F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

esetleg tipped, hogy mi lehet a gond? 😊) Csak azt ne mondd, hogy keressek vissza 😊))
fitutufi
ahhoz képest hogy új vagy vagyis most jöttél elég nagy a szád<#fejvakaras>
ahogy Lifeforce mondta 😄 , nem kéne magadra felhívni a figyelmet 😊<#felkialtas>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Most néztem,nekem most is tölti a linkrõl a bétát,szóval nálad lesz valami gond.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ehehe, szóval nem jön le 😊))
fitutufi
<#zavart2><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

vagy válszolni egy egyzerû kérdésre 😊 az sem nehéz, ha tõlem kérdeznek vmit és kapásból le tudom írni neki rá aválaszt, akkor leírom és nem küldöm keresni. nincs egyébként semmi gond.
reaper4
ez nekem is kicsit zavaros 😄

FC BAYERN RULEZZ! <#eljen>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

fitutufi
nalátod, akkor meg mit kell próblémázni, vissza kell elõszõr olvasni aztán kész<#wilting>

az lett volna, hogy flashgetben vagyok, de kb a 90-ik újracsatizás után sem tudom tölteni sajnos. Nem tudom mi lehet a gond, az biztos, hogy egy szálon vagyok és stb.
Bár az is igaz, hogy senki se küldött el "durván", vhogy feltétlen reflex volt. Talán ,mert pár túlbuzgó emberke kapásból lámázik, meg lol-okkal dobálózik, jellemzõ itt 😊) Mintha menõ lenne, 8-kor meg lövik a pizsit, mert anyu szól 😊) Ezek szoktak idegesíteni csak... Csak úgy jött, nem ûzök belõle sportot, úgyhogy felejtsük el, a lényeg meg megvan.
"Az ugye nem gond, ha nem szedi, vagy többen nyomatják le? Mert már elvileg megvan, csak nem jön."

Na most ebbõl én semmit nem értek...

Én is flashgettel szedtem,lejött simán.

mellesleg tehát szedhetõ, nem kell semmi jelszó vagy bármi, simán csak link és go download mondjuk a flashgetben? ugyebár. Az ugye nem gond, ha nem szedi, vagy többen nyomatják le? Mert már elvileg megvan, csak nem jön.
Tudod igazából, mi az illegális... érdekes kérdés, ezen fórumokno nem sok játéktémában írnak olyan játékról, melyeket megvettek volna, ez afféle magyar pénztárca szokás... sajnos, hiszen ki ne venné mega cuccokat, ha tudná, talán majd egyszer, szóval óvatosan kezelni? Érthetõ egyrészrõl, másrészrõl viszont mindeki nyíltan beszélhet róla, úgyis tudjuk mirõl van szó.
Nos.
Sokan nem értik, a miértet.
Akkor segítek.
Nem egészséges felhívni a figyelmet arra ami "illegális"
Igaz ez nem illegális, de mégis, mivel closed beta demoról beszélünk.
Tehát csak egy kicsit kell belegondolni, és örülni annak, hogy van...
Kipróbálhatod, és még dolgoznod sem kell érte, csak egy kicsit olvasgatni.
Sztem megéri.
azért mert sokkal egyszerûbb, mint nyálazni, hogy kerees ide-oda, nem? fõleg ha vki fejbõl tudja. Netbetegség már ez a lámázás barátom. Bár ezt nem mondtátok, így bocs, ha kicsit elvetettem a azt a bizonyost. Általában a netfüggõ 12 évesek csinálják, de a lényeg, akinek nem inge, ne vegye magára, az infot meg köszi.
Nem irtam volna ha nem pont én irtam volna be ugyanezt a #643-ban,szóval nem arra céloztam hogy a 252-ig kellett volna visszaolvanod.

és neked olyan nagy teher visszaolvasni? ha igen akkor más miért törje magát érted? hm?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

látom az észosztás ugyanúgy megy mint régebben, a visszaolvasnál egy kicsit szöveg helyett, egyszerûbb lett volna leírni, hogy honnan nem? 😊 nem kell ez a fölényeskedés, mintha olyan nagy teher lenne megmondani. látod-látod... De kösz
Egy kicsit visszaolvasnál egybõl kiderülne.Ha még él,akkor #252 ...

fitutufi
na csinálok servert 😄, de 2 emberre teszem a létszámot szval csak sorjába addig amíg nincs lifeforce servere

sg_server
pass: fitutufi

szia mindenki!

honnan is lehet szedni ezt a gamét, azaz a multis bétát?
Lacc
1-2 embert a legszarabb adsl hobbi csomaggal is elbir egy ilyen server, 3-4-tõl már emelkednek a pingek.
fitutufi
addig mit csináljak<#rinya>

reaper4
+ akinek ilyen gépe van annak nem hiszem, h szar a netje. hacsak nem olyan helyen lakik.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
elég ha csak addig futtatja amíg Lifeforce nem csinál újra.
a másik + h 512/64 nettel a spanom csinált szervert és (igaz, h csak 1-2 ember) nem volt vele gáz.
na mind1 nem fontos.

Lacc
Talán azért mert neki nincs nagy sávszélen a gépe, meg nem akar otthon ded. servert futtatni.
reaper4
nem értelek. pár sorral lejjebb írta Lifeforce, h hogyan lehet szervert csinálni.
ha annyira kell akkor miért nem csinálsz? v más?
ez nem leb@szás csak nem értem.

Kira! Köszi!!!!!!!!! <#worship>

Jóhír, 18 órakor újra megy a F.E.A.R szerver.
SW nem jött be multiban.
grebber
Szerintem nem zavaró hogy látom az ellenfél mozgását a grafika sem csúnya már ami ebbõl a 3 pályából kiderül mi legyen szép pl egy gipszkarton falban.
Effektek oriásiak még mindig.
Az aknák nem zavarnak (pedig általában 200x szopok miattuk) a BT- egyszerûen isten.

Ja és a multiba jóval gyorsabb mint a teszt bár télleg ráfér kis optimalizáció.

Egyebet nemtudok mondani kérem kapcsolja ki.. 😊

Next PC upgrade: 2022

Várj mert ma kipróbáljuk az SW-t aztán ha nem jön be multiban, akkor megy tovább a F.E.A.R. szerver...
<#confused>

Nem csinál valaki servert????

most nincs akkor üzemelõ magyar szerver???!
://

Nah akkor egy kis segítség.
Aki szervert akar indítani, az töltse le ezt.
Kibontod valahova ahova akarod.
Van benne egy install.cmd , azt elindítva már müxik is a dolog.
Ez az a tûzfal amit én is használtam-ok.
Úgy van most beállítva nektek, hogy csak a cdkulcs portját blokkolja, úgyhogy a már meglévõ tûzfal nem probléma, már csak azért sem mert ez a tûzfal semmit nem eszik.
fitutufi
mert nem olvastál vissza...

Bandee
na ma lett meg. serverre emtok menni, kreálni nem lehet. csodás. pedig kíváncsi lettem volna <#falbav>

Evogordon
Van tört server ami magyar? ha nincs akkor valaki pls írja már le hogy hogyan tudok létrehozni mert olvastam olyat hogy a tûzfalla kel valamit csinálni.

hat erdekes...

Alapvetoen nagyon yo.
...de...

-grafika foleg a kornyezet a mostani gyonyoru gamek mellett szo szerint ronda a par szebb fenyforras mellett is
-gepigeny 1 baromsag (most meg ugye, zart beta)
-jatek mar 2-2 embernel nagyon idegesito volt az aknakkal mert minden 6. lepesnel sarokfordulasnal robbantam...most minden saroknal a foldet bamulo aknaszedo legyek 1 multis akciojateknal?
-aki meghal latja az ellenfelet 1 kovetove nyillal falakon at is, ez hulyeseg mar elore lovik az embert

+hitbox betahoz kepest korrekt elegge (ritka 1 jateknal)
+lassitasos/kozelrol embercafatolos(sutgan 😊) effekt durva es szep is

Szoval 1 (nagyon) yo multis gamet (+allatyo singlet) hozhatnak ebbol meg ossze ha optimalizalnak 1000el es jo jatekmodokat talalnak ki (alapok mar megvannak nagyjabol hozza).

Az gázos. Sajnálom. Nekem szépen fut maxon. Iszonyat nagy ez a játék!!! Megnézném már nagyobb pályákon 15-20 emberrel. Az mekkora lehet!!!! Majd júniusban....

Dynamic
Az a baj, hogy gépigényes.A végleges verzió biztos optimalizálva lesz, de nekem fél giga ramnál egy folytában kerreg a vinyó, ami folyamatos beszaggatást eredményez.Pedig szívesen játszanék vele, de állandóan emiatt szívtam.
thx

4 oldalt visszaneztem mielott, elorebb kerestem, de mostmar latom mi a pass.

fearhu

Hm.
Ez fincsi...

Beneznek 1 pillanatra ha mar nagy nehezen sikerult osszehozni hogy elinduljon, erre passos a szerver, szuper.

:p

<#gun><#violent><#mf3>

Basszus. Most amikor felmennék, nincs fenn senki. 😞

malter
remélem még holnap is megy a szerver<#wink>
neozed
GG
Jó volt😄

grebber
Én is igy vagyok vele csak hát edzésen voltam mint irtam is a szerveren kajálok azt megyek.

Next PC upgrade: 2022

malter
fél ora és re😊