F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na vége. Nem jött senki. Azt hittem nagyobb sikere lesz, mert nekem ez az eddigi legjobb hangulatu multis fps. De ezek szerint nem nagy a rajongótábora. 😞

Emberek gyertek a hungs-ra!!!! Nem vagyunk elegen!!!

rezsofiz
Na láttam én is képeket rola elég fincsinek tûnik <#finom>

sazl : c

Evogordon
Kössz már töltöm<#wink>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ovlasgass vissza, ha még él ako onnan lelehet

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Evogordon
Mégegyszer valaki pls adja már meg a demó internet oldalát ahonnan lelehet tölteni mert rendszer visszállítás miatt elszállt a telepítõ.<#szomoru1>

a fullnál is jobbanmegéri szerintem 😊 ráaádásul amire full kijön bia már rég nem lesz téma ha nem olyan nagy dobás..., ha meg az ako fearnek má ugyis mindegy 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

grebber
De mondjuk a fuul még kicsit odébb van tehát felölem mehet a BiA is.

Next PC upgrade: 2022

grebber
A fullról ugatok.

bia sokkal jobban megérdemili mint egy beta de hagyuk 😊

grebber
Jó de ha te a szervered ilyen 4vs4 fõs a többi botos multira pazarlod (BiA).
A FEAR jobban megérdemli. 😊

biztosan nem lesz gond a fullal sem.
fearhu gondolom nem változott.

Solid Snake
A rutin, ez dicséretes <#crazya>
fitutufi
Lifeforce mi a password a server-hez ?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

grebber
Másnak nincs szervere csak Lifeforce-nak?

Pedig kéne egy "állandó" szerver ennek a kira gamenek.
Én megtartom ezt a bétát mert hátha a fullt levédik akkor itt lesz ez.

Elindítottam a szervert.
Nem ígérem, hogy holnap is mennifog, mert ha végigcsináltam az sw:republic commandot akkor abból lesz szerver. 😊
Abból is csak addíg amíg ki nem jön a Brothers in Arms: Road to Hill 30... 😊
Nyilvánvaló ez csak egy személyes vélemény.Valami jó biztos van a CS-ben,különben nem játszana vele a fél világ,én speceil nem éreztem rá.

M@TriX
vannak ízlések, spec nekem inkább a CS:S jön be de az SZUBJEKTÍV vélemény, mint a tiéd is.
engem inkább a játék single része fog jobban érdekelni, de azért ha megjelenik azért a multira is rápillantok majd.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

CS:S sehol nincs ehhez a játékhoz hangulatban.Nagy Call of Duty-s idõk óta nem multiztam FPS-el olyan jót mint tegnap ezzel.

Egy servert! Könyörgöm!!!

JackDaniels
<#eljen>
Csak optimalizálják faxányosan, hogy elbírja a vasam.😊

\"Never say never!\" W Churchill

Jól beszéltél!!!! 😊

Dj Xyberpunk
elmész te a picsbe:-)
1.Béta még a játék.
2.kb már a béta verzió 10x látványosabb mint a cs:s
3.bullettime
4.robbanás effekt
5.lassításos meghalás atomjó
6.perfect fényhatás
7.szakad a testrész, fröcsköl a vér
8.szétesõ tereptárgyak, vakolat stb.
9. szerintem fos a géped és nem tudod high szinten hajtani és ez lehet a baj. :-) najó nem :-) ez kicsit sok volt.

de kb szerintem ez lesz az év legnagyobb fps játéka. Mert elég sok újítást pakoltak bele.

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

De hova jössz, ha nincs server??? 😄DD És azon a 9600-on hogy fut?

fitutufi
minnyá megyek kb 1 óra múlva multizni szval addig játszátok ki magatokat mert jövök 😄DDD

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Cs-hez képest ez überbrutálmód jobb!!!!! A becsúszás, arconrúgás, bullettime, és a grafika!!! ÁÁÁÁÁ Nincs ennél jobb! SE hangulatban, se látványvilágban!

M@TriX
ez nem csak multiból áll majd

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

csak a véleményem

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

enél sokal jobb a cssource

JackDaniels
Na látod! Megy ez!<#mf1>

hello ez béta játék egy kalap szar gusztus talan az egész

hogy lehet ilyet csinálni

Neeeeeeeee!!! Kérek severt! Nem tudok játszani. Brühühü! Lifeforce lesz újra server?

JackDaniels
Ha valahová belépsz, elõször köszönj!<#kocsog> Anyád mire tanított(ha van)?????😛PPPPPP

Szevasz bazdmeg <#kocsog>!

Ez a béta játék egy kalap szar gusztus talan az egész

Lacc
A server leállt, a SW: Rep. commando miatt 😊
Dj Xyberpunk
HOVA TÛNT A SZERVER? :-(( NEM TALÁLOM A HUNGS-OT 😞

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

Ja, és mûködik ez a kábeles trükk!!! Elindítod hostot, és amikor tölt, szépen kihúzod modemet. Így bejön a játék, és mászkálhatsz a pályán. Nagyon állat! Úgyhogy kísérletezgettem. Végre megtanultam használni remote meg proxy bombákat. És elértem, hogy tökéletesen fusson 1024 maxon! Semmi mást nem kellett kikapcsolni, csak soft shadowt. A shadow detail maradt maxon. Ez az egy kis opció 30-40 fps-t is visszafog helyenként! Nagyon alattomos! 😄

Lehet addigra már nem lesz erroros a cucc. A kis cumót kell fölvenned, amit egy fektetett 3szöggel jelöl a pályán a gém. Ha fekszik a földön, akkor szürke, ha csapattársnál van, akkor zöld, ha ellennél, akkor piros. Na ha ezt tartod kezedben, akkor töltõdik, és ha maxon van, akkor ctrl-al go BT!!!!

Dynamic
Ctrl-lal, ha minden igaz, de meg kell várni amíg feltöltõdik(bal alsó kis csík).
grebber
Mingyá megyek haza remélem lesz szerver és lesz hely most éppen számtech-rõl irok.

Egyébként mivel tudom én elõhozni a bulet-time-ot a gameben?

Error van. Nem tölti be a serverlistát. De gondolom úgysincs fenn senki most....

hornbali
Köcce a segítséget, megy a game! <#worship>

hornbali
Sorry akivel az elõbb jáccottam, csak restartolt a gép <#dumcsi>

Amse
Nem igazán indul.bejön a menü, de nem látok semmit csak fekete képernyõt meg az egeret és hallom hogy csipognak a menügombok.

reaper4
nincs mit! <#vigyor>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

hornbali
Köcce, nézem is.

Tatyla
options-controlsban kell beálitani

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

hornbali
Hol van az a primari fire?