13095
Üdvözlünk a FEAR Topicban!
Kellemes olvasást/fórumozást kívánunk!
Walkthrough I Gameplay I F.E.A.R. Online I Multi Gameplay I Multi Gameplay 2
Ingyenes lett a F.E.A.R. Multiplayer.
-
#815 Kösz, majd megyek a hungsra!
-
#814 w+c+jobb klikk - csúszni
w+space+jobb klikk - szállni lehet rugdosva ezzel -
#813 A rugás kombókat hogyan kell csinálni, ha valaki tud, segítsen...gondolom unarmed módban, de hogyan?? -
pinehead #812 köszi a tippet! -
Lifeforce #811 Az egy bug.
Már én is megfigyeltem.
Nekem nem eltünik, hanem nagyon lehalkul.
Ledobom az asztalra, aztán vissza, és utána tökéletes... -
pinehead #810 pfff,eddig ment hibátlanul, most meg eltűnt a gáma alól a hang, így kissé szar azé'....:// -
#809 uppp -
Lifeforce #808 Miröl beszélsz? :)
Megy a nap minden percében :) 0-24 -
#807 "kamcsiban egy kamera " pontosabban rakétában egy kamera:-) -
#806 ja, és mégvalami, szerintem qrvajó lenne ha lenne majd a full játékban lézerkereső a fegyverre szerelve, vagy beállításra lassított rakétakamera, azaz a kamcsiban egy kamera és látod az ellent, vagy esetleg lassítás közben irányítani lehetne a rakétát:)
Vagy gondoljatok bele milyen jól nézne ki a piros aimlaser a füstben:-) -
#805 amúgy általában mikor szokott a hungs lenni? szerintem fel kéne egymást venni msn-en, és szervezni mondjuk 8kor egy partyt:-) -
#804 zone-alarm prom van, sima dsl, és engedélyeztema fear exet, és tökéletesen megy a hungs, semmit nem húzogattam, és tiltottam le. -
Fester #803 Annyira utálom amikor kidob szabálytalan művelettel a kör közepén!!! -
#802 Jah, már megy . thx -
#801 Invalid CDkeyt irt ki :D -
Fester #800 Hungsnak mennie kell, ha engedélyezve van a tűzfalban a gém!!! -
Fester #799 Ohh... én ezt nem próbáltam, mert nekem nem jött be ez a tűzfalas dolog. De a modemkihúzás tuti müxik. :) -
CUCLI #798 mi volt a gáz? -
#797 Na má megvan -
#796 Nos nekem az a gond hogy amikor fel akarok menni hungsra akkor invalid cdkey:) Visszaolvastam, és azt hittem hogy ezt a tűzfalas izét kell csinálni hogy jo legyen, de ezexerint nem. Nos akkor mit kell tennem hogy ne irjon invalid keyt? : ) -
Lifeforce #795 Hogyne lenne rá biztos megoldás: #664 -
Fester #794 Na szóval ha neten szeretnél játszani a hungs serveren, akkor negedélyezni kell tűzfalban, és simán menni fog, és játszhatsz vele. De ha csak elakarod indítani kipróbálni, és egyedül mászkálni pályán, arra nincs egyértelmü megoldás. Nekem az úgy ment, hogy netkapcsolat bevolt nyomva, elindítom hostot, és töltés közben kihúzom modemet. Na így bejött a pálya és örjönghettem egyedül. -
#793 Na szoval ha jol értelmeztem tűzfalban blockolni kell a fear.exet. Viszont igy nemhogy cdkulcsot be tudnék irni, hanem még a szervereket sem látja. Zone Alarm Prom van. Azt is olvastam hogy vmi sygate tűzfalat probálgattatok. Azzal megy? Vagy van más vmi olyan megoldás amihez nem kéne más tűzfalakat pakolgatnom? -
Fester #792 Na ez megint csak állat jó volt. Halltak emberek aknáktól rendesen. De most pihennem kell. :) -
#791 :)) -
#790 most megyek minnyá csak megnézem a megnyert telomat mert most hozták meg :) -
#789 Én megyek mert lejött a game amit szedtem tehát ott a helyem. -
Fester #788 Még gázosabb. -
CUCLI #787 én mennék de kéne a demo -
Fester #786 Az gázos. -
#785 Én akár most is mennék, ha lenne hangja a játéknak. Újraraktam a wint, és hiába telepítem fel ismét, nincs hang játék közben... -
Fester #784 Lesztek ma fenn valamikor??? -
#783 :DD -
#782 jah télleg hüje vagyok :DDDD
elvonták a figyelmemet előbb :P -
#781 mittomain, valahogy ezeket nyomkodom :) -
#780 pont fordítva -
#779 w+c+jobb klikk - szállni lehet rugdosva ezzel :D
w+space+jobb klikk - csúszni
-
CUCLI #778 mikor fog megint működni az ftp részleg?
én már nem tudtam lehúzni a demót :( -
#777 Irnál le pár kombináciot? -
#776 Én is becsúsztam néha-néha, többnyire eredményesen :)