13095
Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!
Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
#174 hát még odébb van :( -
#173 csak lenne már június... hmmm... -
#172 joak -
#171 -
#170 Két új kép:1.3. -
#169 jah királyul néz ki -
#168 joak nagyon ^.^
Repkednek ám a testek,meg a végtagok :O -
#167 Új képek:1.2.3.
Van benne célkereszt. -
#166 hajj srácok
azt nem tudja esetleg vki hogy lessz e célkereszt a gémben?
amugy a videot megnézve...hát ja... momdjuk jol birja az ember a golyot
ez is jo kis hentes gém lessz -
#165 Dedurva -
-
#163 Képek.
F.E.A.R. - elmosott gyilok
[2005-01-22 @ 12:48 - ZeroCool] (kommentek: 29)
Eszméletlenül örvendezek, lévén beindulni látszik a marketing gépezet, mely az idei év nagy reménységét, a F.E.A.R.-t hajtja. Eszméletlen jól néz ki az az elmosás effekt, melyet egyre több képen láthatunk. Ez két esetben is előjön: amikor valamilyen robbanás történik a közelünkben, illetve, ha alkalmazzuk az időlassítást. Sajnos a titokzatos horror kislányról még mindig nem lehet semmit se tudni... tény, hogy ő lesz a sztori csattanója. Az új képeket feltétlenül nézzétek meg!
info:Gamestar -
#162 A grafika über, az Assaultot sajnálom :( -
#161 loál! :)))))))))))) -
#160 Bahh...még ez sincs "sehol"... -
#159 Kis érdekesség.
a GamesIndustry érdekes információkat közölt a F.E.A.R. kapcsán. A Monolith egyik embere, Kevin Stephens elárulta, hogy többek között egy next-gen fejlesztésen dolgoznak a F.E.A.R. mellett, melyet az említett játék grafikus motorja hajt. Bár több információ nem került napvilágra, az biztosnak tűnik, hogy nem az említett riogatós-akció FPS next-gen portjáról van szó.
info:Hardwired-ről
Fingom sincs milyen lesz a FEAR utáni game de a FEAR-ből kiindulva én már most kurvára várom -
#158 -
#157 Cikk (angol) -
Gyusz #156 Igazán csinálhatnának nagyobb raklámot is a játéknak, mert szerintem elég kevesen ismerik. No meg videó és képözön kéne, mert így is elég nehéz lesz kibírni a megjelenésig. -
#155 Inkább zsírkirályság :)Ebben az évben a STALKER melett, ezt várom legjobban.
#154 Akkor az már double-time lesz bullet időben :) lővésem sincsen. -
#154 És mi van ha 2-en egyszerre akarnak bullet-time-ot használni? :) -
#153 Ez most jó lesz vagy jó lesz????? :) -
#152 A Gamespotos lánykáknak lehetőségük nyílt kipróbálni a Monolith által fejlesztett játék multiplayer módját, erről közlünk most egy kis kivonatos verziót (thx Hancu):
hat fő multiplayer mód várja a játékosokat, többek között dítmacska, team dítmacska, elimination (last man standing - utolsóként életben maradt győz), team elimination. CTF, assault nem lesz.
a fejlesztők meglepetésre beleépítették a bullet-time-ot a multiplayerbe is! Egy artifact megszerzésével lehet bullet-time módba kapcsolni, viszont időről időre meg kell várnunk, amíg "feltöltődik" ez a kis "szerkezet". Használója a normál játéksebesség 40%-ára lassul le, mindenki más 20%-ra.
a gamespotosok szerint a tűzharcok ritka jól néznek ki. Az eltévedt lövedékek szikráznak a fémfelületen, lyukakat marnak a falakba, artériás lövések nyomán pedig spriccel a vér az emberekből.
a kipróbált verzióban 7 fegyver volt (többek között két, egyszerre használható pisztoly, géppisztoly, shotgun, plazmafegyver), ezekből egy időben három lehet egyszerre nálunk.
Képek:1.2.3.
További képek
#151 Én is a hétvégén néztem meg a GS DVD-jén a múvit...ha ilyen lesz a valóságban is, akkor az egyik kedvencem lesz 2005-ben. -
#150 az ám! -
#149 Látam róla a legújabb videót. Kibasz*t jó lesz a játék -
#148 Az a baj, hogy akkor nem nagyon fogok látni a S.T.A.L.K.E.R.-től.:DDD -
#147 "A Monolith lehetőséget adott a Gamespot lánykáinak a FEAR E3-as (2004) demójának kipróbálására. A privjú nem tartalmaz túl sok újdonságot, viszont kiderül, hogy a játék hivatalos megjelenése ez év június 7-e."
info: Hardwired
-
#146 Ja és meg a június sem tuti. -
#145 Olyan sokára jön csak?????? Baxameg!!:( -
#144 F.E.A.R. - júniusban???
[2005-01-07 @ 21:52 - ZeroCool]
A GameSpot készített egy újabb előzetest, az igencsak titkolt F.E.A.R.-ről. Igazából nem is ez az érdekes, lévén "csak" az E3-o mutogatott videó tényleges demójával nyomulhattak - ergó nem sok újat mondanak. Mindazonáltal megjelent náluk egy dátum, mely szerint idén, egészen pontosan június 7-én érkezik. Nos, úgy vélem vagy azonnal el kellene kezdenie a kiadónak a médiahadjáratot, vagy igencsak el kellene halasztani a megjelenést. Szerencsétlen játék ezerszer jobb annál, mint amennyit eddig mutogattak róla. Sokan még azt sem tudják mi ez a játék...
#143 Megnéztem a kiccsajos videót...ember ez büntetni fog, be se fogom tölteni a cuccost, az hótziher!!!!!!!!!!!! -
#142 Hmmm, nem baj, akkor is tuti volt ez a kis film:) -
Stalker #141 Nyilván devmódban nyomta -
#140 Az tény, hogy sok találatot kapott, de tárazni, tárazott. Nem is egyszer! -
#139 No comment :) -
#138 Mond :) -
Crosshair on-off mond vmit? :) -
#136 És lehet hogy itt meg én vagyok hülye de célkeresztet sem láttam.
-
#135 brutális videok,kell ez a game most!!