13095

Üdvözlünk a FEAR Topicban!

Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!

fear1b.jpg

Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2

Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.

FAQ - 2006  I  FAQ - 2014

• Tatyla
    Mikor jelenik meg ez az állat játék?
  • Glpetyus
    #92 ^.^

• Glpetyus

UP ^.^
  • grebber
    Preview (F.E.A.R. - 1up)
  • Glpetyus

Letöltöttem egy régebbi videót(még nem láttam)
    ...amiben a liftes jelenet van(a kislányal)...hát eszméletlen vazzzeg :P
    Az emberek mozgása vmi eszméletlen durva
    (a grafikáról nem is szólva)
    Nem kizárt,hogy egy jövQbeli siker-játékról beszélünk
    Csak sajna nagyon arrébb van a megjelenés...és gondolom még csúszik ez is 1-2 évet :P
  • Esrohnoil
    Ez az egyik kedvenc képem. :)
  • grebber
    Képek.

• grebber
    Interview
  • PyRex
    jaja én sem innék előre a medve bőrére, de alapból a video alapján jobb lesz a hangulata, mint most a Doom3-nak pl. :)
  • Seth
    Kiba király játéklesz ez...főleg hogy még Neo módjára bunyózni is lehet...nameg a belassításkor a robbanások eszméletlenek (főleg a hang és lökéshullám) . Nameg az a kiscsaj..hát enyhén parajáték lesz..
  • Gabe18
    Várjál te még avval szerintem.Majd egyszer csak közlik hogy hoppp,most csuszunk kicsit.Manapság ez már divat...
  • grebber
    Nagyon zsirság lesz ez a game azt a semmiből jött nem kell rá várni éveket :)
  • PyRex
    UP, láttátok azt a 3 nagyméretű movie-t??? DÖBB!!!
  • Glpetyus
    UP :)
  • grebber
    FEAR preview
  • grebber
    2 új wallpaper
  • grebber
    FEAR fan site
  • grebber
    F.E.A.R., Preview
  • Seth
    Brrr....félelmetes
  • grebber
    13:14 a movie és eléggé ütös de nem is fokozom tovább egyszerűen king lesz és kész.
  • grebber
    F.E.A.R. - Full E3 movie

After splitting the F.E.A.R. E3 movie into three small parts, Gamespot now offers the complete F.E.A.R. movie.
    Btw: if you´re not a Gamespot member you can also grab the movies from this German F.E.A.R. fan site...
    IDE

Ha jól láttam lesz benne bulet time.
  • gergou
    En is lecsekkoltam az uj videot, ezt a gamezt mar nem lehet elrontani, az egyetlen problem vele, hogy meg egy evet kell ra varni:(
  • grebber
    Nagyon kira game lesz ez és kicsit para is lesz majd benne a trailert látvám.
  • grebber
    Napi F.E.A.R. dózis

[2004-06-11 @ 08:15 - ZeroCool]

A GameSpot máris kiadta az E3-as F.E.A.R. prezentációnak a második felvonását. Mitagadás egy igen ütős játékról van szó, ez már az előző videjón is bebizonyosodott. Ezt is feltétlen lessétek meg, mert szerintem megvan a 2005-ös év egyik legnagyobb sikervárományosa! Hamarosan természetesen érkezik a jobbminőségű változat is, csak egyelőre ki kell várnunk a GameSpot exkluzívitását...
    Trailer
  • Glpetyus
    F.sz kivan,én nem tok onnan tölteni..:((
  • grebber
    Ja kegyetlen fasza kis game lesz csak remélem valami faszsággal nem rontják el.
  • Sadun Tryst
    Kár, hogy elég szar minőségű a videó... De amit viszont tartalmaz, az nagyon über! ^^
  • grebber
    Új movie
  • Glpetyus
    Sztem viszont qrva jó!!
  • Csacsi
    Hát nem tudom, engem a videó nem győzött meg.

Kezdjük ott, hogy egy lövéssel leterített két ellenfele, és darabokra szaggatta közbe az üveget.

A másik, mikor fejel lefel vannak az autóba, és balra néz a vezetőre, akkor az tök sima arckifejezéssel, mintha sima úton mennének nyugodtan ül, és néz. Szóval az szerintem elég gáz, hogy teljesen úgy néz ki, mintha nem is fejjel lefelé lennének.

Verekedés fps nézetből meg szerintem elég nagy hülyeség, de mind1.

Szóval nem volt egy nagy szám szerintem ez a video.
  • Glpetyus
    Valami új hír??
  • Lacc
    Baba kis játék lesz ez.
  • grebber
    F.E.A.R.: a rettegés foka

Sogun, 15:39 - Játék: Akció

(IGN) Csöpögnek az információk a mindenkit foglalkoztató Monolith misztikumról. Legelső játékuk a Blood volt. Azt nagyon jól eltalálták. Következett a szenzációs Shogo, amely először tartalmazott PC-n a 3dfx által beharangozott blur, azaz mozgás közben elmosódó tárgy effektet. Jött a NOLF, majd betalált az istendurva TRON 2.0 de nagyon.

Folytatások kipengetése helyett kiváló döntést hoztak a Monolith fődizájnerei. Először is kidobták a Littech motort és építettek maguktól olyan DirectX9 mozsárágyút, ami szívükhöz a legközelebb állt. Totális akciófilm élvezet átadása volt a céljuk.

F.E.A.R. sztorija:
    Azonosítatlan katonai szervezet foglal el több milliárd dolláros repülésügyi központot. Foglyokat ejtenek, de nem közlik követeléseiket. A kormány válaszul speciális erőket küld be, de gyorsan elvesztik velük a kapcsolatot, mert egy hátborzongató jelsorozat megzavarja az összeköttetést. Amikor megszűnik az interferencia, a katonák sisakkameráján csak annyit lehet látni, hogy valami ellenállhatatlan erő darabokra tépi a őket, mielőtt még reagálhatnának. Tutibiztos, hogy nem a Sarki Vécésnéni hétvégén szórakozás céljából szabadon eresztett szörnyei okozzák a galibát. Az a valami, ami széttépi a katonákat, leginkább egy hatéves kiscsajra hasonlít. Beküldik a paranormális jelenségek és lények ellen specializálódott FEAR osztagot. Nevük a First Encounter Assault and Recon rövidítése. Parancs nem a foglyok megmentése, hanem az ismeretlen fenyegetés kitakarítása az épületből. Csapatod összes tagja speciális képességekkel rendelkezik. A te különleges tulajdonságod a szupergyors reflexeid: emiatt a játékban lesz a Mátrix első része által meghonosított bullet-time effekt és akrobatikus kung-fu. Gránátok szintén belassítva, istendurva buborék-effekttel robbannak fel. Az ellenség falra mászik a gyönyörtől, hogy rád ugorhasson, csapattaktikázik és gránátokat dobál.

Ahogy csapatod egyre beljebb hatol az épületben, ártatlan emberek hulláit találjátok. Úgy néz ki a támadókat nem nagyon érdekli a túszejtéses játék. Érzékelő műszereken jobbára csak statikus zörej fogható. Egyre több a vér a falakon és a padlón. Robbantásszakértőd, Douglas Holiday, egyszer csak fejcsóválva megszólal, hogy nem érti, miért nincsenek golyónyomok a falakon és hiányolja a töltényhüvelyeket is. Kísérteties lámpavillogásos színjáték zajlik le a liftben, mialatt a sarokban pár pillanatra hatévesforma kiscsaj tűnik fel, majd nyoma vész. Hirtelen álcázott – alig látható ellenfelek – támadnak be, akiket üvegfelületeken keresztül könnyebb észrevenni és ezt az előnyt ki is használod ellenük. A fura orgyilkosok ezután drámai gyorsasággal eltűnnek a mennyezet irányába.

A demó legijesztőbb része egy 3D motorral készült bejátszás volt, amiben óvatos kommandósok csapata araszol egy sötét folyosón és nem látják a hátuk mögött – félig árnyékban – lopakodó kiscsajt. Mintha a kicsi lány akaratára történne, a katonákat ismeretlen erő tépi darabokra, közben láthatatlan lyukakon szökőkútszerűen tör elő testükből a vér. Egyik pillanatban a katonák még látják a kislányt, másik pillanatban már eltűnik szemük elől, és ettől pánikba kerülnek. Gyorsan ferde szögekbe dől a kamera és a mennyezetet mutatja, amelyen a kiscsaj gond nélkül sétál.

A Monolith készítőinek 1998-ban, a Shogo készítése alatt jutott eszükbe ez az ötlet és azóta vágyódnak a megvalósítására. Fegyverként használhatók rakétavetők, nehézgéppuskák, taktikai shotgun, távcsöves géppisztolyok és egy taktikai miniatűr nukleáris ágyú, amely hamuoszloppá változtatja az ellenséget. Mozis effektekben sem lesz hiány, mivel láthatunk például 3D motorral bemutatott helikopter lezuhanásos jelenetet és autós üldözést, miközben shotgunnal lövöldözhetünk.
    Megjelenés: 2005.

Info:Hardwired
  • Glpetyus
    Üt:))

Bár azt hittem újjak:(((
  • Sadun Tryst
    F.E.A.R. képségek :)
  • Glpetyus
    :)
  • Sadun Tryst
    ja... :)
  • Glpetyus
    Akkor qrva szar volt...:DDDD
  • Sadun Tryst
    agyatlan hent... a "pici" szó még finomkodás ennél a játéknál, hogy csak "picit"... :D
  • Glpetyus
    "az tényleg gyenge lett"

Csak picit...