságok/speciális fül/"indítás és helyreállítás" beállítások gomb/ "Rendszerhiba" Autómatikus újraindítás elöl vedd ki a pipát.
Ha valami baja van, akkor kapsz egy kék halált újraindulás helyett, amibe leírja, hogy mi a fene baja van.
Ha így is újraindul, akkor biza kevés a tápod.
Next PC upgrade: 2022
Amúgy nehéz olyan servert találni (Punkbuster nélkül), ahova ne jönne be valami gyökér a 900-as pingjével 5 perc után, Punkbusterrel pedig állandóan ledobnak a serverek, pedig nem csalok, és extra kontentet sem töltöttem le egyszer sem.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Sry h OFF de hátha tudjátok
a mozilla letöltõjével kezdtem el leszedni már lejött 35% és azt nemlehet h a flashgettel fojtassam? mer a mozillával ha szüneteltetem akor megin kezdhetem elõrrõl a letöltést..és az megin sok idõ..még tegnap kezdtem el...és fojamatsoan ment a gép mostmár kéne neki egy kis pihi
ON
Az lenne a problémám, hogy akármiylen grafikán játszom a FEAR Combatot mindig beakad amikor kiír valamit a képernyõre (xy is killing spree, x killed y, you killed xy stb.). Addig teljesen akadásmentesen fut, azután jön egy szöveg és beakad egy pillanatra és ez így egy sok fõs szerveren jelentõs mértékben ront a teljesítményemen.
Konfig:
Amd 3200+
MSI6600GT 128mb PCI
1.5 gb ram 400mhz + 4 gb virtuális memória
Gondolom ezen a konfigon nem kéne még a leglowabb grafikán is iylet csinálnia. Ha valaki találkozott már hasonlóval és rájött a megoldásra annak megköszönném, ha megosztja velem. Ha a játék meg mindig is iylen volt, akkor asszem hanyagolni fogom😊
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
De hiányzott már.
Hamarosan indul még 3 port. (6 hungs.hu ebbõl 3 norad-os lesz) ha minden jól megy.
Egy jo bableves sose rossz!!
<#worship>#worship>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
http://furik.myip.hu/fearcombat_en_107.exe
Megnézem...
Nah, most átlag 50-el szedi, szal' vannak rendesen.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Nem tud valaki egy alternatív forrást, mert ami a FAQban van, sajnos 7kb/seccel osztja.. =(
Épp elememben voltam,írtottam mindenkit,kép elsötétül.Bumm újranindul.De már másodjára!
Nem tudjátok miért lehet?
Ehhez képest ami most van az nagyon jó.
Tuti, hogy hosszútávú befektetés ez a Monolithtõl.
Akad mint a szar.Nem is csodálom 9600-os radeonnal.
Voltam 4. 3. meg 1. 😊
Le is írtam "véletlen" az elõzõ hozzászólásomban.
És még mi?
Felfuttatás a fear kiegészítõhöz, reklám, és még a jóisten tudja.
Sztem még egy kis mézesmadzag is van benne 😄
És örülök neki, hogy ingyé adják a multit, így talán biztosítva lesz a játék jövõje.
Remélem...
Pont azért hagytam abba, mert beta idején többn játszottak vele mint az utóbbi idõben.
És akár hogyan is, szeretem ha alig férek be egy szerverre, és pár száz szerver között válogathatok.
Fõleg egy olyan játéknál, ahol a konfigolási lehetõség a csillagos égig rug.
Az eszement hentes DM-tõl a kamikaze atombombáson keresztül, a full swat szerverekig.
Ne mbaj, támogattam a fejlesztõket (megérdemlik) és most már tudom írtani a kezdõket. Hogy pislognak mindig.<#eplus2>#eplus2>
Különben ezzel lesz tele a topic