13095

Üdvözlünk a FEAR Topicban!

Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!

fear1b.jpg

Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2

Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.

FAQ - 2006  I  FAQ - 2014

• ati2002
    Ugyan, tuti lesz más helyszín is, pl. lesz autós üldözés is.
  • Glpetyus
    Remélem
  • Esrohnoil
    Hmm... én vagyok a hülye, v. a főhős tényleg rengeteg találatot kapott és egyszer sem tárazott?
  • JackDaniels #131
    Asszem nem tévedsz!:)
  • Gyusz
    A videóban csak az épületkomplexumban mászkálhattunk, de a történet más helyszínekre is el fog vezetni, vagy tévedek?
  • Glpetyus
    Hát azért abban kiegyezünk,hogy itt vmit nagyon el kell b.szniuk,hogy ebből szar gém legyen :)
  • grebber
    Attól még hogy valaki sokat playel nem jelenti azt hogy vágja az ilyen dolgokat. :)
  • Glpetyus
    "Hát én nem vagyok egy game szakértő"

khmm...
  • grebber
    Hát én nem vagyok egy game szakértő,de a video alapján ezt csak valami hatalmas bravúrral lehet elbaszni.
  • báttyó02
    Huhh most néztem meg a videót,és.....egyszerüen nem tudok mit mondani,csak hogy ez kurrrrva nagy játék lesz.
    Ebbe a 13 percbe ugy belemerültem,mint egy filmbe,vagy nem is tudom.
    Meg a vége háát nem semmi,nagyon várom ezt a játékot is,csak nehogy elrontsanak valamit.
  • Glpetyus
    Ja,olvasnom kéne :P
  • Glpetyus
    Talán mert ellenségek?
    A helikopteren mondják is,hogy ismeretlen "félkatonai" csoport elfoglalta a mittudoménmit....
  • JackDaniels #122
    Érdekes kis múvi ez! Nagyon jó lesz ez a gamma!
    Különösen a vége volt durva! Nőben sose bízz!:DD
  • Seth
    Azok terroristák szerintem és a mi csapatunkat küldik ki(a helikopteren szerintem mondják is nem??,már rég láttam a videót).

Vagy a másik hogy totál be vannak pánikolva(amit nem csodálok) és mindenkire lőnek aki nem az ő csapatukhoz tartozik.
  • grebber
    Ez nagyon fasza lesz.

Lehet anyázni meg minden egyéb de most akik az épületben vannak emberek katonák azok mért bántanak minket??
  • grebber
    Na haliszka mindenkinek e most gyüttem falúhelyrű é azonnali hatályal nekiálok szedni.
  • tep
    Úgy tom , hogy azok csinálják , akik az Alien Vs.Predator-t........szal télleg félelmetes lesz..../reméljük :)
  • Glpetyus
    Quicktime playerel ^.^
  • Glpetyus
    Jó múvi ^.^
  • JackDaniels #115
    A dúm3 nem fosatós volt hanem idegesítő, túl sötét volt. Nekem xar volt.
  • JackDaniels #114
    Na ja. És én??:P
  • Esrohnoil
    deszar... :D
    mp4-et mivel játsszak le?
  • CUCLI
    [MOVIE] F.E.A.R.
    [2004. december 30. @ 11:34 - Mantis]
    Nagy reménységnek tartják saját kategóriájában a F.E.A.R.-t, amelyből most futott csak be az E3-on mutogatott demonstráció GameSpot "logótlanított" változata... Mivel azonban arról (illetve azok szeleteiről) igen sokan lemaradtatok, mindenképpen fontosnak éreztük ezt egyben feltenni lokálba. Úgy érzem a videó megtekintése abszolut kötelező!!! Erre tessék: Videjó
    (szerkesztve)
  • Glpetyus
  • PyRex
    ÁÁááá, de amikor a régebbi videókban megjelent a kisláááány, hát az nagyon durva.... Este fogok vele egyedül játszani. És sokkal fosatósabb lesz, mint a Doom3. És még nem is sötét! :)
  • Seth
    Kurvajó az a sok szerteszét repkedő szikra meg faldarab. Főleg hogy van benne bullet time is, azzal durva látványos dolgokat lehet majd csinálni...
  • Lacc
    Nekem is szebbnek tűnik, de majd meglátjuk, hogy fog-e rondulni ahogy közeledik a megjelenés :) Remélem nem, mert ez igy tényleg nagyon vérprofi.
  • Lacc
    Lacika lefejelte a radiátort?

Iszonyatosan büntetős képek!
  • Dynamic
    Mondhattok akármit, de nekem ez szebbenek tűnik, mint a HL2.Nem mintha ez jelentene valamit:)
  • CUCLI
  • Glpetyus
  • grebber
    Ja enyhén odabasz majd.Legalábbis remélem hogy egy mestermunka vár ránk majd a kiprobáláskor.
  • CUCLI
    visszapillantó tükörben láccik hogy motoros "banditák" üldözik őket.
  • grebber
    KENTERBE ALÁZOS. :)
  • CUCLI
    ték =)
  • CUCLI
    F.E.A.R. - élet a HL2 után!
    [2004. november 20. @ 20:28 - ZeroCool]
    Bár jómagam is még vagy háromszor végigtolom a HL2-t, örömmel tölt el a tudat, hogy utána is lesznek igencsak VÁÁÁÁÁ kategóriás játékok. Ilyen szerintem a F.E.A.R. is. Eszméletlen jó grafika, para történet, élethű ellenfelek, és űberalázatos AI. Ebből a szerény PC-s csúcskategóriás stuffból jöttek ki friss képek. Imhol:

info:gamestar.hu
  • grebber
    Preview ez már angol
  • grebber
    Persze hogy csehül van :(
  • Tatyla
  • Glpetyus
    JövQre valamikor :(