13095
Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!
Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
Gabe18 #655 fearhu -
Maxxx #654 Hm.
Ez fincsi...
Beneznek 1 pillanatra ha mar nagy nehezen sikerult osszehozni hogy elinduljon, erre passos a szerver, szuper.
:p -
Fester #653 -
Fester #652 Basszus. Most amikor felmennék, nincs fenn senki. :( -
#651 remélem még holnap is megy a szerver -
#650 GG
Jó volt:D -
#649 Én is igy vagyok vele csak hát edzésen voltam mint irtam is a szerveren kajálok azt megyek. -
#648 fél ora és re:) -
Fester #647 Na vége. Nem jött senki. Azt hittem nagyobb sikere lesz, mert nekem ez az eddigi legjobb hangulatu multis fps. De ezek szerint nem nagy a rajongótábora. :( -
Fester #646 Emberek gyertek a hungs-ra!!!! Nem vagyunk elegen!!! -
#645 Na láttam én is képeket rola elég fincsinek tűnik -
#644 Kössz már töltöm -
Gabe18 #643 #252 -
Thanatos #642 ovlasgass vissza, ha még él ako onnan lelehet -
#641 Mégegyszer valaki pls adja már meg a demó internet oldalát ahonnan lelehet tölteni mert rendszer visszállítás miatt elszállt a telepítő. -
Thanatos #640 a fullnál is jobbanmegéri szerintem :) ráaádásul amire full kijön bia már rég nem lesz téma ha nem olyan nagy dobás..., ha meg az ako fearnek má ugyis mindegy :) -
#639 De mondjuk a fuul még kicsit odébb van tehát felölem mehet a BiA is.
-
#638 A fullról ugatok. -
Thanatos #637 bia sokkal jobban megérdemili mint egy beta de hagyuk :) -
#636 Jó de ha te a szervered ilyen 4vs4 fős a többi botos multira pazarlod (BiA).
A FEAR jobban megérdemli. :) -
Lifeforce #635 biztosan nem lesz gond a fullal sem. -
Fester #634 fearhu gondolom nem változott. -
#633 A rutin, ez dicséretes -
#632 Lifeforce mi a password a server-hez ? -
#631 Másnak nincs szervere csak Lifeforce-nak?
Pedig kéne egy "állandó" szerver ennek a kira gamenek.
Én megtartom ezt a bétát mert hátha a fullt levédik akkor itt lesz ez. -
Lifeforce #630 Elindítottam a szervert.
Nem ígérem, hogy holnap is mennifog, mert ha végigcsináltam az sw:republic commandot akkor abból lesz szerver. :)
Abból is csak addíg amíg ki nem jön a Brothers in Arms: Road to Hill 30... :) -
Gabe18 #629 Nyilvánvaló ez csak egy személyes vélemény.Valami jó biztos van a CS-ben,különben nem játszana vele a fél világ,én speceil nem éreztem rá. -
#628 vannak ízlések, spec nekem inkább a CS:S jön be de az SZUBJEKTÍV vélemény, mint a tiéd is.
engem inkább a játék single része fog jobban érdekelni, de azért ha megjelenik azért a multira is rápillantok majd. -
Gabe18 #627 CS:S sehol nincs ehhez a játékhoz hangulatban.Nagy Call of Duty-s idők óta nem multiztam FPS-el olyan jót mint tegnap ezzel. -
Fester #626 Egy servert! Könyörgöm!!! -
Csak optimalizálják faxányosan, hogy elbírja a vasam.:) -
Fester #624 Jól beszéltél!!!! :) -
#623 elmész te a picsbe:-)
1.Béta még a játék.
2.kb már a béta verzió 10x látványosabb mint a cs:s
3.bullettime
4.robbanás effekt
5.lassításos meghalás atomjó
6.perfect fényhatás
7.szakad a testrész, fröcsköl a vér
8.széteső tereptárgyak, vakolat stb.
9. szerintem fos a géped és nem tudod high szinten hajtani és ez lehet a baj. :-) najó nem :-) ez kicsit sok volt.
de kb szerintem ez lesz az év legnagyobb fps játéka. Mert elég sok újítást pakoltak bele. -
Fester #622 De hova jössz, ha nincs server??? :DDD És azon a 9600-on hogy fut? -
#621 minnyá megyek kb 1 óra múlva multizni szval addig játszátok ki magatokat mert jövök :DDDD -
Fester #620 Cs-hez képest ez überbrutálmód jobb!!!!! A becsúszás, arconrúgás, bullettime, és a grafika!!! ÁÁÁÁÁ Nincs ennél jobb! SE hangulatban, se látványvilágban! -
#619 ez nem csak multiból áll majd -
atwe #618 csak a véleményem -
atwe #617 enél sokal jobb a cssource -
#616 Na látod! Megy ez!