F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
😉))))))

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

tényleg egyszerübb lenne ha cisnálnil hardwirednek meg gamestarnak egy reklám topicot és azzal letudnád hozzászólásaid 90%-t 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

M@TriX
hát ja nem semmi az anyag...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Glpetyus
Az kiba...ott nagy!!!!!

PyRex
UHH! A trailerben, amikor bullet-timeban átrugja a korláton a faszit, az nem semmi!!

Ilyen élethû mozgásokat én még számítógépes játékban nem nagyon láttam...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Glpetyus
Ja nem tudtam😊))

HuAn82
Nála ez már hobby.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Glpetyus
😊)

Voltan
Hát, ez már igy van...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Glpetyus
Hát ez még qrva messze van😞((

M@TriX
kicsit mesze van a megjelenés, dehát a jó dolgokra várni kell...

M@TriX
😉

Glpetyus
Bazzeg😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

M@TriX
ott a link, csak szeretek szórakozni. 😉
na hol a link. 😉

Glpetyus
:?

Glpetyus
Mielött regisztráltam sokat olvastam e fórumot,és megfigyeltem=Grebber nyit egy topikot aztán eltünik😊)

Csak úgy mondom...😊

M@TriX
vagy mégis? 😉
link:

.

Glpetyus
😞(((

M@TriX
arról nem találtam infót...

Glpetyus
Tényleg marha jónak tünik
Mikó' jelenik meg?

M@TriX
amúgy még meleg most készítette a Tiscali

M@TriX
akkor már nem hiába szúrtam be. 😉

Glpetyus

M@TriX
nem, az infók szerint nem lehet vezetni kocsit, de utasok lehetünk majd...

Glpetyus
A qrva anyját a videó ba..ott jó!!!

az elejen a city eleg durva nez ki. lesznek itt jo outdoor okorkodesek + autozasok 😊
grebber
A Trailbõl lestem ki ami kibaszott fasza.

Next PC upgrade: 2022

tul sok jatek nincs aminek jo lenne a grafikaja.
gl: hangulatot meg 1 kep is araszthat (latvanyvilag), de ha kcisi a kepzeloerod ott a trailer
M@TriX
Mondjuk ajánlom a videó megnézését, sztem üt. 😉

Glpetyus
Honnan tudod milyen a hangulat?

Glpetyus
He???

Csacsi
Azért mert király a grafika, attól még nem biztos, hogy jó játék lesz. Bár ez egyéni vélemény, és lehet abból adódik, hogy nem tudok egész nap játszani, minden olyan játékkal, aminek jó a grafikája 😊)

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

grebber
Jó hangulat kira grafika.

HuAn82
dedo...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

valoszinuleg az, hogy tok jol nez ki 😊
trailer aranyos

amugy mi a fenenek oldalt linkelni, ha vki bejon infot akar keresgeleshez meg nem kell a forum.
Glpetyus

Csacsi
Ezt nem igazán értem. Mi látható a képeken?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

grebber
De csak azért mert annyira odavoltatok.

Ha hozzza a game azt ami a képeken látható akkor sirály lesz.

Glpetyus
LOL

grebber

Glpetyus
Ölég jól néz ki mondjuk...

Glpetyus
😄DDDDDDDD

Pyx
nem volt topikja?

képek szépek!

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

shaba23
grabber eccerûbb, ha adsz egy linket a Hardwiredhez, mert ott már minden le van írva és a képek is egy helyen vannak
grebber
E3 F.E.A.R.

<2004. május 12. @ 05:34 - G-San>
Épphogy megtudtuk, hogy a Monolith új játéka F.E.A.R. névre hallgat, a GameSpy máris lecsapott rá. Készítettek egy szép nagy elõzetest, melyben minden eddig megjelent infót leírtak, szereztek pár új képet mellé, és egy videót is! Mivel exkluzív anyagról van szó, nem lokalizálhatjuk, mindenesetre a letöltését mindenkinek ajánlom, még ha ezért "sorba" is kell állnia. A filmet itt találjátok, az elõzetest erre lelitek, a képeket pedig alább tekinthetitek meg.
trailer
Elõzetes

Info: Gamestar

Glpetyus
1