13095
Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!
Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
Gabe18 #695 Most néztem,nekem most is tölti a linkről a bétát,szóval nálad lesz valami gond. -
Robcuskilla #694 ehehe, szóval nem jön le :))) -
#693 -
Robcuskilla #692 vagy válszolni egy egyzerű kérdésre :) az sem nehéz, ha tőlem kérdeznek vmit és kapásból le tudom írni neki rá aválaszt, akkor leírom és nem küldöm keresni. nincs egyébként semmi gond. -
#691 ez nekem is kicsit zavaros :D
FC BAYERN RULEZZ! -
#690 nalátod, akkor meg mit kell próblémázni, vissza kell előszőr olvasni aztán kész -
Robcuskilla #689 az lett volna, hogy flashgetben vagyok, de kb a 90-ik újracsatizás után sem tudom tölteni sajnos. Nem tudom mi lehet a gond, az biztos, hogy egy szálon vagyok és stb. -
Robcuskilla #688 Bár az is igaz, hogy senki se küldött el "durván", vhogy feltétlen reflex volt. Talán ,mert pár túlbuzgó emberke kapásból lámázik, meg lol-okkal dobálózik, jellemző itt :)) Mintha menő lenne, 8-kor meg lövik a pizsit, mert anyu szól :)) Ezek szoktak idegesíteni csak... Csak úgy jött, nem űzök belőle sportot, úgyhogy felejtsük el, a lényeg meg megvan. -
Gabe18 #687 "Az ugye nem gond, ha nem szedi, vagy többen nyomatják le? Mert már elvileg megvan, csak nem jön."
Na most ebből én semmit nem értek...
Én is flashgettel szedtem,lejött simán.
-
Robcuskilla #686 mellesleg tehát szedhető, nem kell semmi jelszó vagy bármi, simán csak link és go download mondjuk a flashgetben? ugyebár. Az ugye nem gond, ha nem szedi, vagy többen nyomatják le? Mert már elvileg megvan, csak nem jön.
Tudod igazából, mi az illegális... érdekes kérdés, ezen fórumokno nem sok játéktémában írnak olyan játékról, melyeket megvettek volna, ez afféle magyar pénztárca szokás... sajnos, hiszen ki ne venné mega cuccokat, ha tudná, talán majd egyszer, szóval óvatosan kezelni? Érthető egyrészről, másrészről viszont mindeki nyíltan beszélhet róla, úgyis tudjuk miről van szó. -
Lifeforce #685 Nos.
Sokan nem értik, a miértet.
Akkor segítek.
Nem egészséges felhívni a figyelmet arra ami "illegális"
Igaz ez nem illegális, de mégis, mivel closed beta demoról beszélünk.
Tehát csak egy kicsit kell belegondolni, és örülni annak, hogy van...
Kipróbálhatod, és még dolgoznod sem kell érte, csak egy kicsit olvasgatni.
Sztem megéri. -
Robcuskilla #684 azért mert sokkal egyszerűbb, mint nyálazni, hogy kerees ide-oda, nem? főleg ha vki fejből tudja. Netbetegség már ez a lámázás barátom. Bár ezt nem mondtátok, így bocs, ha kicsit elvetettem a azt a bizonyost. Általában a netfüggő 12 évesek csinálják, de a lényeg, akinek nem inge, ne vegye magára, az infot meg köszi. -
Gabe18 #683 Nem irtam volna ha nem pont én irtam volna be ugyanezt a #643-ban,szóval nem arra céloztam hogy a 252-ig kellett volna visszaolvanod. -
Thanatos #682 és neked olyan nagy teher visszaolvasni? ha igen akkor más miért törje magát érted? hm? -
Robcuskilla #681 látom az észosztás ugyanúgy megy mint régebben, a visszaolvasnál egy kicsit szöveg helyett, egyszerűbb lett volna leírni, hogy honnan nem? :) nem kell ez a fölényeskedés, mintha olyan nagy teher lenne megmondani. látod-látod... De kösz -
Gabe18 #680 Egy kicsit visszaolvasnál egyből kiderülne.Ha még él,akkor #252 ... -
#679 na csinálok servert :D, de 2 emberre teszem a létszámot szval csak sorjába addig amíg nincs lifeforce servere
sg_server
pass: fitutufi -
Robcuskilla #678 szia mindenki!
honnan is lehet szedni ezt a gamét, azaz a multis bétát? -
#677 1-2 embert a legszarabb adsl hobbi csomaggal is elbir egy ilyen server, 3-4-től már emelkednek a pingek. -
#676 addig mit csináljak -
#675 + akinek ilyen gépe van annak nem hiszem, h szar a netje. hacsak nem olyan helyen lakik. -
#674 elég ha csak addig futtatja amíg Lifeforce nem csinál újra.
a másik + h 512/64 nettel a spanom csinált szervert és (igaz, h csak 1-2 ember) nem volt vele gáz.
na mind1 nem fontos. -
#673 Talán azért mert neki nincs nagy sávszélen a gépe, meg nem akar otthon ded. servert futtatni. -
#672 nem értelek. pár sorral lejjebb írta Lifeforce, h hogyan lehet szervert csinálni.
ha annyira kell akkor miért nem csinálsz? v más?
ez nem leb@szás csak nem értem. -
Fester #671 Kira! Köszi!!!!!!!!! -
Lifeforce #670 Jóhír, 18 órakor újra megy a F.E.A.R szerver.
SW nem jött be multiban. -
#669 Szerintem nem zavaró hogy látom az ellenfél mozgását a grafika sem csúnya már ami ebből a 3 pályából kiderül mi legyen szép pl egy gipszkarton falban.
Effektek oriásiak még mindig.
Az aknák nem zavarnak (pedig általában 200x szopok miattuk) a BT- egyszerűen isten.
Ja és a multiba jóval gyorsabb mint a teszt bár télleg ráfér kis optimalizáció.
Egyebet nemtudok mondani kérem kapcsolja ki.. :) -
Lifeforce #668 Várj mert ma kipróbáljuk az SW-t aztán ha nem jön be multiban, akkor megy tovább a F.E.A.R. szerver... -
Fester #667 -
Fester #666 Nem csinál valaki servert???? -
pinehead #665 most nincs akkor üzemelő magyar szerver???!
:// -
Lifeforce #664 Nah akkor egy kis segítség.
Aki szervert akar indítani, az töltse le ezt.
Kibontod valahova ahova akarod.
Van benne egy install.cmd , azt elindítva már müxik is a dolog.
Ez az a tűzfal amit én is használtam-ok.
Úgy van most beállítva nektek, hogy csak a cdkulcs portját blokkolja, úgyhogy a már meglévő tűzfal nem probléma, már csak azért sem mert ez a tűzfal semmit nem eszik. -
#663 mert nem olvastál vissza... -
#662 na ma lett meg. serverre emtok menni, kreálni nem lehet. csodás. pedig kíváncsi lettem volna -
#661 Van tört server ami magyar? ha nincs akkor valaki pls írja már le hogy hogyan tudok létrehozni mert olvastam olyat hogy a tűzfalla kel valamit csinálni. -
Maxxx #660 hat erdekes...
Alapvetoen nagyon yo.
...de...
-grafika foleg a kornyezet a mostani gyonyoru gamek mellett szo szerint ronda a par szebb fenyforras mellett is
-gepigeny 1 baromsag (most meg ugye, zart beta)
-jatek mar 2-2 embernel nagyon idegesito volt az aknakkal mert minden 6. lepesnel sarokfordulasnal robbantam...most minden saroknal a foldet bamulo aknaszedo legyek 1 multis akciojateknal?
-aki meghal latja az ellenfelet 1 kovetove nyillal falakon at is, ez hulyeseg mar elore lovik az embert
+hitbox betahoz kepest korrekt elegge (ritka 1 jateknal)
+lassitasos/kozelrol embercafatolos(sutgan :)) effekt durva es szep is
Szoval 1 (nagyon) yo multis gamet (+allatyo singlet) hozhatnak ebbol meg ossze ha optimalizalnak 1000el es jo jatekmodokat talalnak ki (alapok mar megvannak nagyjabol hozza).
-
Fester #659 Az gázos. Sajnálom. Nekem szépen fut maxon. Iszonyat nagy ez a játék!!! Megnézném már nagyobb pályákon 15-20 emberrel. Az mekkora lehet!!!! Majd júniusban.... -
#658 Az a baj, hogy gépigényes.A végleges verzió biztos optimalizálva lesz, de nekem fél giga ramnál egy folytában kerreg a vinyó, ami folyamatos beszaggatást eredményez.Pedig szívesen játszanék vele, de állandóan emiatt szívtam. -
Maxxx #657 thx -
Maxxx #656 4 oldalt visszaneztem mielott, elorebb kerestem, de mostmar latom mi a pass.