13095
Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!
Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
#134 Ugyan, tuti lesz más helyszín is, pl. lesz autós üldözés is. -
#133 Remélem -
#132 Hmm... én vagyok a hülye, v. a főhős tényleg rengeteg találatot kapott és egyszer sem tárazott? -
#131 Asszem nem tévedsz!:) -
Gyusz #130 A videóban csak az épületkomplexumban mászkálhattunk, de a történet más helyszínekre is el fog vezetni, vagy tévedek? -
#129 Hát azért abban kiegyezünk,hogy itt vmit nagyon el kell b.szniuk,hogy ebből szar gém legyen :) -
#128 Attól még hogy valaki sokat playel nem jelenti azt hogy vágja az ilyen dolgokat. :) -
#127 "Hát én nem vagyok egy game szakértő"
khmm... -
#126 Hát én nem vagyok egy game szakértő,de a video alapján ezt csak valami hatalmas bravúrral lehet elbaszni. -
#125 Huhh most néztem meg a videót,és.....egyszerüen nem tudok mit mondani,csak hogy ez kurrrrva nagy játék lesz.
Ebbe a 13 percbe ugy belemerültem,mint egy filmbe,vagy nem is tudom.
Meg a vége háát nem semmi,nagyon várom ezt a játékot is,csak nehogy elrontsanak valamit. -
#124 Ja,olvasnom kéne :P -
#123 Talán mert ellenségek?
A helikopteren mondják is,hogy ismeretlen "félkatonai" csoport elfoglalta a mittudoménmit....
-
#122 Érdekes kis múvi ez! Nagyon jó lesz ez a gamma!
Különösen a vége volt durva! Nőben sose bízz!:DD -
#121 Azok terroristák szerintem és a mi csapatunkat küldik ki(a helikopteren szerintem mondják is nem??,már rég láttam a videót).
Vagy a másik hogy totál be vannak pánikolva(amit nem csodálok) és mindenkire lőnek aki nem az ő csapatukhoz tartozik. -
#120 Ez nagyon fasza lesz.
Lehet anyázni meg minden egyéb de most akik az épületben vannak emberek katonák azok mért bántanak minket?? -
#119 Na haliszka mindenkinek e most gyüttem falúhelyrű é azonnali hatályal nekiálok szedni. -
#118 Úgy tom , hogy azok csinálják , akik az Alien Vs.Predator-t........szal télleg félelmetes lesz..../reméljük :) -
#117 Quicktime playerel ^.^ -
#116 Jó múvi ^.^ -
#115 A dúm3 nem fosatós volt hanem idegesítő, túl sötét volt. Nekem xar volt. -
#114 Na ja. És én??:P -
#113 deszar... :D
mp4-et mivel játsszak le? -
CUCLI #112 [MOVIE] F.E.A.R.
[2004. december 30. @ 11:34 - Mantis]
Nagy reménységnek tartják saját kategóriájában a F.E.A.R.-t, amelyből most futott csak be az E3-on mutogatott demonstráció GameSpot "logótlanított" változata... Mivel azonban arról (illetve azok szeleteiről) igen sokan lemaradtatok, mindenképpen fontosnak éreztük ezt egyben feltenni lokálba. Úgy érzem a videó megtekintése abszolut kötelező!!! Erre tessék: Videjó
(szerkesztve) -
#111 -
#110 ÁÁááá, de amikor a régebbi videókban megjelent a kisláááány, hát az nagyon durva.... Este fogok vele egyedül játszani. És sokkal fosatósabb lesz, mint a Doom3. És még nem is sötét! :) -
#109 Kurvajó az a sok szerteszét repkedő szikra meg faldarab. Főleg hogy van benne bullet time is, azzal durva látványos dolgokat lehet majd csinálni... -
#108 Nekem is szebbnek tűnik, de majd meglátjuk, hogy fog-e rondulni ahogy közeledik a megjelenés :) Remélem nem, mert ez igy tényleg nagyon vérprofi. -
#107 Lacika lefejelte a radiátort?
Iszonyatosan büntetős képek! -
#106 Mondhattok akármit, de nekem ez szebbenek tűnik, mint a HL2.Nem mintha ez jelentene valamit:) -
CUCLI #105 -
#104 -
#103 Ja enyhén odabasz majd.Legalábbis remélem hogy egy mestermunka vár ránk majd a kiprobáláskor. -
CUCLI #102 visszapillantó tükörben láccik hogy motoros "banditák" üldözik őket. -
#101 KENTERBE ALÁZOS. :) -
CUCLI #100 ték =) -
CUCLI #99 F.E.A.R. - élet a HL2 után!
[2004. november 20. @ 20:28 - ZeroCool]
Bár jómagam is még vagy háromszor végigtolom a HL2-t, örömmel tölt el a tudat, hogy utána is lesznek igencsak VÁÁÁÁÁ kategóriás játékok. Ilyen szerintem a F.E.A.R. is. Eszméletlen jó grafika, para történet, élethű ellenfelek, és űberalázatos AI. Ebből a szerény PC-s csúcskategóriás stuffból jöttek ki friss képek. Imhol:
info:gamestar.hu -
#98 Preview ez már angol -
#97 Persze hogy csehül van :( -
#96 -
#95 JövQre valamikor :(