F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Egy jo bableves sose rossz!!
Sajna nem kaptam en sem kodot.
Pedig ez jobban erdekelt mint az SP.
Na mindegy lassan oktober.
(Amugy neha dolgoznom kell azert nem voltam)<#szomoru1>#szomoru1>
Egy jo bableves sose rossz!!
privát FTp címek érdekelnének
ha kell valakinek énis tudok adni
minimum minden (tehát minden off és minden minimum, dx8 as effektek dx9 helyett és még a pixel doubling is be van kapcsolva (ott az on a szarabb nem az off úgy mint a force dx8 effects- eknél (csak hogy mindenki értse). 640*480 ban pixel doubling -gal, tehát 320*200 ban megy.
multiban 10 játékosnál szaggat...
de azért játszható
merre vagy?
a 6800GT eddig volt 100-120, most 80.
Teljesen tökéletes még egy jó játékra, egy GF6600GT vagy 9800pro társaságában.
Egy FX5600 vagy egy 9600 társoságában máér nem vagyok olyan biztos.
Ezért nem hasonlítgatom.
A BF azért jó, a FarCry azért, a Doom3 a másikért, a F.E.A.R. megint másért.
Mindegyikkel játszottam, mindegyik tetszet, és a maga nemében, mindegyik úgy jó ahogy van.
Ezért nincs szükség hasonlítgatásokra.
FEAR készítõi meg betették.Ennyi. Szerintem a FC istenüber.
Next PC upgrade: 2022
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Amúgymeg sztem kicsit logikusabb 3 "csúcs" FPS-t összehasonlítgatni,mint mondjuk a Colin Mcrae Rally-t a Deer Hunter 2005-el... 😊
Nah,mind1,télleg csak azt akartam kifejteni,hogy ÉN egy KICSIT magasnak találom a gépigényt,akár még mediumon is.
Nincs értelme hasonlítani.
De ha te megteszed, akkor mutasd meg ezeket az efekteket a FarCryban.
Nahát ez az.
Én soha egyik játékot sem hasonlítom a másikhoz, mert mindegyiknek más a története, térben és idõben..., motorja, featureje, és még korkülönbség is van közöttük.
Az nem idokolja, hogy ez is PC játék, meg az is.
Ezért akadok ki, ha valaki hasonlítgat.
Hogyan lehet egy Doom3-at összehasonlítani eg farCryval, és a FarCryt egy F.E.A.R.-ral.
Sehogy.
Aki megteszi, annak nem sok esze van. (Bocs nem sértésnek szántam, hanem megvilágításnak)
Ha hasonlítani kell, akkor az azonos játék, patch és patch nélküli, vagy legrosszabb esetben, azonos játék 1.rész, 2. rész... különbségét lehet hasonlítani.
Akkor sem lehúzás képpen, hiszen annak megint nem sok értelme van.
Csak úgy, hogy mi az esetleges újítás, ennyi és nemtöbb.
háttõõõ....<#idiota>#idiota><#wilting>#wilting><#csodalk>#csodalk>
Akkor az én 2.4-esem csak "lowend" o.O
de nekem TECHNIKAILAG a Far Cry az "etalon" ,illetve a "követendõ példa"
Kis fityfasz' csapat játéka,sztem az eddig megjelent "nagy" gémeket mind bebünteti....
Érdekes az egy (akkoriban)közepes-jó gépen szinte fullon futott,úgy hogy néhol volt vagy 1 km látótáv....Nem az hogy 5x5-ös szobák az egész játék alatt....
Nézzétek meg mekkora a különbség a FC,meg mondjuk a Mohpa közt.....(nálam a középszerü grafikájával minimumon volt csak játszható!)
F.E.A.R. CE változat
Barny, 09:44 - PC - Játék: FPS
(BluesNews) A gyûjtõk számára szánt CE (Collector's Edition) változatot a Monolith F.E.A.R.-je sem kerülheti el, legalábbis a hivatalos kiadó oldal szerint. A pakk többek között az alábbi finomságokat fogja kínálni:
"behind the scenes" dokumentumfilm
fejlesztõi kommentárral karöltött videó
FEAR Machinima epizódok (???)
FEAR képregény a Dark Horse Comics-tól
esély, hogy sorsoláson megnyerd a "aranyjegyet" (???)
DVD-n érkezik a játék
info: Hardwired
De ha a 3.0 nem közepes, akkor a 4.0-4.2 X2-õt hova tennéd?
És még ez alatt van rengeteg proci, ami a 3.0 felett van.
Jah, na látod errõl beszélek a #3715-es hozzászólásomban.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ergo...
Nah de elkanyarodtunk a lényegtõl.
Megvan a sorsolás eredménye.
Kaptam mailt, hogy sajna nem kerültem be a szerencsés 1000nyertes közé.
Szikora te is kaptál mailt?
És tudod h miért nem? mert még nem döntötték el hogy mien legyen a köv CPu szabvány. ugyanis 2 éves a gépem és akkor is volt már 3ghzes CPU most sincs nagyobb
Akik ezzel jönnek, azok mutassanak ezekben a játékokban térgörbüléses, falkiszakadós és ezekhez hasonló efekteket, amik a F.E.A.R.-ban benne vannak.
A játék ereje és szépsége ebben rejlik.
Szóval jó lenne nem összehasonlítani a játékokat.
Értelmetlen és baromság.
a F.E.A.R a legújabb efeketeket használja DX9 alatt, mind pixel és vertexshaderban is.
Ez azt jelenti, hogy GF6600GT és ati 9800pro és ezek feletti kártyával érdemes csak játszani vele.
Igaz, hogy az ezalatti kártyák is támogatják a DX9-es featurekat, azonban a töménytelen DX9 efektek miatt, ezek a kártyák igen gyengék.
Ha kikapcsolod a DX9-es efekteket (menüben megteheted), akkor élvezhetõbb lesz, de 3.0-3.2-es gép alatt nem érdemes kinlódni vele, mert akkor "szoftveresen" kell kiraknia majdnem ugyan ezt.
Sajnos idén a Garfikus kártyák hatalmasat (3generációt sõt hallani egy 4.-et is) fejlõdtek, míg eddig, évente 1, max 2 generációt fejlõdtek.
Sajnos eddig is a számitástechnikai piac eszement gyorsan amortizálódott, de most a nagy váltások közepette, ez a folyamat mégjobban felgyorsult.
Magyarul mást nem tehetsz, (eddig sem tehettél mást), lecseréled a grafikus kártyádat és a procidat egy nagyobra.
Az idei gyors váltások miatt, az áruk is egyre gyorsabban zuhan.
Most mondhatod azt, hogy a F.E.A.R miatt nem költesz "relative" nagyobb összegecskét a gépedre, de rosszul teszed, mert a F.E.A.R. csak a kezdet.
Az uj konzolok hamarosan megérkeznek, és ha nem akarják a PC-s játékpiacot meghalva látni, akkor bizony az elkövetkezõ játékokban ugyan ezek a featurék lesznek benne.(És miért is akarnák meghalva látni)
Egyszóval eddig sem volt a PC az olcsó mulatságok, hobby között, most sem az, és még csak most jön a java, a nagy váltások éve lessz az idei és a jövõévi( DDR2-3, PCIX, PCIE, X2 processzorok)
Ez szerintem GEBASZ, vagy beszarás, hivhatjuk akárhogy, mégpedig azért, mert a Doom3 1024en mediumon tökéletesen megy a gépemen ugyanigy a HL2, és ahogy elnézem a fear D3 hoz hasonló grafikával rendelkezik, szóval nem értem...