13095
Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!
Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
#775 majd megmutizom harc közbe ha leszel ma 2 után :) -
#774 Jaja. Kár, h a 2. mapon csak én görcsöltem kézzel/lábbal.
(legalábbis a map 1. felében) -
#773 Ez jó kis menet volt megint :) Csináltunk az előző pályán egy only-unarmed menetet is, hatalmas fun volt! Ütöttük egymást, megnézegettük a kombókat, frankó volt. -
Fester #772 Hmm.... akkor elképzelhető, hogy én tettem. -
#771 Hát csak abból rémlik hogy a robbanás után azonnal kaptam a képembe egy nagy hehehehehe szöveget. :) és Fester volt a feladó. -
Fester #770 Ilyet tettem volna??? :) -
#769 Olyannal talán nem talákoztam,de aknával annál inkább.
Az jó volt mikor irtam a lépső aljánál,te meg rendes voltűál nem öltél meg csak a lépcső tetejére tettél aknát én meg bumm.. :) -
Fester #768 Lényegében akna, csak odaragad falra, plafonra, bárhova, és távirányítóval klikkelsz, és robban. Tehát telepít, lesbeáll, és amikor odaér valaki, klikk a gombra, azt csákány! -
Fester #767 constuction:az üvegtéglafalnál a dobozon, office:az irodában, földszinten a fal melletti asztalkán vagy szekrény, nemtom min. A dockon szerintem nincs remote. -
#766 Remote charge?? Ez mi és mit okoz? -
Fester #765 Remote az én kedvenc játékszerem! Annyira belehet vele szpatni népet....hacsak nem támadnak hátba. :( -
#764 Jah jó kis menet volt :) Ez az akna nagy fun. De Remote chargeot hol lehet felvenni? Mert párszor megszivattak vele de én nem találtam sehol. -
Fester #763 Ez az uccsó menek kegyetlen volt!!!! Ezek a külhoni srácok tudnak lőni bazz! Úgy elkaptak ,csak néztem. De az utolsót kivételesen megnyertük, és sikerült végre 500 pont feltt teljesítenem. -
#762 GRRR ÁÁÁÁ köcsög kiba..ott memóriahibás kékhalálos k..va annya azt bele,hogy ott rohadjon meg ahol van.De már csak 10 hónap és lecserélem ezt a rakás szart.
Pedig éppen -40 pontnál jártam már,erre kékhalál. -
#761 ok. Köszönöm. -
#760 majd m1ek én is de csak 11 körül -
#759 jaja
nagy banzáj volt :DDD -
#758 Lehet már volt róla szó,de a fullban kb hány emberes lesz a multi??
malter: The Moment of Silence 4cd-torrentől. -
#757 van szabad hely már sztem -
#756 melyiket? -
Fester #755 Így jártunk. -
#754 jo volt az aknás buli:) -
#753 Én is amiatt nem mentem, pedig lekapcsoltam a letöltést a game érdekében. -
Fester #752 Fullos aserver, úgyhogy nem jövök. :) -
Fester #751 19:00!!!! -
Fester #750 Végre valaki rám vár!!! :D 09:00-kor jövök. Tényeket nézek, de utánna nincs kegyelem! -
#749 De mennék én is csak hát soron következö gamet kell szednem :( -
#748 Fester gyere má vazz :DDD rád várunk :D
-
#747 mouse 1 gombbal, de ha nem állítgattad be a controllert akkor sehogy -
#746 Miért vagyok szellem módba???? Melyik gombot nyomjan meg hogy beléphessek a küzdelembe???? Ilyenkor meg lehal az oldal -
#745 Hogy a pics**a lehet belépni a csatába??????? mert beállítom hogymelyik csapatba legyek meg a fegyvert és aztán repülök és a csatát nézem -
#744 Sajnos technikai problémák adódtak, amint megy újra, szólok. :( -
#743 GYERTEK MÁ TOLNI, NINCS MOST SENKI ! :)
most megyek, jön valaki ? -
#742 akkor megyek amikor tudok , kaja-tanulás-alvás után bármikor :DD -
#741 Thx. A "mint lentebb olvasható" linkről szedtem le én is annó, ám most 550-es hibát kapunk. -
#740 Nekem akkor is szaggat ha minden minimumon van. De azért fun. A demo nálam van fent mint lentebb olvasható Life mester egyik hozzászólásában. -
#739 Fent van még valahol a demó? Cucli tesónak kellene. -
Fester #738 Este mindíg vagyunk. Legalábbis én. :) -
Lifeforce #737 Azért egy kicsit bajos a dolog :)
Ha lezárom akkor sokszor kevesen vagytok, ha megnyitom akkor meg nem biztos, hogy befértek :) -
Fester #736 Jah. Megy végülis maximum detailen, de szerintem egy kicsit gyengébb gépen is elfut szépen, ha leveszi az ember a részletességet.